1-1
1-2
151
177
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    2'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    8'
    Frispark Sevilla FC.
    17'
    Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    17'
    En av Sevilla FCs spillere går i offside.
    20'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    26'
    Lucas Ocampos
    Sevilla FC angriper på Ramon Sanchez Pizjuan. Lucas Ocampos header utenfor.
    29'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    30'
    Hjørnespark til Sevilla
    31'
    Ivan Rakitic
    Sevilla FC fosser forover og Ivan Rakitic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    31'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Gerard Moreno (Villarreal CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ramon Sanchez Pizjuan.
    32'
    Gerard Moreno ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sevilla.
    35'
    Alfonso Pedraza
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Alfonso Pedraza avslutter utenfor.
    35'
    Marcos Acuna
    Sevilla FC angriper. Marcos Acuna får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    36'
    36'
    I Sevilla slår Ivan Rakitic en corner fra høyre.
    37'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    39'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos venter med å sette i gang spillet fordi Djibril Sow ligger nede.
    39'
    Djibril Sow er på beina igjen og fortsetter kampen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    40'
    42'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Villarreal CF.
    43'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Gult kort til Villarreal
    Alfonso Pedraza (Villarreal CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+1
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Lucas Ocampos går utenfor.
    45'+1
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Youssef En-Nesyri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    Djibril Sow
    I Sevilla header Djibril Sow (Sevilla FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    45'+3
    Gult kort til Sevilla
    Djibril Sow
    Djibril Sow (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    45'+3
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Adria Pedrosa
    Ut: Marcos Acuna
    Sevilla FC bytter ut Marcos Acuna med Adria Pedrosa. Dette er det første byttet som Diego Alonso gjør i dagens kamp.
    46'
    Alex Baena
    Målsjanse til Villarreal CF! Alex Baena treffer mål, men keeper redder.
    46'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Hjørnespark til Villarreal
    47'
    47'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    49'
    Dodi Lukebakio
    Målsjanse! Dodi Lukebakio (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    51'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    52'
    Juanlu
    Juanlu (Sevilla FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Ramon Sanchez Pizjuan.
    52'
    54'
    Adria Altimira Reynaldos
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos viser Adria Altimira Reynaldos (Villarreal CF) det gule kortet.
    54'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Sevilla FC en corner. Ivan Rakitic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Adria Pedrosa
    Adria Pedrosa (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Youssef En-Nesyri avslutter utenfor.
    60'
    Ivan Rakitic (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    62'
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    62'
    63'
    64'
    Gerard Moreno
    Villarreal CF angriper på Ramon Sanchez Pizjuan. Gerard Moreno header utenfor.
    64'
    64'
    66'
    Sjanse i Sevilla! Dodi Lukebakio (Sevilla FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    69'
    Skudd på mål, Villarreal
    70'
    70'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Santi Comesana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Etienne Capoue, mens Santi Comesana tar plass på benken.
    71'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Adria Altimira Reynaldos
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Alberto Moreno erstatter Adria Altimira Reynaldos.
    71'
    Inn: Kike Salas
    Ut: Nianzou Tanguy Kouassi
    Bytte for Sevilla FC. Kike Salas kommer inn for Nianzou Tanguy Kouassi på Ramon Sanchez Pizjuan.
    72'
    74'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Villarreal
    Mål: Kike Salas
    Målgivende: Adria Pedrosa
    Mål! Kike Salas header ballen i mål og gir Sevilla FC ledelsen 1-0 på Ramon Sanchez Pizjuan. Adria Pedrosa sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Mål for Villarreal!
    Sevilla 1 - 1 Villarreal
    Mål: Jose Luis Morales
    Mål! Jose Luis Morales utligner til 1-1.
    77'
    81'
    Spillet på Ramon Sanchez Pizjuan er stoppet midlertidig fordi Alberto Moreno ligger nede.
    83'
    Inn: Francis Coquelin
    Ut: Dani Parejo
    Marcelino Garcia gjør dagens tredje bytte i Sevilla, når han tar ut Dani Parejo og setter inn Francis Coquelin.
    83'
    Villarreal CF slipper å klare seg uten Alberto Moreno som kommer tilbake på banen i Sevilla.
    83'
    Inn: Ilias Akhomach
    Ut: Alberto Moreno
    Bytte for Villarreal CF. Ilias Akhomach kommer inn for Alberto Moreno på Ramon Sanchez Pizjuan.
    84'
    Inn: Ben Brereton
    Ut: Jose Luis Morales
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt femte bytte for dagen. Ben Brereton erstatter Jose Luis Morales.
    87'
    Skudd på mål, Sevilla
    89'
    89'
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sevilla fordi Fernando får behandling for en skade på banen.
    90'+3
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Fernando
    Diego Alonso (Sevilla FC) blir nødt til å gjøre sitt tredje bytte. Oliver Torres erstatter Fernando som sannsynligvis er skadet.
    90'+4
    Sevilla 1 - 2 Villarreal
    Mål: Ben Brereton
    Mål! Villarreal CF tar ledelsen 1-2 ved Ben Brereton.
    90'+5
    Dommeren gir Ivan Rakitic (Sevilla FC) et gult kort.
    90'+6
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    90'+6
    Målet til Villarreal blir annullert
    90'+8
    Villarreal CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sevilla FC.