Moreirense FC får tildelt et hjørnespark
    Fabiano
    Miguel Bertolo Nogueira tildeler Moreirense en corner. Fabiano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    1'
    Skudd på mål, Moreirense FC
    Madson
    Målsjanse på Estadio de Sao Luis! Madson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    2'
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Moreirense FC får tildelt et frispark
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Moreirense.
    3'
    I Faro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Talys Alves Pereira Oliveira
    Frispark til Moreirense på halvdelen til Farense.
    7'
    Mål for Moreirense FC!
    SC Farense 0 - 1 Moreirense FC
    Mål: Maracas
    Målgivende: Alan
    Maracas header ballen i mål og Moreirense leder dermed 0-1. Alan sto for den målgivende pasningen.
    7'
    Målet til Moreirense FC sjekkes av VAR
    8'
    Målet til Moreirense FC blir stående
    8'
    Angelo Pelegrinelli Neto
    Frispark Moreirense.
    9'
    Moreirense FC blir avblåst for offside
    Maracas
    Moreirense angriper, men Miguel Bertolo Nogueira blåser for offside.
    10'
    Skudd utenfor mål, SC Farense
    Darío Poveda
    Darío Poveda (Farense) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Alan
    Alan (Moreirense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Sao Luis.
    16'
    Jeremy Antonisse
    Sjanse til Moreirense! Jeremy Antonisse er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    SC Farense får tildelt et hjørnespark
    Marco Matias
    Marco Matias (Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    21'
    SC Farense får tildelt et frispark
    Sidnei Tavares
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Moreirense FC
    Sidnei Tavares (Moreirense) pådrar seg et gult kort.
    23'
    Claudio Falcao
    Farense avanserer forover i Faro. Claudio Falcao avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Skudd på mål, SC Farense
    Mohamed Belloumi
    Farense angriper i Faro. Mohamed Belloumi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Moreirense på egen banehalvdel.
    25'
    Madson
    Målsjanse til Moreirense! Madson treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    Fabiano
    33'
    Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for Moreirense på egen banehalvdel.
    38'
    Marco Moreno Ojeda
    Marco Moreno Ojeda (Farense) kommer til avslutning på Estadio de Sao Luis, men headingen blir reddet.
    42'
    42'
    44'
    Fabiano
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    44'
    I Faro slår Marco Matias en corner fra høyre.
    45'
    Luis Nlavo
    Moreirense angriper. Luis Nlavo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alan (Moreirense) vrir seg av smerte i gresset.
    45'+3
    Rivaldo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+3
    Alan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+5
    Rivaldo er tilbake på banen igjen.
    45'+5
    45'+6
    Marco Matias (Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Sao Luis.
    48'
    Claudio Falcao (Farense) header ballen mot mål, men Moreirense klarerer.
    49'
    49'
    Skudd utenfor mål, Moreirense FC
    Moreirense angriper, men avslutningen til Jeremy Antonisse går utenfor.
    51'
    Alan
    Miguel Bertolo Nogueira tildeler Moreirense en corner. Alan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Ismael
    Ismael (Moreirense) kommer til en målsjanse på Estadio de Sao Luis, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    53'
    54'
    Fabiano
    55'
    Marco Matias vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Alex Bermejo Escribano
    Ut: Marco Matias
    Alex Bermejo Escribano (Farense) erstatter Marco Matias som muligens er skadet.
    57'
    Inn: Antonio Manuel Fernandes Mendes
    Ut: Filipe Soares
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens andre bytte i Faro, når han tar ut Filipe Soares og setter inn Antonio Manuel Fernandes Mendes.
    57'
    58'
    Alan
    Alan (Moreirense) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    59'
    Luis Nlavo
    Luis Nlavo (Moreirense) kommer til en målsjanse på Estadio de Sao Luis, men klarer ikke å score.
    59'
    61'
    Alex Bermejo Escribano
    Sjanse! Farense avanserer forover, men Alex Bermejo Escribano avslutter utenfor.
    62'
    Sidnei Tavares ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Sidnei Tavares er tilbake i kampen igjen.
    64'
    Andre gule kort til Moreirense FC
    Utvisning! Sidnei Tavares (Moreirense) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    64'
    Mål for SC Farense!
    SC Farense 1 - 1 Moreirense FC
    Mål: Alex Bermejo Escribano
    Mål! Alex Bermejo Escribano utligner for Farense. Stillingen er dermed 1-1 i Faro.
    66'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Lawrence Ofori
    Ut: Alan
    Bytte for Moreirense. Lawrence Ofori kommer inn for Alan på Estadio de Sao Luis.
    67'
    69'
    Antonio Manuel Fernandes Mendes
    Moreirense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Ismael
    70'
    73'
    Inn: Gabrielzinho
    Ut: Madson
    Moreirense bytter ut Madson med Gabrielzinho. Dette er det andre byttet som Cesar Peixoto gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Pedro Miguel Costa Santos
    Ut: Jeremy Antonisse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense. Inn kommer Pedro Miguel Costa Santos, mens Jeremy Antonisse tar plass på benken.
    73'
    Inn: Elves Umar Balde
    Ut: Darío Poveda
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Elves Umar Balde erstatter Darío Poveda.
    75'
    Elves Umar Balde
    76'
    77'
    Mohamed Belloumi (Farense) avanserer forover på Estadio de Sao Luis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    SC Farense 1 - 2 Moreirense FC
    Mål: Luis Nlavo
    Målgivende: Lawrence Ofori
    Luis Nlavo setter ballen i nettet og Moreirense leder nå 1-2. Det er en fin assist fra Lawrence Ofori.
    79'
    80'
    81'
    Inn: Guilherme Liberato
    Ut: Ismael
    Moreirense bytter ut Ismael med Guilherme Liberato.
    83'
    Inn: Ponck
    Ut: Luis Nlavo
    Moreirense gjør sitt femte bytte. Luis Nlavo erstattes av Ponck.
    83'
    Kan Moreirense utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    87'
    Inn: Geovanny Miguel Bastos Almeida
    Ut: Marco Moreno Ojeda
    Marco Moreno Ojeda (Farense) erstattes av Geovanny Miguel Bastos Almeida.
    88'
    Inn: Jhon Velasquez
    Ut: Angelo Pelegrinelli Neto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Farense. Inn kommer Jhon Velasquez, mens Angelo Pelegrinelli Neto tar plass på benken.
    88'
    I Faro slår Elves Umar Balde en corner fra venstre.
    90'
    SC Farense blir avblåst for offside
    Farense fosser fremover, men Miguel Bertolo Nogueira blåser for offside på Estadio de Sao Luis.
    90'+1
    Gabrielzinho
    En av Moreirenses spillere blir avblåst for offside på Estadio de Sao Luis.
    90'+2
    Geovanny Miguel Bastos Almeida
    Farense avanserer forover på Estadio de Sao Luis og Geovanny Miguel Bastos Almeida kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Moreirense.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Fabiano
    I Faro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+5
    Jhon Velasquez
    Farense avanserer forover på Estadio de Sao Luis og Jhon Velasquez kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Moreirense.
    90'+6
    90'+6
    Jhon Velasquez (Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.