3'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Giacomo Raspadori
    Målsjanse på Mapei Stadium! Giacomo Raspadori fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Cagliari, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Matteo Marchetti tildeler Sassuolo Calcio en corner. Giorgos Kyriakopoulos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Giorgos Kyriakopoulos (Sassuolo Calcio) slår en corner fra høyre side på Mapei Stadium.
    9'
    Gianluca Scamacca
    Gianluca Scamacca (Sassuolo Calcio) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Frispark for Sassuolo Calcio på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark Sassuolo Calcio.
    11'
    I Reggio Emilia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Sassuolo Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Sassuolo Calcio på egen banehalvdel.
    15'
    Cagliari Calcio angriper, men Matteo Marchetti blåser for offside.
    16'
    Dalbert
    Cagliari Calcio angriper og Dalbert får avsluttet. Headingen treffer ikke Sassuolo Calcio-målet.
    17'
    Mål for Sassuolo!
    Sassuolo 1 - 0 Cagliari
    Mål: Abdou Harroui
    Målgivende: Rogerio
    Abdou Harroui dundrer ballen i mål og Sassuolo Calcio tar ledelsen 1-0 på Mapei Stadium. Rogerio sto for den målgivende pasningen.
    18'
    20'
    Leonardo Pavoletti
    Cagliari Calcio avanserer forover i Reggio Emilia. Leonardo Pavoletti avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Frispark til Cagliari Calcio på halvdelen til Sassuolo Calcio.
    23'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Cagliari Calcio.
    24'
    27'
    Frispark for Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    28'
    En av Sassuolo Calcios spillere blir avblåst for offside på Mapei Stadium.
    29'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    31'
    Giacomo Raspadori (Sassuolo Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Hjørnespark til Sassuolo
    39'
    Giacomo Raspadori (Sassuolo Calcio) avanserer forover på Mapei Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Sassuolo Calcio angriper i Reggio Emilia, men blir avblåst for offside.
    44'
    Leonardo Pavoletti (Cagliari Calcio) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Maxime Lopez
    Ut: Francesco Magnanelli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sassuolo Calcio. Inn kommer Maxime Lopez, mens Francesco Magnanelli tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Edoardo Goldaniga
    Ut: Giorgio Altare
    Giorgio Altare (Cagliari Calcio) erstattes av Edoardo Goldaniga.
    46'
    47'
    47'
    Cagliari Calcio fosser fremover, men Matteo Marchetti blåser for offside på Mapei Stadium.
    48'
    Gabriele Zappa (Cagliari Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Mapei Stadium.
    48'
    Målet til Cagliari sjekkes av VAR
    49'
    Målet til Cagliari blir annullert
    49'
    Sjanse til Sassuolo Calcio! Giacomo Raspadori er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Gregoire Defrel
    Sassuolo Calcio fosser forover og Gregoire Defrel fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Sassuolo Calcio angriper på Mapei Stadium. Gianluca Scamacca header utenfor.
    52'
    53'
    Gult kort til Cagliari
    Adam Obert
    Adam Obert (Cagliari Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Matteo Marchetti tildeler Sassuolo Calcio en corner. Giacomo Raspadori sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    Giacomo Raspadori (Sassuolo Calcio) slår en corner fra venstre side på Mapei Stadium.
    55'
    Cagliari Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    I Reggio Emilia slår Dalbert en corner fra høyre.
    59'
    Riccardo Ladinetti
    Riccardo Ladinetti (Cagliari Calcio) kommer seg fri på Mapei Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    En av Cagliari Calcios spillere blir avblåst for offside på Mapei Stadium.
    62'
    62'
    62'
    63'
    64'
    64'
    66'
    67'
    Inn: Gaston Pereiro
    Ut: Luca Gagliano
    Cagliari Calcio gjør sitt andre bytte. Luca Gagliano erstattes av Gaston Pereiro.
    68'
    Inn: Davide Frattesi
    Ut: Gianluca Scamacca
    Alessio Dionisi (Sassuolo Calcio) gjør sitt andre bytte for dagen. Davide Frattesi erstatter Gianluca Scamacca.
    69'
    Matteo Marchetti tildeler Cagliari Calcio en corner. Nahitan Nandez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    72'
    Cagliari Calcio angriper i Reggio Emilia, men blir avblåst for offside.
    74'
    Inn: Federico Peluso
    Ut: Giorgos Kyriakopoulos
    Sassuolo Calcio bytter ut Giorgos Kyriakopoulos med Federico Peluso.
    74'
    Sassuolo Calcio fosser fremover, men Matteo Marchetti blåser for offside på Mapei Stadium.
    75'
    Inn: Jacopo Desogus
    Ut: Christos Kourfalidis
    Christos Kourfalidis (Cagliari Calcio) erstattes av Jacopo Desogus.
    78'
    Gregoire Defrel (Sassuolo Calcio) slår en corner fra høyre side på Mapei Stadium.
    80'
    Sassuolo Calcio fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    80'
    Matteo Marchetti signaliserer et frispark til Sassuolo Calcio.
    82'
    Gregoire Defrel (Sassuolo Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Mapei Stadium.
    84'
    86'
    Gult kort til Sassuolo
    Gian Marco Ferrari
    Gian Marco Ferrari (Sassuolo Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Mapei Stadium.
    86'
    Mert Müldür ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    Inn: Nicolo Cavuoti
    Ut: Riccardo Ladinetti
    Cagliari Calcio bytter ut Riccardo Ladinetti med Nicolo Cavuoti.
    87'
    Mert Müldür ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Reggio Emilia.
    88'
    89'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Reggio Emilia fordi Leonardo Pavoletti får behandling for en skade på banen.
    90'+1
    Leonardo Pavoletti er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'+1
    Frispark Cagliari Calcio.
    90'+2
    Gaston Pereiro
    Målsjanse til Cagliari Calcio! Gaston Pereiro treffer mål, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    Davide Frattesi
    Sassuolo Calcio angriper. Davide Frattesi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.