SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    I Lezama har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    14'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Albacete på egen banehalvdel.
    16'
    Manuel Fuster Lazaro
    Manuel Fuster Lazaro (Albacete) kommer til en målsjanse på Instalaciones de Lezama, men klarer ikke å score.
    17'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Albacete.
    20'
    Jonathan Silva
    Albacete avanserer forover i Lezama. Jonathan Silva avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Frispark for Albacete på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til SD Amorebieta
    Iker Seguin
    Iker Seguin (SD Amorebieta) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    22'
    Hjørnespark til SD Amorebieta
    25'
    Alvaro Nunez
    Alvaro Nunez (SD Amorebieta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    25'
    Albacete angriper, men avslutningen til Manuel Fuster Lazaro går utenfor.
    28'
    29'
    Gult kort til Albacete Balompie
    Alvaro Rodriguez
    Dommer Oliver De La Fuente Ramos gir Alvaro Rodriguez (Albacete) et gult kort.
    30'
    Frispark SD Amorebieta.
    30'
    SD Amorebieta scorer selvmål!
    SD Amorebieta 0 - 1 Albacete Balompie
    Mål: Unai Bustinza
    Målgivende: Manuel Fuster Lazaro
    Mål! Unai Bustinza gir Albacete ledelsen 0-1 i Lezama. Flott spill fra Manuel Fuster Lazaro før målet.
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lezama fordi Alvaro Rodriguez får behandling for en skade på banen.
    33'
    Spillerbytte - Albacete Balompie
    Inn: Carlos Isaac
    Ut: Alvaro Rodriguez
    Alvaro Rodriguez, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Carlos Isaac kommer inn for Albacete.
    34'
    39'
    Frispark for SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark til SD Amorebieta på halvdelen til Albacete.
    44'
    Jon Morcillo
    SD Amorebieta angriper i Lezama. Jon Morcillo fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Erik Moran
    Sjanse! SD Amorebieta avanserer forover, men Erik Moran avslutter utenfor.
    45'+1
    Erik Moran
    SD Amorebieta angriper i Lezama. Erik Moran fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+2
    Felix Marti Garreta
    Felix Marti Garreta fra SD Amorebieta har fått et gult kort i pausen.
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Eneko Jauregi Escobar
    Ut: Iker Seguin
    Iker Seguin (SD Amorebieta) erstattes av Eneko Jauregi Escobar.
    46'
    48'
    Målsjanse på Instalaciones de Lezama! Jon Morcillo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    Albacete Balompie, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Josue Dorrio
    Josue Dorrio (SD Amorebieta) kommer seg fri på Instalaciones de Lezama, men avslutningen går utenfor.
    50'
    51'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    52'
    Carlos Isaac
    Carlos Isaac (Albacete) får et gult kort av dommer Oliver De La Fuente Ramos.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for SD Amorebieta er nær straffområde.
    54'
    Albacete må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SD Amorebieta.
    54'
    Xabier Etxeita
    Målsjanse til SD Amorebieta! Xabier Etxeita treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    Eneko Jauregi Escobar vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Inn: Alberto Quiles Piosa
    Ut: Manuel Fuster Lazaro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Albacete. Inn kommer Alberto Quiles Piosa, mens Manuel Fuster Lazaro tar plass på benken.
    58'
    Inn: Javi Eraso
    Ut: Eneko Jauregi Escobar
    SD Amorebieta gjør sitt andre bytte. Eneko Jauregi Escobar erstattes av Javi Eraso.
    58'
    Xabier Etxeita (SD Amorebieta) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    59'
    61'
    Alberto Quiles Piosa
    Målsjanse! Alberto Quiles Piosa (Albacete) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    63'
    65'
    Mål for SD Amorebieta!
    SD Amorebieta 1 - 1 Albacete Balompie
    Mål: Iker Unzueta Arregui
    Målgivende: Alvaro Nunez
    Mål! SD Amorebietautligner til 1-1 etter en heading av Iker Unzueta Arregui. Det er en fin assist fra Alvaro Nunez.
    66'
    Sjanse i Lezama! Jon Morcillo (SD Amorebieta) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    68'
    69'
    70'
    Lander Olaetxea
    Lander Olaetxea (Albacete) pådrar seg et gult kort.
    70'
    71'
    Djetei Mohamed
    Djetei Mohamed (Albacete) pådrar seg et gult kort.
    71'
    72'
    Jonathan Silva (Albacete) mottar sitt første gule kort for dagen på Instalaciones de Lezama.
    73'
    73'
    74'
    Kwasi Sibo
    Kwasi Sibo (SD Amorebieta) kommer til en målsjanse på Instalaciones de Lezama, men klarer ikke å score.
    75'
    75'
    Albacete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Frispark Albacete.
    78'
    Inn: Rai Marchan
    Ut: Juanma Garcia
    Albacete bytter ut Juanma Garcia med Rai Marchan.
    78'
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Higinio Marin
    Ruben Albes gjør dagens fjerde bytte i Lezama, når han tar ut Higinio Marin og setter inn Samuel Shashoua.
    78'
    Rai Marchan
    Rai Marchan (Albacete) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    82'
    SD Amorebieta angriper i Lezama. Jon Morcillo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    83'
    83'
    84'
    85'
    Inn: Jorge Yriarte
    Ut: Erik Moran
    SD Amorebieta gjør sitt tredje bytte. Erik Moran erstattes av Jorge Yriarte.
    86'
    Inn: Ryan Edwards
    Ut: Josue Dorrio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Amorebieta. Inn kommer Ryan Edwards, mens Josue Dorrio tar plass på benken.