Sarpsborg XI: Kristiansen - Aalbech, Jørgensen, Rosted, Thomassen - Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Trondsen - Lindberg, Mortensen.
    0'
    Tromsø XI: Karlstrøm - Norbye, Ødegaard, Gundersen, Antonsen - Ingebrigtsen, Jenssen, Pedersen, Sigurdarson - Åsen, Lehne Olsen.
    0'
    Topp mot bunn på Sarpsborg Stadion. Sarpsborg er på 3. plass med 13 poeng, Tromsø på 12. plass med åtte.
    0'
    Rohit Saggi er dagens dommer. Sarpsborg kan klatre opp til 2. plass med seier, men det avhenger også av utfallet av Stabæk - Rosenborg.
    0'
    Lagene entrer banen i Sarpsborg, og vi er snart klare for kamp.
    0'
    Gamst Pedersen sparker i gang oppgjøret.
    1'
    Sarpsborg biter seg tidlig fast på Tromsøs banehalvdel.
    2'
    Anders Trondsen kommer nesten til en kjempesjanse, men en dårlig touch ødelegger.
    2'
    Sarpsborg har ikke tapt noen av de siste fem Eliteserien-kampene sine mot Tromsø. Er store favoritter her, hjemmelaget.
    2'
    Frispark til hjemmelaget.
    3'
    Kristiansen i trøbbel, stresses av Lehne Olsen som nesten rapper ballen fra ham.
    4'
    Har knapt vært inne på Sarpsborgs banehalvdel innledningsvis, gjestene.
    5'
    Frispark til hjemmelaget. Kan flytte opp folk her.
    6'
    Et Tromsø-angrep avvinkes for offside.
    7'
    Sarpsborg-trener Geir Bakke forlenget sin kontrakt med Sarpsborg tidligere denne uken. Ønsker nok å feire det med full pott mot Tromsø her.
    7'
    Har roet seg litt etter pangstarten til hjemmelaget, dog.
    8'
    Tromsø aggressive i gjenvinningsfasen, men Sarpsborg er gode med ball.
    9'
    Lehne Olsen har tatt telling etter en duell med Rosted.
    10'
    Har det ikke godt her, Lehne Olsen. Landu Landu i oppvarming.
    10'
    Er oppe på beina igjen, men halter tydelig. Får behandling på sidelinjen nå. Spillet fortsetter.
    11'
    Kampens største og første mulighet signert Mortensen! Header et innlegg fra Trondsen på mål, men Karlstrøm har kontroll.
    12'
    Corner til hjemmelaget.
    13'
    Kort variant, innlegget klareres.
    13'
    Tromsø prøver å kontre, blir stoppet og får frispark.
    13'
    Lehne Olsen er for øvrig på banen igjen, ser ut til å kunne fortsette.
    13'
    Norbye vinner frispark i duell med Trondsen. Her skal nok Gamsten svinge inn.
    14'
    Svak dødball, går over hele feltet og til utspill.
    14'
    Nytt frispark til Tromsø.
    16'
    Rett i muren.
    17'
    Frispark til Tromsø.
    19'
    Nok et frispark til Tromsø. Mange av de nå.
    20'
    Tromsø er veldig kontringsvillige. Har ikke skapt noe enda, dog.
    21'
    Sarpsborg sliter med å tvinge seg gjennom et kompakt Tromsø-forsvar.
    23'
    Hjørnespark for hjemmelaget nå.
    25'
    Kjempesjanse for Tromsø! Åsen kommer til avslutning, men Kristiansen redder mesterlig med en beinparade! Corner til gjestene.
    26'
    Får ingenting ut av den.
    27'
    I stedet blir det frispark til hjemmelaget.
    27'
    Lekker Zidane-rulett fra Trondsen, som får frispark.
    27'
    Offside på Lehne Olsen.
    29'
    Fine Sarpsborg-kombinasjoner før innlegg retning Mortensen, men Karlstrøm er fint ute å plukker.
    30'
    Prøver seg fra distanse, Sigurdarson, men har ikke finstilt siktet. Går over mål.
    33'
    Frispark til Sarpsborg.
    33'
    Sarpsborg lager frispark innenfor Tromsøs felt.
    34'
    Zachariassen med en smart ball i bakrom retning Halvorsen, men Karlstrøm er våken og plukker.
    36'
    Tromsø går rett i angrep og tvinger frem et hjørnespark.
    37'
    Kristiansen plukker enkelt.
    37'
    Trondsen kommer til avslutning fra 11 meter, men skuddet går til side for mål!
    39'
    Lite som skjer på Sarpsborg Stadion for øyeblikket.
    42'
    Lehne Olsen klemmer til fra 25 meter, skuddet er godt, men Kristiansen har kontroll.
    43'
    Lehne Olsen blir for aggressiv i pressfasen, lager frispark.
    44'
    Lehne Olsen vinkes av for offside.
