Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Seattle Sounders.
    LA Galaxy fosser fremover, men Jair Marrufo blåser for offside på CenturyLink Field.
    2'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    3'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på CenturyLink Field.
    5'
    Seattle Sounders fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark LA Galaxy.
    15'
    I Seattle slår Victor Vazquez en corner fra venstre.
    18'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 LA Galaxy
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Bradley Shaun Smith
    Raul Ruidiaz header ballen i mål og Seattle Sounders tar ledelsen 1-0 på CenturyLink Field. Det er en fin assist fra Bradley Shaun Smith.
    20'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    22'
    Seattle Sounders 2 - 0 LA Galaxy
    Mål: Bradley Shaun Smith
    Bradley Shaun Smith setter ballen i mål og øker Seattle Sounderss ledelse til 2-0 i Seattle.
    23'
    En av LA Galaxys spillere blir avblåst for offside på CenturyLink Field.
    24'
    Jair Marrufo tildeler LA Galaxy en corner. Victor Vazquez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    28'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    29'
    Hjørnespark til LA Galaxy
    31'
    Alex Roldan (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på CenturyLink Field.
    34'
    I Seattle slår Joao Paulo en corner fra venstre.
    35'
    Kelyn Rowe
    Seattle Sounders angriper. Kelyn Rowe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Jair Marrufo tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Victor Vazquez (LA Galaxy) løfter inn en corner fra venstre på CenturyLink Field.
    38'
    Oniel Fisher
    Oniel Fisher (LA Galaxy) kommer seg fri på CenturyLink Field, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Ethan Zubak
    Ut: Oniel Fisher
    Bytte for LA Galaxy. Ethan Zubak kommer inn for Oniel Fisher på CenturyLink Field.
    46'
    Inn: Sacha Kljestan
    Ut: Derrick Williams
    Greg Vanney (LA Galaxy) gjør sitt andre bytte for dagen. Sacha Kljestan erstatter Derrick Williams.
    46'
    Inn: Nick DePuy
    Ut: Efrain Alvarez
    LA Galaxy bytter ut Efrain Alvarez med Nick DePuy. Dette er det tredje byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    46'
    Jonathan Dos Santos
    LA Galaxy angriper i Seattle. Jonathan Dos Santos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Cristian Roldan
    Målsjanse på CenturyLink Field! Cristian Roldan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    Chicharito
    Chicharito (LA Galaxy) kommer til en målsjanse på CenturyLink Field, men klarer ikke å score.
    52'
    Ethan Zubak
    Sjanse! LA Galaxy avanserer forover, men Ethan Zubak avslutter utenfor.
    55'
    Kelyn Rowe
    Kelyn Rowe (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Bradley Shaun Smith
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Bradley Shaun Smith fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Inn: Cameron Dunbar
    Ut: Victor Vazquez
    Greg Vanney gjør dagens fjerde bytte i Seattle, når han tar ut Victor Vazquez og setter inn Cameron Dunbar.
    65'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Nicolas Lodeiro
    Ut: Will Bruin
    Bytte for Seattle Sounders. Nicolas Lodeiro kommer inn for Will Bruin på CenturyLink Field.
    66'
    Skudd utenfor mål, LA Galaxy
    71'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    74'
    76'
    Inn: Jimmy Medranda
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Seattle Sounders bytter ut Bradley Shaun Smith med Jimmy Medranda. Dette er det andre byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Joao Paulo
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt tredje bytte for dagen. Danny Leyva erstatter Joao Paulo.
    79'
    Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders fosser forover og Nicolas Lodeiro fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    81'
    Danny Leyva
    Danny Leyva skyter i stolpen! Nære på for Seattle Sounders.
    81'
    Inn: Jonathan Perez
    Ut: Samuel Grandsir
    Greg Vanney gjør dagens femte bytte i Seattle, når han tar ut Samuel Grandsir og setter inn Jonathan Perez.
    83'
    87'
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Kelyn Rowe
    Kelyn Rowe (Seattle Sounders) erstattes av Jordy Delem.
    89'
    Sjanse til Seattle Sounders! Nicolas Lodeiro er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+2
    LA Galaxy angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    Seattle Sounders 3 - 0 LA Galaxy
    Målgivende: Jimmy Medranda
    Mål! Seattle Sounders øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Raul Ruidiaz på CenturyLink Field. Jimmy Medranda sto for den målgivende pasningen.