Stefan Frei
    2'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    Cristian Espinoza
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Cristian Espinoza er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    3'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    Benjamin Kikanovic
    Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Stefan Frei
    6'
    Paul Marie
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Paul Marie treffer mål, men keeper redder.
    6'
    6'
    San Jose Earthquakes får tildelt et hjørnespark
    6'
    Seattle Sounders får tildelt et frispark
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    7'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    11'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    Leo Chu
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Leo Chu avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    San Jose Earthquakes får tildelt et frispark
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Alex Roldan
    Dommeren gir Alex Roldan (Seattle Sounders) et gult kort.
    19'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Leo Chu
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Leo Chu går utenfor.
    22'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    Daniel
    32'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    Heber
    Seattle Sounders angriper. Heber får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    33'
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    34'
    Daniel
    35'
    Heber
    Seattle Sounders fosser forover og Heber fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    39'
    Seattle Sounders får tildelt et hjørnespark
    42'
    42'
    Jackson Ragen
    Jackson Ragen (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Frisparket tildelt San Jose Earthquakes er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    44'
    Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    45'
    Seattle Sounders blir avblåst for offside
    Leo Chu
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside på Lumen Field.
    45'+1
    Frispark San Jose Earthquakes.
    46'
    Rodrigues
    Rodrigues (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Ramy Touchan tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Seattle Sounders 0 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Jeremy Ebobisse
    Målgivende: Rodrigues
    Jeremy Ebobisse setter ballen i nettet og San Jose Earthquakes leder nå 0-1. Rodrigues var nest sist på ballen.
    48'
    Stefan Frei
    48'
    49'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    51'
    Joshua Atencio
    Seattle Sounders angriper, men blir avblåst for offside.
    52'
    Daniel
    56'
    Leo Chu
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Leo Chu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    57'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Heber
    Seattle Sounders gjør sitt første bytte. Heber erstattes av Raul Ruidiaz.
    58'
    Inn: Reed Baker-Whiting
    Ut: Dylan Teves
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Reed Baker-Whiting, mens Dylan Teves tar plass på benken.
    58'
    Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Nicolas Lodeiro fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    61'
    Josh Atencio (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    61'
    62'
    Daniel
    63'
    63'
    63'
    64'
    Daniel
    64'
    64'
    64'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seattle fordi Jeremy Ebobisse får behandling for en skade på banen.
    65'
    Jeremy Ebobisse er på beina igjen og fortsetter kampen på Lumen Field.
    65'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Paul Marie
    Dommer Ramy Touchan viser Paul Marie (San Jose Earthquakes) det gule kortet.
    66'
    66'
    66'
    67'
    Daniel
    70'
    Raul Ruidiaz
    Sjanse til Seattle Sounders! Raul Ruidiaz er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    70'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Benjamin Kikanovic
    San Jose Earthquakes bytter ut Benjamin Kikanovic med Tommy Thompson.
    72'
    Inn: Daniel Munie
    Ut: Paul Marie
    Luis Gonzalez Gallaguer (San Jose Earthquakes) gjør sitt andre bytte for dagen. Daniel Munie erstatter Paul Marie.
    72'
    73'
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Josh Atencio avslutter utenfor.
    73'
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Nouhou Tolo
    Brian Schmetzer gjør dagens tredje bytte i Seattle, når han tar ut Nouhou Tolo og setter inn Kelyn Rowe.
    73'
    Inn: Fredy Montero
    Ut: Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) erstattes av Fredy Montero.
    73'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Jackson Yueill
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Daniel
    78'
    Kelyn Rowe
    Seattle Sounders angriper. Kelyn Rowe får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Raul Ruidiaz fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    80'
    Daniel
    80'
    Fredy Montero
    Målsjanse på Lumen Field! Fredy Montero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    81'
    81'
    85'
    I Seattle header Fredy Montero (Seattle Sounders) mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    Josh Atencio (Seattle Sounders) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    86'
    Spillet på Lumen Field er stoppet midlertidig fordi Carlos Gruezo ligger nede.
    87'
    87'
    Carlos Gruezo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Lumen Field.
    88'
    Inn: Michael Baldisimo
    Ut: Jackson Yueill
    San Jose Earthquakes bytter ut Jackson Yueill med Michael Baldisimo. Dette er det fjerde byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Ousseni Bouda
    Ut: Jamiro Monteiro
    San Jose Earthquakes gjør sitt tredje bytte. Jamiro Monteiro erstattes av Ousseni Bouda.
    89'
    90'
    Fredy Montero (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    90'
    90'+1
    90'+1
    Seattle Sounders angriper på Lumen Field, men Raul Ruidiaz header utenfor.
    90'+2
    Cristian Espinoza ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+4
    Cristian Espinoza er tilbake i kampen igjen.
    90'+4
    Ramy Touchan signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes like utenfor Seattle Sounders-området.