1'
    Pedro Henrique
    Pedro Henrique (Sporting Farense) kommer seg fri på Estadio de Sao Luis, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Offside! Pedro Henrique blir vinket av og Sporting Farense må dermed bygge opp et nytt angrep.
    2'
    Frispark til Sporting Farense på halvdelen til Portimonense SC.
    3'
    Kan Sporting Farense utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    8'
    Jonatan Lucca
    Sporting Farense angriper, men avslutningen til Jonatan Lucca går utenfor.
    8'
    Fabricio (Portimonense SC) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    10'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til Sporting Farense på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Portimonense SC.
    15'
    Mauricio Antonio
    I Faro får Mauricio Antonio (Portimonense SC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    16'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til Sporting Farense.
    17'
    I Faro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Fabricio
    Kjempesjanse! Fabricio (Portimonense SC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    20'
    Ryan Gauld (Sporting Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Sao Luis.
    24'
    Mål for SC Farense!
    SC Farense 1 - 0 Portimonense SC
    Mål: Pedro Henrique
    Målgivende: Ryan Gauld
    Mål! Pedro Henrique gir Sporting Farense ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Ryan Gauld sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Målet til SC Farense sjekkes av VAR
    25'
    Målet til SC Farense blir stående
    26'
    I Faro slår Fali Cande en corner fra høyre.
    26'
    27'
    Sporting Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Brian Mansilla
    Sporting Farense fosser forover og Brian Mansilla fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Luis Miguel Branco Godinho tildeler Sporting Farense en corner. Jonatan Lucca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    I Faro slår Jonatan Lucca en corner fra venstre.
    30'
    Frispark for Portimonense SC på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Gult kort til Portimonense SC
    Willyan Rocha
    Willyan Rocha (Portimonense SC) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    33'
    Frispark til Portimonense SC på halvdelen til Sporting Farense.
    34'
    Gult kort til SC Farense
    Eduardo Ferreira Dos Santos
    Eduardo Mancha (Sporting Farense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Fali Cande
    Fali Cande (Portimonense SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til Portimonense SC på egen banehalvdel.
    37'
    Willyan Rocha ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    Willyan Rocha er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Sporting Farense avanserer forover i Faro. Pedro Henrique avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    40'
    41'
    Jonatan Lucca (Sporting Farense) pådrar seg et gult kort.
    41'
    I Faro header Willyan Rocha (Portimonense SC) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Spillet på Estadio de Sao Luis er stoppet midlertidig fordi Pedro Henrique ligger nede.
    45'
    Pedro Henrique ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Faro.
    45'+2
    Pedro Henrique ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+3
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Anderson Oliveira
    Ut: Willyan Rocha
    Paulo Sergio gjør dagens første bytte i Faro, når han tar ut Willyan Rocha og setter inn Anderson de Oliveira da Silva.
    46'
    47'
    Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Fabricio Isidoro (Sporting Farense) avanserer forover på Estadio de Sao Luis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    48'
    Tomas Tavares (Sporting Farense) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio de Sao Luis.
    49'
    Sporting Farense slipper å klare seg uten Tomas Tavares som kommer tilbake på banen i Faro.
    50'
    Fali Cande (Portimonense SC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Sao Luis.
    52'
    Fabricio
    Portimonense SC angriper. Fabricio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Ewerton (Portimonense SC) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    53'
    Fabricio
    Fabricio (Portimonense SC) kommer til avslutning på Estadio de Sao Luis, men headingen blir reddet.
    53'
    53'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til Sporting Farense like utenfor Portimonense SC-området.
    55'
    Luis Miguel Branco Godinho tildeler Sporting Farense en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    59'
    Fabricio
    Portimonense SC angriper og Fabricio får avsluttet. Headingen treffer ikke Sporting Farense-målet.
    60'
    61'
    Sporting Farense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Portimonense SC.
    62'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Lica
    Ut: Brian Mansilla
    Brian Mansilla (Sporting Farense) erstattes av Lica.
    63'
    Fali Cande
    Fali Cande skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Portimonense SC.
    63'
    65'
    Jonatan Lucca (Sporting Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    67'
    Pedro Henrique (Sporting Farense) header mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    68'
    Portimonense SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Jonatan Lucca (Sporting Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Sao Luis.
    70'
    Inn: Denis Poha
    Ut: Ewerton
    Bytte for Portimonense SC. Denis Poha kommer inn for Ewerton på Estadio de Sao Luis.
    71'
    Aylton Boa Morte
    Portimonense SC angriper i Faro. Aylton Boa Morte avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    72'
    74'
    Inn: Madi Queta
    Ut: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Sporting Farense bytter ut Fabricio Isidoro med Madi Queta.
    76'
    Beto
    Portimonense SC angriper i Faro. Beto fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    78'
    Mål for Portimonense SC!
    SC Farense 1 - 1 Portimonense SC
    Mål: Aylton Boa Morte
    Mål! bortelag utligner ved Aylton Boa Morte. Stillingen er nå 1-1.
    79'
    Målet til Portimonense SC sjekkes av VAR
    81'
    Målet til Portimonense SC blir stående
    81'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Farense er nær straffområde.
    82'
    Fali Cande
    Fali Cande (Portimonense SC) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    83'
    Cesar
    Cesar (Sporting Farense) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    I Faro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Tomas Tavares vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    85'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fabricio (Portimonense SC) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Inn: Pedro Sa
    Ut: Fabricio
    Fabricio, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Pedro Sa kommer inn for Portimonense SC.
    87'
    Denis Poha
    Målsjanse! Denis Poha (Portimonense SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Portimonense SC slipper å klare seg uten Fabricio som kommer tilbake på banen igjen.
    87'
    Tomas Tavares kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio de Sao Luis.
    87'
    90'
    Sporting Farense fosser fremover, men Lica går rett i offsidefella.
    90'+2
    Inn: Jafar Salmani
    Ut: Aylton Boa Morte
    Portimonense SC gjør sitt fjerde bytte. Aylton Boa Morte erstattes av Jafar Salmani.
    90'+2
    Inn: Bruno Moreira
    Ut: Beto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portimonense SC. Inn kommer Bruno Moreira, mens Beto tar plass på benken.