0-1
    Josh Atencio
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Josh Atencio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    LA FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Jordan Morris
    Målsjanse til Seattle Sounders! Jordan Morris treffer mål, men keeper redder.
    4'
    4'
    Denis Bouanga
    LA FC angriper i Seattle. Denis Bouanga fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Frisparket tildelt LA FC er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    9'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til LA FC på egen banehalvdel.
    12'
    Ted Unkel tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Jackson Ragen
    Jackson Ragen (Seattle Sounders) kommer till avslut men nickar utanför.
    18'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    19'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Nouhou Tolo
    Dommer Ted Unkel gir Nouhou Tolo (Seattle Sounders) et gult kort.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for LA FC er nær straffområde.
    20'
    Cristian Olivera
    Sjanse! LA FC avanserer forover, men Cristian Olivera avslutter utenfor.
    21'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Mål for Los Angeles FC!
    Seattle Sounders 0 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Denis Bouanga
    Målgivende: Timothy Tillmann
    Mål! Denis Bouanga gir LA FC ledelsen 0-1 i Seattle. Det er en fin assist fra Timothy Tillmann.
    30'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    33'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til LA FC.
    37'
    38'
    Frispark Seattle Sounders.
    40'
    Dommeren gir Josh Atencio (Seattle Sounders) et gult kort.
    40'
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seattle fordi Giorgio Chiellini får behandling for en skade på banen.
    41'
    Giorgio Chiellini er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    Joao Paulo
    Målsjanse på Lumen Field! Joao Paulo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    45'+2
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    47'
    49'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    54'
    55'
    56'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Nicolas Lodeiro
    Ut: Leo Chu
    Seattle Sounders bytter ut Leo Chu med Nicolas Lodeiro.
    57'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    63'
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jackson Ragen (Seattle Sounders) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Ted Unkel.
    66'
    Seattle Sounders slipper å klare seg uten Jackson Ragen som kommer tilbake på banen igjen.
    67'
    67'
    68'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    69'
    71'
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Josh Atencio
    Brian Schmetzer gjør dagens andre bytte i Seattle, når han tar ut Josh Atencio og setter inn Raul Ruidiaz.
    71'
    Diego Palacios
    Målsjanse! Diego Palacios (LA FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    74'
    Albert Rusnak
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Albert Rusnak går utenfor.
    74'
    75'
    76'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Mateusz Bogusz
    Ut: Carlos Vela
    LA FC gjør sitt første bytte. Carlos Vela erstattes av Mateusz Bogusz.
    78'
    Alex Roldan
    Alex Roldan (Seattle Sounders) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    80'
    Joao Paulo
    Seattle Sounders fosser forover og Joao Paulo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    82'
    82'
    82'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Maxime Crepeau
    Maxime Crepeau (LA FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    85'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til LA FC like utenfor Seattle Sounders-området.
    85'
    Diego Palacios (LA FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    87'
    88'
    Inn: Aaron Long
    Ut: Cristian Olivera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LA FC. Inn kommer Aaron Long, mens Cristian Olivera tar plass på benken.
    90'
    Inn: Sergi Palencia
    Ut: Timothy Tillmann
    Bytte for LA FC. Sergi Palencia kommer inn for Timothy Tillmann på Lumen Field.
    90'+1
    Inn: Reed Baker-Whiting
    Ut: Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) erstattes av Reed Baker-Whiting.
    90'+1
    Giorgio Chiellini
    Giorgio Chiellini (LA FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    90'+1
    90'+3
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    Jackson Ragen (Seattle Sounders) prøver å heade ballen i mål på Lumen Field, men mislykkes.
    90'+5
    90'+5
    Sjanse i Seattle! Denis Bouanga (LA FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+6
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    90'+6
    90'+7
    Joao Paulo
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Joao Paulo avslutter, men treffer ikke mål.