0-2
Dahl45'+2
1 103
1 825

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og KFUM Oslo fra Sarpsborg stadion. Det er tid for Eliteseriens fjerde runde!
    Tabellen er trist lesing for Sarpsborg 08 før dette oppgjøret, og til tross for at det kun er spilt tre kamper, må en kunne si at Sarpsborg har skuffet innledningsvis denne sesongen. To tap og en uavgjort er fasit etter de tre første seriekampene, og det trengs virkelig en seier mot nyopprykkede KFUM Oslo her!
    Historiske KFUM Oslo, som i år spiller i Eliteserien for første gang noensinne, har startet hakket bedre enn Sarpsborg. I hvert fall poengmessig. De har fortsatt til gode å ta sin første trepoenger i Eliteserien noensinne, men de første tre kampene har resultert i to uavgjort, mot henholdsvis HamKam og Kristiansund.
    Lagene er klare! Hos hjemmelaget starter Sher og Andersen i de defensive midtbanerollene, noe som betyr at Sarpsborg-publikummet fortsatt må vente på å se Stefan Johansen fra start. Jo Inge Berget rakk ikke å bli klar til kampen, og Meister starter med det på topp. Hos gjestene kommer Sandal inn på høyreving, mens Nouri erstatter Aleesami på den venstre vingbacken. Det nærmer seg avspark i solfylte Sarpsborg!
    0'
    Vertene sparker i gang oppgjøret!
    0'
    Sandberg vinner ballen høyt i banen, men et påfølgende dårlig touch ødelegger for Sarpsborgs nummer 23.
    1'
    Tas kort.
    1'
    Lang ball opp i banen mot Andersen. Han forsøker å heade ned retning Meister, men det blir litt for upresist.
    2'
    Tas kort igjen.
    2'
    Innkast til gjestene høyt i banen. Nouri varter så opp med en frekk tunnel før han legger inn fra venstre. Det har Ilic full kontroll på.
    4'
    Enorm mulighet for hjemmelaget! Ørjasæter med et fantastisk forarbeid på venstresiden når han kommer seg ned til dødlinja. Han legger så ballen de berømte 45 gradene ut, hvor Sandberg står perfekt plassert. Dessverre for hjemmelaget blir det et skikkelig sleivspark fra vingen, og ballen går langt over!
    5'
    Tas kort.
    6'
    Ørjasæter fortsetter herjingen på venstresiden! Fine finter før han finner Christiansen som legger hardt inn langs bakken. Ballen sniker seg dog forbi alle i sekstenmeteren.
    7'
    Heades unna på bakerste stolpe.
    8'
    Slås motsatt.
    9'
    Tas kort til Andersen.
    11'
    Kampen har jevnet seg litt mer ut nå, etter at hjemmelaget startet klart best.
    13'
    Tas kort.
    14'
    Stopp i spillet i det Wichne og Hestnes tar telling etter en duell.
    14'
    Mål for KFUM!
    Sarpsborg 08 0 - 1 KFUM
    Mål: Johannes Andres Nunez Godoy
    Målgivende: Robin Rasch
    Så sitter den plutselig på gjestene! Sarpsborg mister ballen i farlig område, og KFUM takker og bukker! Rasch får ballen og trer gjennom Nunez med en perfekt pasning. Spissen er sikker som banken, og setter ballen utakbart i lengste hjørne.
    15'
    Tas kort.
    16'
    Njie med en fantastisk takling i egen sekstenmeteren i det han stopper det som fort kunne blitt en stor Sarpsborg-sjanse.
    17'
    Slås langt.
    18'
    Tas raskt.
    18'
    Skummelt innlegg fra venstre fra vertene, men innlegget sniker seg hele veien inn til Ødegaard som plukker.
    19'
    Lang ball i bakrom retning Nunez, men Skipper bryter fint foran spissen.
    20'
    Nosa Dahl får lagt inn fra venstre, før Hoseth plukker opp motsatt. Han legger igjen til Rasch som legger inn, men Ilic plukker enkelt.
