Mål for Portimonense SC!
    SC Farense 0 - 1 Portimonense SC
    Mål: Hildeberto Pereira
    Målgivende: Filipe Relvas
    Mål! Portimonense tar ledelsen 0-1 ved Hildeberto Pereira. Filipe Relvas var nest sist på ballen.
    11'
    Frispark til Portimonense på halvdelen til Farense.
    13'
    Frispark Portimonense.
    15'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Farense like utenfor Portimonense-området.
    19'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for Portimonense er nær straffområde.
    23'
    Carlinhos
    I Faro header Carlinhos (Portimonense) mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Skudd på mål, Portimonense SC
    25'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Carlinhos (Portimonense) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    25'
    Hildeberto Pereira
    Hildeberto Pereira (Portimonense) kommer seg fri på Estadio de Sao Luis, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Rafael Barbosa
    Farense angriper, men avslutningen til Rafael Barbosa går utenfor.
    27'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Portimonense.
    30'
    SC Farense 0 - 2 Portimonense SC
    Mål: Carlinhos
    Målgivende: Hildeberto Pereira
    Mål! Carlinhos øker Portimonenses ledelse til 0-2 på Estadio de Sao Luis. Hildeberto Pereira sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    34'
    Kan Farense utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler Farense en corner. Rafael Barbosa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Frisparket tildelt Portimonense er farlig nær Farenses målområde.
    39'
    Pedrao
    Portimonense angriper i Faro. Pedrao fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Hjørnespark til Portimonense SC
    40'
    Skudd på mål, SC Farense
    40'
    40'
    Hjørnespark til SC Farense
    42'
    Carlinhos
    Målsjanse til Portimonense! Carlinhos treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    I Faro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Cristian Ioan Ponde
    Ut: Rafael Barbosa
    Bytte for Farense. Cristian Ioan Ponde kommer inn for Rafael Barbosa på Estadio de Sao Luis.
    46'
    Inn: Talocha
    Ut: Talys Alves Pereira Oliveira
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt andre bytte for dagen. Talocha erstatter Talys Alves Pereira Oliveira.
    46'
    47'
    Claudio Falcao
    Farense avanserer forover i Faro. Claudio Falcao avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    48'
    48'
    49'
    Gult kort til SC Farense
    David Samuel Custodio Lima
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias viser David Samuel Custodio Lima (Farense) det gule kortet.
    49'
    Carlinhos
    På Estadio de Sao Luis header Carlinhos (Portimonense) ballen i stolpen!
    50'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    51'
    Portimonense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Farense.
    52'
    Mål for SC Farense!
    SC Farense 1 - 2 Portimonense SC
    Mål: Cristian Ioan Ponde
    Cristian Ioan Ponde (Farense) header ballen i mål på Estadio de Sao Luis. Stillingen er nå 1-2.
    55'
    57'
    58'
    Goncalo Silva
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias gir Goncalo Silva (Farense) et gult kort.
    58'
    Helio Varela (Portimonense) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio de Sao Luis.
    59'
    Inn: Elves Umar Balde
    Ut: Marco Matias
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Farense. Inn kommer Elves Umar Balde, mens Marco Matias tar plass på benken.
    59'
    Helio Varela er på beina igjen og fortsetter kampen.
    60'
    Farense angriper, men Artur Manuel Ribeiro Soares Dias blåser for offside.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kosuke Nakamura (Portimonense) vrir seg av smerte i gresset.
    62'
    Kosuke Nakamura kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio de Sao Luis.
    63'
    I Faro slår Carlinhos en corner fra venstre.
    64'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Luan De Campos Cristino Da Silva
    Ut: Helio Varela
    Paulo Sergio gjør dagens første bytte i Faro, når han tar ut Helio Varela og setter inn Luan De Campos Cristino Da Silva.
    65'
    Inn: Goncalo Costa
    Ut: Hildeberto Pereira
    Portimonense gjør sitt andre bytte. Hildeberto Pereira erstattes av Goncalo Costa.
    65'
    Carlinhos (Portimonense) slår en corner fra høyre side på Estadio de Sao Luis.
    69'
    Inn: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Ut: Goncalo Silva
    Goncalo Silva (Farense) erstattes av Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus.
    70'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    72'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Midana Bigna Soares Cassama
    Ut: Ronie Carrillo
    Portimonense bytter ut Ronie Carrillo med Midana Bigna Soares Cassama.
    82'
    Frispark til Farense på halvdelen til Portimonense.
    83'
    Gult kort til Portimonense SC
    Guga
    Guga (Portimonense) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de Sao Luis.
    83'
    Frisparket tildelt Farense er farlig nær Portimonenses målområde.
    84'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    86'
    Rødt kort!
    Spilleren på Portimonense SC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    87'
    Rødt kort til Portimonense SC
    Filipe Relvas
    Filipe Relvas (Portimonense) må forlate banen etter at dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias trekker fram det røde kortet!
    88'
    Inn: Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Ut: Mattheus
    Farense bytter ut Mattheus med Vitor Bruno Rodrigues Goncalves. Dette er det femte byttet som Jose Albano Ferreira da Mota gjør i dagens kamp.
    90'
    Farense fosser fremover, men Artur Manuel Ribeiro Soares Dias blåser for offside på Estadio de Sao Luis.
    90'+1
    Inn: Igor Formiga
    Ut: Carlinhos
    Paulo Sergio (Portimonense) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Igor Formiga erstatter Carlinhos.
    90'+2
    Inn: Dener
    Ut: Taichi Fukui
    Portimonense gjør sitt femte bytte. Taichi Fukui erstattes av Dener.
    90'+2
    90'+4
    Frispark Farense.
    90'+6
    SC Farense 1 - 3 Portimonense SC
    Mål: Lucas de Souza Ventura Ventura
    Mål! Lucas de Souza Ventura Ventura gir Portimonense en komfortabel 1-3 ledelse.