Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Minnesota United FC.
    90'+6
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Patrick Weah
    Ut: Bongokuhle Hlongwane
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Patrick Weah, mens Bongokuhle Hlongwane tar plass på benken.
    90'+3
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Albert Rusnak
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Danny Leyva, mens Albert Rusnak tar plass på benken.
    90'+2
    Inn: Jon Bell
    Ut: Nouhou Tolo
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jon Bell erstatter Nouhou Tolo.
    90'+2
    Albert Rusnak er på beina igjen og fortsetter kampen.
    90'
    Rødt kort til Minnesota United FC
    Moses Nyeman
    Moses Nyeman sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! Minnesota United FC må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.
    90'
    Rødt kort!
    Spilleren på Minnesota United FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    90'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    88'
    Spillet på Lumen Field er stoppet midlertidig fordi Albert Rusnak ligger nede.
    86'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Jordan Morris
    Målsjanse! Jordan Morris (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    82'
    Inn: Zarek Valentin
    Ut: Jeong Sang-bin
    Minnesota United FC bytter ut Jeong Sang-bin med Zarek Valentin. Dette er det femte byttet som Eric Ramsay gjør i dagens kamp.
    81'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor Minnesota United FC-området.
    79'
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær Minnesota United FCs målområde.
    71'
    Victor Eriksson
    Victor Eriksson (Minnesota United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    Inn: Moses Nyeman
    Ut: Robin Lod
    Eric Ramsay gjør dagens fjerde bytte i Seattle, når han tar ut Robin Lod og setter inn Moses Nyeman.
    68'
    Inn: Victor Eriksson
    Ut: Kervin Arriaga
    Minnesota United FC bytter ut Kervin Arriaga med Victor Eriksson.
    68'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    68'
    66'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    66'
    62'
    Inn: Josh Atencio
    Ut: Leo Chu
    Leo Chu (Seattle Sounders) erstattes av Josh Atencio.
    61'
    Frispark Seattle Sounders.
    61'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Caden Clark
    Dommer Rosendo Mendoza gir Caden Clark (Minnesota United FC) et gult kort.
    59'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 2 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Paul Rothrock
    Målgivende: Leo Chu
    Paul Rothrock øker Seattle Sounderss ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Leo Chu.
    57'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    56'
    54'
    Rosendo Mendoza tildeler Minnesota United FC en corner. Jeong Sang-bin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    52'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    49'
    47'
    46'
    Inn: Morris Duggan
    Ut: Michael Boxall
    Bytte for Minnesota United FC. Morris Duggan kommer inn for Michael Boxall på Lumen Field.
    46'
    45'+4
    45'+1
    45'+1
    45'+1
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    40'
    38'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    35'
    34'
    33'
    30'
    Seattle Sounders 1 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Albert Rusnak
    Mål! Jordan Morris header ballen i mål og gir Seattle Sounders ledelsen 1-0 på Lumen Field. Albert Rusnak var nest sist på ballen.
    28'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    27'
    Miguel Tapias
    Dommer Rosendo Mendoza viser Miguel Tapias (Minnesota United FC) det gule kortet.
    27'
    25'
    22'
    Jeong Sang-bin (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    22'
    19'
    13'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    10'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.