    21'
    Sandberg med et fint innlegg fra høyre, som treffer Meister. Spissen får headet på mål, men får ikke nok kraft i headingen. Ødegaard redder greit.
    22'
    Tas kort til Skipper.
    23'
    Mye rot hos hjemmelaget nå, og folk på tribunen begynner å bli frustrerte!
    24'
    Rolige minutter i Sarpsborg nå. I skrivende stund har gjestene god kontroll.
    26'
    Sandberg forsøker å legge inn fra venstre, men ballen går via et KFUM-bein før den triller inn til Ødegaard.
    27'
    Andersen forsøker seg fra 18 meter, men skuddet går ufarlig til side for mål.
    28'
    Uchenna slår upresset bort ballen, men hjemmelaget vinner den raskt tilbake igjen.
    30'
    Innøvd variant før ballen slås inn. Der forsøker Akinyemi rett og slett å handse ballen i mål, uten hell.
    31'
    Stopp i spillet etter duellen på corneren. Ilic og Akinyemi legger nede.
    32'
    Gult kort til KFUM
    Akinshola Akinyemi
    Får det gule for å prøve å handse ballen i mål.
    33'
    Tas kort til Uchenna.
    34'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Eirik Wichne
    Alt for sent inne i en duell med Nouri.
    35'
    Slås langt opp i banen.
    36'
    Frispark til hjemmelaget 8 meter fra hjørneflagget. Sandberg svinger ballen inn, men over alt og alle.
    37'
    Slås rett til en Sarpsborg-spiller.
    38'
    Ørjasæter starter i bakrom, men Ødegaard er ute og klarerer ballen opp på tribunen.
    39'
    Tas kort.
    40'
    Tas kort.
    41'
    Spissen litt for tidlig ute i bakrom. Var en farlig kontringsmulighet for gjestene, det!
    41'
    42'
    Sher legger inn på Sandberg som forsøker å heade ballen tilbake inn i feltet, men ballen daler ned i armene til Ødegaard.
    45'
    Meister avslutter via en KFUM-spiller. Corner til vertene.
    45'+1
    Heades enkelt unna på første.
    45'+1
    Sarpsborg 08 0 - 2 KFUM
    Mål: Petter Nosa Dahl
    Målgivende: Johannes Andres Nunez Godoy
    Har du sett!? KFUM kontrer, og keeper Ødegaard slår en fantastisk ball i bakrom, hvor Nunez har startet. Han tar med seg ballen og serverer Nosa Dahl som enkelt kan sette inn 2-0 fra kort hold!
    45'+2
    Petter Nosa Dahl
    Feirer foran hjemmefansen, og får det gule for usportslig oppførsel.
    45'+2
    45'+3
    Hjemmelaget går til pause med pipekonsert fra hjemmepublikummet! Vertene har hatt mest ball, men det har vært langt mellom de store sjansene. Gjestene på sin side har vært ekstremt effektive, og leder med det 2-0 her! Vi er straks tilbake med akt to. Heng med!
    45'
    KFUM Oslo sparker i gang akt to.
    45'
    Tas kort.
    45'
    46'
    Nosa Dahl utfordrer på venstresiden, men Skipper bryter fint.
    48'
    Svinges inn i boksen, men gjestene får klarert.
    48'
    Sverre Sandal
    Feller Sandberg som er på full fart fremover.
    48'
    Andersen forsøker seg fra vel 30 meter. Han får bra med trøkk i skuddet, men det går en meter over målet til Ødegaard som har god kontroll.
    50'
    Gjestene flytter opp.
    51'
    Stor sjanse for gjestene! Rasch forsøker seg fra langt hold, og ballen får en merkelig bue. Ilic må gi retur, og den faller rett til Nosa Dahl. Dessverre for gjestene setter han avslutningen utenfor. Gigantisk mulighet!
    51'
    Tas kort.
