Minnesota United FC får tildelt et frispark
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    Seattle Sounders får tildelt et frispark
    Frispark Seattle Sounders.
    2'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    Jordan Morris
    Seattle Sounders angriper. Jordan Morris får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Sjanse til Seattle Sounders! Jordan Morris er nær ved å score, men keeper redder.
    5'
    5'
    Minnesota United FC får tildelt et hjørnespark
    5'
    6'
    7'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Obed Vargas
    Dommer Joseph Dickerson viser Obed Vargas (Seattle Sounders) det gule kortet.
    10'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    Robin Lod
    Minnesota United FC fosser forover og Robin Lod fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    13'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    19'
    Emanuel Reynoso
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    25'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    Robin Lod
    Robin Lod (Minnesota United FC) header ballen i tverrliggeren på Lumen Field! Oi, oi, oi.
    25'
    Joseph Dickerson tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    27'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    Cristian Roldan
    Seattle Sounders angriper og Cristian Roldan får avsluttet. Headingen treffer ikke Minnesota United FC-målet.
    29'
    Robin Lod
    Robin Lod (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    30'
    Alex Roldan
    På Lumen Field fyrer Alex Roldan (Seattle Sounders) av et skudd - i stolpen!
    32'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Mål for Minnesota United FC!
    Seattle Sounders 0 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Robin Lod
    Mål! Robin Lod gir Minnesota United FC en 0-1 ledelse.
    34'
    Kemar Lawrence
    Målsjanse til Minnesota United FC! Kemar Lawrence treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    41'
    Xavier Arreaga
    Dommer Joseph Dickerson gir Xavier Arreaga (Seattle Sounders) et gult kort.
    42'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    45'
    Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    Gult kort til Minnesota United FC
    Wil Trapp
    Wil Trapp (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    49'
    Straffe til Seattle Sounders!
    49'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    Seattle Sounders 1 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Raul Ruidiaz
    Mål! Raul Ruidiaz setter utligningen i mål på et straffespark.
    50'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    52'
    Oniel Fisher
    Oniel Fisher (Minnesota United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    55'
    55'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Minnesota United FC.
    55'
    Kervin Arriaga
    Kervin Arriaga (Minnesota United FC) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    55'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    59'
    60'
    61'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Obed Vargas
    Seattle Sounders gjør sitt første bytte. Obed Vargas erstattes av Kelyn Rowe.
    61'
    Seattle Sounders får tildelt et hjørnespark
    Albert Rusnak
    I Seattle slår Albert Rusnak en corner fra venstre.
    62'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    62'
    63'
    Målsjanse på Lumen Field! Nicolas Lodeiro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Bongokuhle Hlongwane
    Ut: Franco Fragapane
    Franco Fragapane (Minnesota United FC) erstattes av Bongokuhle Hlongwane.
    65'
    Abu Danladi
    Abu Danladi (Minnesota United FC) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    66'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Dommer Joseph Dickerson gir Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) et gult kort.
    68'
    71'
    71'
    Inn: Luis Antonio Amarilla Lencina
    Ut: Abu Danladi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Luis Amarilla, mens Abu Danladi tar plass på benken.
    71'
    72'
    Wil Trapp
    I Seattle header Wil Trapp (Minnesota United FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 2 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Cristian Roldan
    Målgivende: Raul Ruidiaz
    Mål! Cristian Roldan gir Seattle Sounders ledelsen 2-1 i Seattle. Flott spill fra Raul Ruidiaz før målet.
    74'
    Frispark Minnesota United FC.
    75'
    76'
    78'
    78'
    Minnesota United FC avanserer forover i Seattle. Oniel Fisher avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    81'
    Inn: D.J. Taylor
    Ut: Oniel Fisher
    Minnesota United FC bytter ut Oniel Fisher med D.J. Taylor.
    82'
    Inn: Adrien Hunou
    Ut: Wil Trapp
    Wil Trapp (Minnesota United FC) erstattes av Adrien Hunou.
    82'
    83'
    84'
    84'
    Joseph Dickerson tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    85'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    86'
    Inn: Joshua Atencio
    Ut: Jordan Morris
    Bytte for Seattle Sounders. Josh Atencio kommer inn for Jordan Morris på Lumen Field.
    86'
    Minnesota United FC blir avblåst for offside
    Minnesota United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    87'
    88'
    88'
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    90'+2
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    90'+2
    90'+3
    Seattle Sounders 3 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Nicolas Lodeiro
    Målgivende: Alex Roldan
    Mål! Nicolas Lodeiro øker ledelsen til 3-1. Alex Roldan var nest sist på ballen.