Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    4'
    FC København må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Silkeborg IF.
    5'
    Spillet på JYSK Park er stoppet midlertidig fordi Sammy Skytte ligger nede.
    6'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    7'
    Sammy Skytte er tilbake på banen igjen.
    8'
    Mål for Silkeborg IF!
    Silkeborg IF 1 - 0 FC København
    Mål: Vladimir Rodic
    Vladimir Rodic setter ballen i nettet og Silkeborg IF leder nå 1-0.
    11'
    Frispark til FC København på halvdelen til Silkeborg IF.
    12'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    14'
    Viktor Fischer
    Målsjanse på JYSK Park! Viktor Fischer fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    Frispark FC København.
    16'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Peter Ankersen
    Peter Ankersen (FC København) avanserer forover på JYSK Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    FC København angriper i Silkeborg, men blir avblåst for offside.
    19'
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    23'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til FC København.
    24'
    Viktor Fischer (FC København) løfter inn en corner fra venstre på JYSK Park.
    25'
    Denis Vavro
    FC København angriper, men avslutningen til Denis Vavro går utenfor.
    25'
    I Silkeborg slår Viktor Fischer en corner fra venstre.
    28'
    Mål for FC København!
    Silkeborg IF 1 - 1 FC København
    Mål: Michael Luftner
    Målgivende: Nicolai Boilesen
    Michael Luftner scorer og utligningen er et faktum på JYSK Park. 1-1. Flott spill fra Nicolai Møller Boilesen før målet.
    28'
    Viktor Fischer (FC København) slår en corner fra venstre side på JYSK Park.
    30'
    I Silkeborg har et frispark blitt tildelt FC Københavnet.
    37'
    38'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen signaliserer et frispark til Silkeborg IF.
    38'
    41'
    Sjanse til FC København! Viktor Fischer er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    Silkeborg IF 1 - 2 FC København
    Mål: Federico Santander
    Målgivende: Viktor Fischer
    FC København leder 1-2 etter en scoring av Federico Santander. Viktor Fischer var nest sist på ballen.
    43'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler Silkeborg IF en corner. Casper Sloth sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    47'
    Frispark Silkeborg IF.
    47'
    48'
    Rasmus Falk
    FC København avanserer forover i Silkeborg. Rasmus Falk avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Zeca ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    52'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Mate Vatsadze
    Ut: Jeppe Okkels
    Peter Sørensen gjør dagens første bytte i Silkeborg, når han tar ut Jeppe Okkels og setter inn Mate Vatsadze.
    52'
    Zeca er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    54'
    FC København angriper i Silkeborg. Viktor Fischer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    I Silkeborg slår Viktor Fischer en corner fra høyre.
    56'
    56'
    58'
    58'
    60'
    FC København angriper i Silkeborg. Viktor Fischer fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    61'
    64'
    Silkeborg IF fosser fremover, men Mads-Kristoffer Kristoffersen blåser for offside på JYSK Park.
    67'
    Federico Santander
    Målsjanse til FC København! Federico Santander treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Jonas Wind
    Ut: Federico Santander
    Staale Solbakken (FC København) gjør sitt første bytte for dagen. Jonas Wind erstatter Federico Santander.
    67'
    Pieros Sotiriou
    Pieros Sotiriou (FC København) kommer til en målsjanse på JYSK Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Mads-Kristoffer Kristoffersen tildeler FC København en corner. Viktor Fischer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    70'
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen ser at linjemannen løfter flagget, og Silkeborg IFs Vladimir Rodic blåses av for offside.
    71'
    71'
    72'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Mate Vatsadze
    Mate Vatsadze (Silkeborg IF) mottar sitt første gule kort for dagen på JYSK Park.
    72'
    Michael Luftner (FC København) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på JYSK Park.
    73'
    Michael Luftner ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Silkeborg.
    74'
    FC København angriper, men Mads-Kristoffer Kristoffersen blåser for offside.
    74'
    Gult kort til FC København
    William Kvist
    William Kvist Jørgensen (FC København) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Casper Sloth (Silkeborg IF) løfter inn en corner fra høyre på JYSK Park.
    77'
    Casper Sloth (Silkeborg IF) slår en corner fra høyre side på JYSK Park.
    77'
    Mikkel Vendelbo
    Mikkel Vendelbo (Silkeborg IF) header utenfor.
    77'
    78'
    78'
    Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen venter med å sette i gang spillet fordi Rasmus Falk ligger nede.
    79'
    I Silkeborg får Mate Vatsadze (Silkeborg IF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    80'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Rasmus Falk er på beina igjen og fortsetter kampen på JYSK Park.
    80'
    Silkeborg IF 1 - 3 FC København
    Mål: Pieros Sotiriou
    Mål! Pieros Sotiriou øker ledelsen til 1-3.
    82'
    Inn: Robert Skov
    Ut: Pieros Sotiriou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC København. Inn kommer Robert Skov, mens Pieros Sotiriou tar plass på benken.