    45'
    45'
    En tam og rolig førsteomgang er over. Sarpsborg åpnet kampen bra, men Tromsø kom mer med etter hvert. Vi håper på bedring eter hvilen.
    45'
    Lagene er tilbake på banen.
    45'
    46'
    Hjemmelaget sparker i gang den andre omgangen.
    46'
    Mål for Tromsø!
    Sarpsborg 08 0 - 1 Tromsø
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Målgivende: Aron Sigurdarson
    En strålende scoring sender bortelaget i føringen! Lehne Olsen spilles lekkert gjennom av Sigurdarson, så løpet han fra en forsvarsspiller, runder keeper og setter ballen i det tomme buret!
    48'
    Dette kan bli tøft for hjemmelaget. Slet voldsomt med å skape sjanser i første omgang.
    49'
    Like før vi får et selvmål her! Ødegaard prøver å klarere, men sleiver ballen i eget treverk!
    50'
    Sigurdarson lager frispark.
    50'
    Deretter corner til Sarpsborg.
    50'
    Svinges inn og heades ut.
    51'
    51'
    Frispark til bortelaget. Mange frispark denne kampen.
    52'
    Frispark til Tromsø. Gamsten har det vondt.
    54'
    Fair pøly på gang. Antonsen ligger nede, Tromsø spiller ut ballen.
    55'
    Kommer seg på beina igjen.
    55'
    FOR EN SJANSE FOR MORTENSEN! Trondsen prikker Mortensen i feltet, som fra fem meter setter ballen over.
    57'
    Frispark til Sarpsborg i god posisjon.
    58'
    Får ingenting ut av det.
    58'
    Sarpsborg vinner et hjørnespark.
    60'
    Nesten for Sarpsborg! Nielsen får en sjanse etter en dårlig involvering fra Karlstrøm, men Tromsø får klarert!
    60'
    Trondsen banker til fra distanse, skuddet har retning mot krysset, men Karlstrøm får slått til corner.
    62'
    Corneren klareres.
    63'
    Fryktelig tøff takling fra Jenssen mot Trondsen, men får ingenting.
    63'
    Det er ganske kjedelig nå. Sarpsborg vil fremover, men Tromsø er solide bakover.
    66'
    Albech lager frispark.
    66'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 1 Tromsø
    Mål: Erton Fejzullahu
    Målgivende: Andreas Albech
    For et bytte av Bakke! Innbytter Fejzullahu konverterer et Albech-innlegg om til scoring! Vi er like langt på Sarpsborg Stadion.
    72'
    Offside på målscorer Fejzullahu.
    75'
    HVILKEN MULIGHET! Mortensen brenner alle sjansers mor! Fejzullahu spinner rundt og skyter fra 15 meter, men Karlstrøm redder og gir retur. Returen settes utenfor av den danske spissen!
    75'
    Får corner.
    76'
    Nok en sjanse for Mortensen, men avslutningen på volley går over mål! Nå nærmer hjemmelaget seg.
    76'
    Nok et hjørnespark for hjemmelaget.
    79'
    Nytt hjørnespark, fra motsatt side.
    80'
    Offside på hjemmelaget.
    80'
    Offside for Sarpsborg.
    82'
    Åtte minutter igjen i Sarpsborg. Hjemmelaget styrer kampen nå, men klarer de å trenge gjennom en gang til?
    82'
    Målscorer Fejzullahu får en kjempesjanse, men en beinparade fra Karlstrøm holder Tromsø inne i kampen!
    83'
    Hands på målscoreren. Det ødelegger et Sarpsborg-angrep.
    84'
    Sigurdarson drar seg innover i banen og fyrer av, men Kristiansen har god kontroll.
    85'
    Første Tromsø-sjanse på en stund.
    85'
    Skummelt innlegg fra Tromsø, Albech tar ingen sjanser og klarerer til corner.
    86'
    87'
    Andre gule kort til Sarpsborg 08
    Andreas Albech
    Albech er oppe med albuen, og får marsjordre etter å ha blitt vist sitt andre gule kort!
    88'
    Sarpsborg er redusert til ti mann i sluttminuttene her!
    90'
    Sigurdarson kommer seg fri og slår et godt innlegg, men hjemmelaget klarerer.
    90'
    Like før Tromsø tar alle poengene! Landu Landu vender opp og skyter, over keeper Kristiansen, og stryker stolpen! Så, så nære for bortelaget.
    90'+1
    Fem minutter er lagt til i Sarspborg.
    90'+2
    Corner for gjestene. Skal de røve med seg alle poengene?
    90'+2
    Ikke på denne corneren, i hvert fall.
    90'+2
    Frispark til Sarpsborg. Flytter opp folk.
    90'+3
    Får ingenting ut av det. To minutter gjenstår.
    90'+3
    Da er det slutt på Sarpsborg Stadion, og det ender med poengdeling og 1-1. Mortensen kommer nok til å sove dårlig i natt etter å ha brent noen enorme sjanser. Sarpsborg inntar likevel 2. plass, mens Tromsø klatrer til 11. plass.