Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Farense på halvdelen til Rio Ave.
    3'
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Rio Ave.
    4'
    Joao Rafael Brito Teixeira
    Sjanse! Rio Ave avanserer forover, men Joao Rafael Brito Teixeira avslutter utenfor.
    5'
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    5'
    I Faro slår Mattheus en corner fra venstre.
    7'
    Marco Matias (Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Sao Luis.
    8'
    Frispark for Rio Ave på egen banehalvdel.
    11'
    I Faro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    16'
    Goncalo Silva
    Sjanse i Faro! Goncalo Silva (Farense) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Rio Ave FC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Miguel Bertolo Nogueira tildeler Farense en corner. Marco Matias sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    19'
    Mattheus
    Målsjanse på Estadio de Sao Luis! Mattheus fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    19'
    21'
    Gult kort til SC Farense
    Marco Matias
    Marco Matias (Farense) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Frispark Rio Ave.
    22'
    Farense angriper i Faro. Marco Matias avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    24'
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Rio Ave på egen banehalvdel.
    29'
    Mål for SC Farense!
    SC Farense 1 - 0 Rio Ave FC
    Mål: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Mål! Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus gir Farense ledelsen 1-0 i Faro.
    31'
    Aziz
    Rio Ave avanserer forover i Faro. Aziz avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Umaro Embalo (Rio Ave) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    36'
    Rio Ave tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Aziz
    Rio Ave angriper på Estadio de Sao Luis, men Aziz header utenfor.
    38'
    Dommer Miguel Bertolo Nogueira ser at linjemannen løfter flagget, og Farenses Marco Matias blåses av for offside.
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Faro fordi Ricardo Velho får behandling for en skade på banen.
    39'
    Ricardo Velho er tilbake i kampen igjen.
    40'
    Offside! Aziz (Rio Ave) er alene igjennom, men dommer Miguel Bertolo Nogueira ser at linjemannen er oppe med flagget.
    42'
    43'
    Marco Matias (Farense) kommer seg fri på Estadio de Sao Luis, men avslutningen går utenfor.
    44'
    I Faro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    45'+1
    Frisparket tildelt Rio Ave er farlig nær Farenses målområde.
    45'+4
    Rio Ave angriper i Faro. Joao Rafael Brito Teixeira fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+6
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Adrien Silva
    Adrien Silva (Rio Ave) erstattes av Emmanuel Boateng.
    46'
    Inn: Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Ut: Joca
    Rio Ave gjør sitt andre bytte. Joca erstattes av Fabio Ronaldo Costa Conceicao.
    46'
    Ze Luis
    Farense fosser forover og Ze Luis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    47'
    Fabio Ronaldo Costa Conceicao
    Fabio Ronaldo Costa Conceicao (Rio Ave) avanserer forover på Estadio de Sao Luis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    49'
    Mål for Rio Ave FC!
    SC Farense 1 - 1 Rio Ave FC
    Mål: Emmanuel Boateng
    Målgivende: Josue Sa
    Mål! Emmanuel Boateng (Rio Ave) utligner med en heading på Estadio de Sao Luis. Josue Sa sto for den målgivende pasningen.
    50'
    53'
    Spillet på Estadio de Sao Luis er stoppet midlertidig fordi Talys Alves Pereira Oliveira ligger nede.
    53'
    Talys Alves Pereira Oliveira ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Faro.
    54'
    55'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Patrick William
    Patrick William (Rio Ave) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    60'
    60'
    Dommer Miguel Bertolo Nogueira venter med å sette i gang spillet fordi Igor Rossi Branco ligger nede.
    61'
    Igor Rossi Branco er på beina igjen og fortsetter kampen.
    62'
    63'
    Aziz
    Aziz (Rio Ave) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    66'
    66'
    Ze Luis
    Ze Luis (Farense) header ballen mot mål, men Rio Ave klarerer.
    66'
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ze Luis (Farense) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Bruno Duarte
    Ut: Marco Matias
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Farense. Inn kommer Bruno Duarte, mens Marco Matias tar plass på benken.
    67'
    Inn: Elves Umar Balde
    Ut: Mohamed Belloumi
    Farense bytter ut Mohamed Belloumi med Elves Umar Balde.
    67'
    Farense slipper å klare seg uten Ze Luis som kommer tilbake på banen igjen.
    68'
    69'
    Inn: Marios Vroussay
    Ut: Umaro Embalo
    Rio Ave bytter ut Umaro Embalo med Marios Vroussay.
    69'
    Ze Luis (Farense) vinkes av for offside i Faro.
    70'
    71'
    75'
    75'
    Fabio Ronaldo Costa Conceicao (Rio Ave) kommer til en målsjanse på Estadio de Sao Luis, men klarer ikke å score.
    76'
    Inn: Rafael Barbosa
    Ut: Francisco Rojano
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rafael Barbosa erstatter Francisco Rojano.
    77'
    Inn: Facundo Agustin Caseres
    Ut: Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Farense bytter ut Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus med Facundo Agustin Caseres. Dette er det fjerde byttet som Jose Albano Ferreira da Mota gjør i dagens kamp.
    78'
    Farenses Bruno Duarte blåses av for offside på Estadio de Sao Luis.
    78'
    Frispark til Rio Ave på halvdelen til Farense.
    81'
    Rio Ave avanserer forover i Faro. Patrick William avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Miguel Bertolo Nogueira signaliserer et frispark til Farense.
    83'
    I Faro slår Rafael Barbosa en corner fra høyre.
    85'
    Goncalo Silva (Farense) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Inn: Ze Manuel
    Ut: Aziz
    Luis Carlos Batalha Freire gjør dagens fjerde bytte i Faro, når han tar ut Aziz og setter inn Ze Manuel.
    86'
    Inn: Joao Pedro Salazar da Graca
    Ut: Joao Rafael Brito Teixeira
    Bytte for Rio Ave. Joao Pedro Salazar da Graca kommer inn for Joao Rafael Brito Teixeira på Estadio de Sao Luis.
    87'
    Claudio Falcao
    Claudio Falcao får gult kort av dommer Miguel Bertolo Nogueira, og må dermed stå over en kamp for Farense.
    88'
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    88'
    Inn: Talocha
    Ut: Talys Alves Pereira Oliveira
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens femte bytte i Faro, når han tar ut Talys Alves Pereira Oliveira og setter inn Talocha.
    89'
    89'
    89'
    Claudio Falcao (Farense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    90'+1
    Frispark Farense.
    90'+1
    Talocha (Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Sao Luis.
    90'+2
    90'+2
    Mattheus
    Mattheus (Farense) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Marios Vroussay
    Målsjanse! Marios Vroussay (Rio Ave) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Joao Pedro Salazar da Graca (Rio Ave) slår en corner fra høyre side på Estadio de Sao Luis.