Skudd på mål, RCD Espanyol
    6'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    7'
    8'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Sevilla FC.
    12'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    14'
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    16'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 RCD Espanyol
    Mål: Bryan Salvatierra
    Mål! Sevilla FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Bryan Salvatierra på Ramon Sanchez Pizjuan.
    22'
    22'
    Målet til Sevilla sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Sevilla blir stående
    25'
    Jesus Navas
    Sevilla FC fosser forover og Jesus Navas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Sevilla FC angriper, men Javier Alberola Rojas blåser for offside.
    28'
    Sevilla scorer selvmål!
    Sevilla 1 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Karim Rekik
    Selvmål! En sønderknust Karim Rekik kan bli kampens syndebukk på Ramon Sanchez Pizjuan etter å ha rotet ballen i eget mål. 1-1.
    29'
    Målet til RCD Espanyol sjekkes av VAR
    32'
    Målet til RCD Espanyol blir stående
    32'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Lucas Ocampos
    Ut: Suso
    Sevilla FC bytter ut Suso med Lucas Ocampos. Dette er det første byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    33'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    36'
    Sevilla FC fosser fremover, men Javier Alberola Rojas blåser for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    36'
    Javi Puado
    Målsjanse! Javi Puado (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    40'
    Skudd utenfor mål, RCD Espanyol
    41'
    Sevilla FC angriper i Sevilla, men blir avblåst for offside.
    42'
    Mål for RCD Espanyol!
    Sevilla 1 - 2 RCD Espanyol
    Mål: Javi Puado
    Målgivende: Brian Olivan
    Mål! Javi Puado gir RCD Espanyol en 1-2 ledelse. Brian Olivan var nest sist på ballen.
    43'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    44'
    Skudd utenfor mål, Sevilla
    45'+1
    45'+2
    Sevilla FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RCD Espanyol.
    45'+2
    Gult kort til Sevilla
    Bryan Salvatierra
    Dommer Javier Alberola Rojas viser Bryan Salvatierra (Sevilla FC) det gule kortet.
    45'+2
    Nemanja Gudelj
    Sjanse til Sevilla FC! Nemanja Gudelj er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    Inn: Youssef En-Nesyri
    Ut: Rafa Mir
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria (Sevilla FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Youssef En-Nesyri erstatter Rafa Mir.
    46'
    Inn: Marcos Acuna
    Ut: Alex Telles
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Alex Telles og setter inn Marcos Acuna.
    46'
    47'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    49'
    50'
    50'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    51'
    I Sevilla slår Marcos Acuna en corner fra venstre.
    52'
    59'
    60'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Vinicius
    Ut: Sergi Darder
    Bytte for RCD Espanyol. Vinicius kommer inn for Sergi Darder på Ramon Sanchez Pizjuan.
    61'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Denis Suarez
    Denis Suarez (RCD Espanyol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    63'
    63'
    Frispark Sevilla FC.
    64'
    65'
    Inn: Ruben Sanchez Saez
    Ut: Brian Olivan
    RCD Espanyol bytter ut Brian Olivan med Ruben Sanchez Saez.
    66'
    Straffe til Sevilla
    68'
    Sevilla scorer på straffe!
    Sevilla 2 - 2 RCD Espanyol
    Mål: Lucas Ocampos
    Mål! Lucas Ocampos setter utligningen i mål på et straffespark.
    69'
    71'
    71'
    Spillet på Ramon Sanchez Pizjuan er stoppet midlertidig fordi Bryan Salvatierra ligger nede.
    75'
    Inn: Gonzalo Montiel
    Ut: Bryan Salvatierra
    Bryan Salvatierra (Sevilla FC) erstattes av Gonzalo Montiel.
    76'
    Sevilla FC slipper å klare seg uten Bryan Salvatierra som kommer tilbake på banen igjen.
    76'
    79'
    79'
    Inn: Edu Exposito
    Ut: Denis Suarez
    Luis Garcia (RCD Espanyol) gjør sitt tredje bytte for dagen. Edu Exposito erstatter Denis Suarez.
    81'
    Inn: Keidi Bare
    Ut: Nicolas Melamed Ribaudo
    Luis Garcia gjør dagens fjerde bytte i Sevilla, når han tar ut Nicolas Melamed Ribaudo og setter inn Keidi Bare.
    82'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    84'
    Ivan Rakitic
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    85'
    86'
    Sevilla 3 - 2 RCD Espanyol
    Mål: Pape Alassane Gueye
    Målgivende: Marcos Acuna
    Pape Alassane Gueye dundrer ballen i mål og Sevilla FC tar ledelsen 3-2 på Ramon Sanchez Pizjuan. Flott spill fra Marcos Acuna før målet.
    88'
    Offside! Lucas Ocampos blir vinket av og Sevilla FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    89'
    Inn: Loic Bade
    Ut: Oliver Torres
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Loic Bade, mens Oliver Torres tar plass på benken.