Mirko Topic (FC Famalicao) kommer seg fri på Estadio de Sao Luis, men avslutningen går utenfor.
    Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark Farense.
    16'
    I Faro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Chiquinho (FC Famalicao) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    18'
    Mål for FC Famalicao!
    SC Farense 0 - 1 FC Famalicao
    Mål: Marcos Vinicios
    Marcos Vinicios dundrer ballen i mål og FC Famalicao tar ledelsen 0-1 på Estadio de Sao Luis.
    19'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til FC Famalicao.
    21'
    Frispark til FC Famalicao på halvdelen til Farense.
    22'
    Justin De Haas
    Målsjanse til FC Famalicao! Justin De Haas treffer mål, men keeper redder.
    23'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Faro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Gult kort til FC Famalicao
    Nathan
    Nathan (FC Famalicao) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    24'
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro ser at linjemannen løfter flagget, og Farenses Mattheus blåses av for offside.
    25'
    Mattheus
    Mattheus (Farense) kommer til avslutning på Estadio de Sao Luis, men headingen blir reddet.
    26'
    FC Famalicao, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til FC Famalicao på egen banehalvdel.
    29'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler FC Famalicao en corner. Chiquinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Mattheus
    Farense angriper i Faro. Mattheus fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Skudd på mål, FC Famalicao
    33'
    33'
    I Faro slår Francisco Moura en corner fra høyre.
    33'+1
    Frispark for FC Famalicao på egen banehalvdel.
    37'
    Mattheus (Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Sao Luis.
    39'
    40'
    Mattheus vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    41'
    Mattheus er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio de Sao Luis.
    43'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Mohamed Belloumi
    Ut: Marco Matias
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens første bytte i Faro, når han tar ut Marco Matias og setter inn Mohamed Belloumi.
    46'
    46'
    46'
    47'
    47'
    48'
    Bruno Duarte
    Sjanse til Farense! Bruno Duarte er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    FC Famalicao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro signaliserer et frispark til Farense.
    50'
    Gustavo Sa
    Gustavo Sa (FC Famalicao) pådrar seg et gult kort.
    50'
    Mattheus
    Mattheus (Farense) kommer til en målsjanse på Estadio de Sao Luis, men klarer ikke å score.
    51'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler Farense en corner. Elves Umar Balde sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    54'
    Kan FC Famalicao utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Chiquinho
    Chiquinho (FC Famalicao) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Chiquinho
    Målsjanse! Chiquinho (FC Famalicao) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Marcos Vinicios
    Sjanse! FC Famalicao avanserer forover, men Marcos Vinicios avslutter utenfor.
    57'
    58'
    Claudio Falcao
    Målsjanse! Claudio Falcao (Farense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Inn: Rafael Barbosa
    Ut: Elves Umar Balde
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt andre bytte for dagen. Rafael Barbosa erstatter Elves Umar Balde.
    59'
    Inn: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Ut: Facundo Agustin Caseres
    Bytte for Farense. Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus kommer inn for Facundo Agustin Caseres på Estadio de Sao Luis.
    60'
    Jhonder Cadiz
    FC Famalicao angriper på Estadio de Sao Luis, men Jhonder Cadiz header utenfor.
    61'
    63'
    Offside! Jhonder Cadiz (FC Famalicao) er alene igjennom, men dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro ser at linjemannen er oppe med flagget.
    64'
    Spillerbytte - FC Famalicao
    Inn: Martin Aguirregabiria
    Ut: Nathan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Famalicao. Inn kommer Martin Aguirregabiria, mens Nathan tar plass på benken.
    64'
    Inn: Jose Luis Rodriguez
    Ut: Marcos Vinicios
    FC Famalicao gjør sitt andre bytte. Marcos Vinicios erstattes av Jose Luis Rodriguez.
    64'
    Rafael Barbosa (Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    65'
    Farense angriper. Bruno Duarte får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    65'
    66'
    Helder Miguel Azevedo Malheiro tildeler FC Famalicao en corner. Francisco Moura sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Gustavo Sa
    FC Famalicao avanserer forover i Faro. Gustavo Sa avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    Rafael Barbosa
    Rafael Barbosa (Farense) kommer seg fri på Estadio de Sao Luis, men avslutningen går utenfor.
    69'
    70'
    Enea Mihaj
    Enea Mihaj (FC Famalicao) får et gult kort av dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro.
    70'
    Talocha
    Sjanse! Farense avanserer forover, men Talocha avslutter utenfor.
    72'
    Målsjanse til Farense! Bruno Duarte treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Rafael Barbosa (Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Sao Luis.
    74'
    75'
    Chiquinho
    Chiquinho (FC Famalicao) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Zach Muscat ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    76'
    Farense slipper å klare seg uten Zach Muscat som kommer tilbake på banen i Faro.
    77'
    77'
    Farense angriper. Rafael Barbosa får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Inn: Gustavo Assuncao
    Ut: Gustavo Sa
    FC Famalicao bytter ut Gustavo Sa med Gustavo Assuncao. Dette er det tredje byttet som Joao Pedro Sousa gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Florian Danho
    Ut: Jhonder Cadiz
    FC Famalicao bytter ut Jhonder Cadiz med Florian Danho.
    78'
    Luiz Junior
    Dommeren gir Luiz Junior (FC Famalicao) et gult kort.
    78'
    79'
    Dommer Helder Miguel Azevedo Malheiro gir Justin De Haas (FC Famalicao) et gult kort.
    79'
    84'
    Frispark til Farense på halvdelen til FC Famalicao.
    85'
    86'
    Farense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Famalicao.
    86'
    Chiquinho
    87'
    Inn: Cristian Ioan Ponde
    Ut: Zach Muscat
    Farense bytter ut Zach Muscat som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jose Albano Ferreira da Mota blir dermed tvunget til å gjøre sitt fjerde bytte og setter inn Cristian Ioan Ponde.
    88'
    Frispark FC Famalicao.
    88'
    Inn: Riccieli
    Ut: Chiquinho
    Chiquinho (FC Famalicao) erstattes av Riccieli.
    89'
    89'
    90'
    90'+1
    Mål for SC Farense!
    SC Farense 1 - 1 FC Famalicao
    Mål: Bruno Duarte
    Målgivende: Cristian Ioan Ponde
    Bruno Duarte scorer og utligner dermed til 1-1. Flott spill fra Cristian Ioan Ponde før målet.
    90'+3
    Målet til SC Farense sjekkes av VAR
    90'+3
    Målet til SC Farense blir stående
    90'+3
    Zaydou Youssouf
    Sjanse til FC Famalicao! Zaydou Youssouf er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    Cristian Ioan Ponde
    Farense fosser forover og Cristian Ioan Ponde fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+6
    90'+6
    FC Famalicao angriper, men avslutningen til Zaydou Youssouf går utenfor.
    90'+6
    90'+7
    Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Sjanse! Farense avanserer forover, men Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus avslutter utenfor.