Frisparket tildelt Sivasspor er farlig nær Gazianteps målområde.
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Sivasspor.
    14'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Christopher Lungoyi
    Christopher Lungoyi (Gaziantep) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    16'
    18'
    Sivasspor får tildelt et hjørnespark
    Alex Pritchard
    Alex Pritchard (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    19'
    Frispark for Gaziantep på egen banehalvdel.
    20'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Gaziantep på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Gaziantep FK får tildelt et hjørnespark
    Alexandru Maxim (Gaziantep) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    25'
    Muhammetali Metoglu tildeler Gaziantep en corner. Alexandru Maxim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    26'
    27'
    28'
    Rey Manaj
    Rey Manaj (Sivasspor) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Muhammetali Metoglu signaliserer et frispark til Sivasspor like utenfor Gaziantep-området.
    33'
    Skudd utenfor mål, Gaziantep FK
    Ogun Ozcicek
    Ogun Ozcicek (Gaziantep) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    I Sivas slår Alex Pritchard en corner fra venstre.
    37'
    Mål for Sivasspor!
    Sivasspor 1 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Rey Manaj
    Mål! Rey Manaj (Sivasspor) utligner med en heading på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    37'
    Skudd på mål, Sivasspor
    39'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sivas fordi Rey Manaj får behandling for en skade på banen.
    40'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Bekir Turac Boke
    Ut: Rey Manaj
    Det virker som Rey Manaj ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Bekir Turac Boke.
    42'
    43'
    45'+2
    47'
    Azizbek Turgunbaev
    Målsjanse! Azizbek Turgunbaev (Sivasspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Alex Pritchard (Sivasspor) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    48'
    50'
    Dommeren gir Azizbek Turgunbaev (Sivasspor) et gult kort.
    50'
    Frispark Gaziantep.
    52'
    Keita Balde
    Dommer Muhammetali Metoglu gir Keita Balde (Sivasspor) et gult kort.
    52'
    Skudd på mål, Gaziantep FK
    David Okereke
    David Okereke (Gaziantep) kommer til avslutning på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men headingen blir reddet.
    56'
    Gaziantep FK, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Ugur Ciftci
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Ugur Ciftci går utenfor.
    57'
    58'
    Gaziantep angriper i Sivas. Christopher Lungoyi fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Keita Balde
    Sjanse i Sivas! Keita Balde (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Gaziantep FK
    Inn: Kacper Orlowski
    Ut: Alexandru Maxim
    Bytte for Gaziantep. Kacper Kozlowski kommer inn for Alexandru Maxim på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    66'
    Inn: Badou Ndiaye
    Ut: Ogun Ozcicek
    Selcuk Inan gjør dagens andre bytte i Sivas, når han tar ut Ogun Ozcicek og setter inn Badou Ndiaye.
    66'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Gaziantep.
    68'
    Cyril Mandouki
    Dommer Muhammetali Metoglu viser Cyril Mandouki (Gaziantep) det gule kortet.
    68'
    Charilaos Charisis
    Målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium! Charilaos Charisis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Sivasspor 2 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Keita Balde
    Mål! Keita Balde gir Sivasspor ledelsen 2-1 i Sivas.
    69'
    Andre gule kort til Sivasspor
    Keita Balde
    Utvisning! Sivasspor må klare seg resten av kampen uten Keita Balde etter at han får sitt andre gule.
    70'
    72'
    Inn: Deian Cristian Sorescu
    Ut: Ertugrul Ersoy
    Gaziantep bytter ut Ertugrul Ersoy med Deian Cristian Sorescu.
    73'
    74'
    Inn: Jan Bieganski
    Ut: Alex Pritchard
    Bulent Uygun (Sivasspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Jan Bieganski erstatter Alex Pritchard.
    76'
    76'
    Gaziantep FK blir avblåst for offside
    Gaziantep angriper i Sivas, men blir avblåst for offside.
    77'
    79'
    Kenan Kodro
    Kenan Kodro (Gaziantep) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Kacper Orlowski
    Kacper Kozlowski (Gaziantep) mottar sitt første gule kort for dagen på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    79'
    Gaziantep angriper. David Okereke får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Deian Cristian Sorescu
    I Sivas slår Deian Cristian Sorescu en corner fra høyre.
    82'
    Sivasspor 3 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Murat Paluli
    Målgivende: Samuel Moutoussamy
    Sivasspor går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Murat Paluli. Det er en fin assist fra Samuel Moutoussamy.
    83'
    Inn: Samba Camara
    Ut: Samuel Moutoussamy
    Sivasspor bytter ut Samuel Moutoussamy med Samba Camara. Dette er det tredje byttet som Bulent Uygun gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Bengadli Koita
    Ut: Bekir Turac Boke
    Bekir Turac Boke (Sivasspor) erstattes av Bengadli Koita.
    84'
    Inn: Mirza Cihan
    Ut: Cyril Mandouki
    Gaziantep gjør sitt fjerde bytte. Cyril Mandouki erstattes av Mirza Cihan.
    84'
    Inn: Ilker Karakas
    Ut: Christopher Lungoyi
    Selcuk Inan (Gaziantep) gjør sitt femte bytte for dagen. Ilker Karakas erstatter Christopher Lungoyi.
    84'
    Gaziantep avanserer forover i Sivas. David Okereke avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    87'
    Mirza Cihan
    Muhammetali Metoglu tildeler Gaziantep en corner. Mirza Cihan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.