    53'
    Frustrerte nå, hjemmefansen. I øyeblikket er KFUM Oslo nærmere 3-0 enn vertene er en redusering.
    54'
    Nosa Dahl utfordrer igjen på venstresiden og får lagt inn, men etter litt frem og tilbake får Ilic tak i ballen.
    55'
    God sjanse for hjemmelaget! En heading fra fin posisjon går i oversiden av tverrliggeren.
    55'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Simon Tibbling
    Ut: Niklas Sandberg
    56'
    Inn: Stefan Johansen
    Ut: Martin Andersen
    56'
    Inn: Anders Hiim
    Ut: Sander Christiansen
    56'
    Spillerbytte - KFUM
    Inn: Remi Andre Svindland
    Ut: Sverre Sandal
    57'
    Trippelbytte fra hjemmelaget. Spennende å se hvordan det påvirker kampen.
    58'
    Slås over på Nouri.
    58'
    Meister legger inn fra høyre, men KFUM får gitt til corner! Johansen er nære på å rekke frem der.
    60'
    Gjestene får klarert.
    60'
    På hodet til Uchenna, men han header langt utenfor.
    61'
    Stopp i spillet i det Ødegaard legger seg ned og må ha tilsyn.
    63'
    Ødegaard kommer seg omsider på beina igjen.
    64'
    Ødegaard bokser unna.
    65'
    Rasch leter etter Nunez inne i sekstenmeteren, men spissen får ikke kontroll på ballen.
    67'
    Nytt stopp i spillet. Denne gangen er det Skipper som trenger tilsyn.
    68'
    Spillet fortsetter. Hjemmelaget med ballen i laget.
    69'
    Inn: Magnar Ødegaard
    Ut: Anton Skipper
    71'
    Inn: Teodor Berg Haltvik
    Ut: Johannes Andres Nunez Godoy
    71'
    Hjemmelaget sliter med å skape sjanser her, og nå begynner de å få dårlig tid!
    72'
    Ørjasæter legger inn fra venstre. Ballen går i Tønnessen før den triller inn til Ødegaard.
    73'
    Uchenna får headet, men det blir en svak avslutning. KFUM får klarert.
    74'
    Inn: Kristoffer Lassen Harrison
    Ut: Akinshola Akinyemi
    75'
    Mye innlegg fra hjemmelaget nå, men KFUM har ingen problemer med å forsvare seg mot de.
    77'
    Johansen svinger ballen inn i feltet, over alt og alle.
    77'
    KFUM Oslo er ti minutter pluss tillegg unna sin første seier i den øverste divisjonen noensinne!
    80'
    Hjemmelaget triller og triller, mens gjestene ligger tett og kompakt.
    81'
    Tas kort.
    81'
    Ødegaard holder.
    82'
    Inn: Peter Reinhardsen
    Ut: Eirik Wichne
    82'
    Slås over på Hoseth.
    83'
    Rolige minutter her nå. Hjemmelaget makter ikke å skape sjanser.
    86'
    Hjemmefansen begynner smått å forlate stadion. Fryktelig svak kamp av hjemmelaget, dette.
    87'
    Heades langt over.
    87'
    Tas kort.
    88'
    Skudd fra distanse fra hjemmelaget, men Ødegaard holder enkelt.
    90'
    Etter mye klabb og babb får Tibbling avsluttet, men skuddet går langt over.
    90'+1
    Meister får headet på mål etter et godt Hiim-innlegg, men det går rett på Ødegaard.
    90'+3
    Slås langt.
    90'+3
    90'+6
    Der er det over, og KFUM Oslo tar en historisk seier i Sarpsborg, deres første trepoenger i den øverste divisjonen noensinne! Gjestene tok en tidlig ledelse, før de doblet like før hvilen. Sarpsborg slet med å skape sjanser, til tross for at de hadde mye ball. En perfekt bortekamp av KFUM Oslo, mens Sarpsborgs tunge start på sesongen fortsetter. Med det takker jeg for følget, og ønsker deg en strålende kveld videre!