0-1
    Kasimpasa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Aytac Kara (Kasimpasa) løfter inn en corner fra høyre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    4'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Kasimpasa en corner. Aytac Kara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    En av Kasimpasas spillere går i offside.
    8'
    Claudio Winck
    Claudio Winck (Kasimpasa) avanserer forover på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Sivasspor, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    10'
    I Sivas slår Haris Hajradinovic en corner fra høyre.
    15'
    Kenneth Omeruo
    Kasimpasa angriper i Sivas. Kenneth Omeruo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    15'
    15'
    Aytac Kara (Kasimpasa) slår en corner fra venstre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    19'
    Sadik Ciftpinar
    Kasimpasa angriper på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium. Sadik Ciftpinar header utenfor.
    19'
    Emrah Bassan
    Sjanse til Sivasspor! Emrah Bassan er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    Kasimpasa, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Sivasspor en corner. Emrah Bassan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Modou Secka Barrow (Sivasspor) løfter inn en corner fra venstre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    22'
    I Sivas slår Aytac Kara en corner fra venstre.
    22'
    Julien Ngoy
    Kasimpasa angriper på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men Julien Ngoy header utenfor.
    23'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Sivasspor.
    23'
    Frispark Kasimpasa.
    24'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Kasimpasa på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Sivasspor på halvdelen til Kasimpasa.
    26'
    Gult kort til Kasimpasa
    Haris Hajradinovic
    Haris Hajradinovic (Kasimpasa) mottar sitt første gule kort for dagen på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    26'
    Frispark for Sivasspor på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Julien Ngoy
    Julien Ngoy (Kasimpasa) kommer seg fri på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Gökhan Gul
    Målsjanse til Kasimpasa! Gökhan Gul treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    Sjanse i Sivas! Emrah Bassan (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    32'
    Gökhan Gul
    Målsjanse! Gökhan Gul (Kasimpasa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Spillet på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium er stoppet midlertidig fordi Sadik Ciftpinar ligger nede.
    38'
    Gerson Rodrigues (Sivasspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    38'
    Gerson Rodrigues er på beina igjen og fortsetter kampen.
    39'
    Kasimpasa slipper å klare seg uten Sadik Ciftpinar som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    Sivasspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Samuel Saiz
    Sivasspor angriper. Samuel Saiz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Emrah Bassan (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    42'
    Sjanse! Kasimpasa avanserer forover, men Haris Hajradinovic avslutter utenfor.
    42'
    Claudio Winck vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Claudio Winck er tilbake på banen igjen.
    44'
    Sivasspor fosser forover og Emrah Bassan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    45'+1
    Sivasspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+2
    Ugur Ciftci
    Målsjanse til Sivasspor! Ugur Ciftci treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    Emrah Bassan (Sivasspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Roman Kvet
    Sjanse til Sivasspor! Roman Kvet er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    50'
    Samuel Saiz
    Sivasspor angriper, men avslutningen til Samuel Saiz går utenfor.
    50'
    Mål for Kasimpasa!
    Sivasspor 0 - 1 Kasimpasa
    Mål: Iron Gomis
    Målgivende: Julien Ngoy
    Iron Gomis setter ballen i nettet og Kasimpasa leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Julien Ngoy.
    53'
    Kasimpasa fosser fremover, men Yasar Kemal Ugurlu blåser for offside på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    56'
    Spillerbytte - Sivasspor
    Inn: Abdulkadir Parmak
    Ut: Yunus Emre Konak
    Sivasspor bytter ut Yunus Emre Konak med Abdulkadir Parmak. Dette er det første byttet som Servet Cetin gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Bengadli Koita
    Ut: Emrah Bassan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sivasspor. Inn kommer Bengadli Koita, mens Emrah Bassan tar plass på benken.
    57'
    I Sivas har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Julien Ngoy
    Målsjanse! Julien Ngoy (Kasimpasa) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Modou Secka Barrow
    Målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium! Modou Secka Barrow fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    I Sivas slår Roman Kvet en corner fra høyre.
    61'
    Bengadli Koita
    Bengadli Koita (Sivasspor) header utenfor.
    61'
    Sivasspor fosser forover og Modou Secka Barrow fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    63'
    63'
    Aytac Kara
    Kasimpasa angriper. Aytac Kara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Iron Gomis (Kasimpasa) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Spillerbytte - Kasimpasa
    Inn: Yasin Ozcan
    Ut: Tuncer Duhan Aksu
    Kemal Ozdes (Kasimpasa) gjør sitt første bytte for dagen. Yasin Ozcan erstatter Tuncer Duhan Aksu.
    66'
    Inn: Mortadha Ben Ouanes
    Ut: Iron Gomis
    Kemal Ozdes gjør dagens andre bytte i Sivas, når han tar ut Iron Gomis og setter inn Mortadha Ben Ouanes.
    66'
    Sivasspor angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Skudd på mål, Kasimpasa
    69'
    69'
    70'
    70'
    En av Sivasspors spillere blir avblåst for offside.
    71'
    72'
    Yasar Kemal Ugurlu tildeler Kasimpasa en corner. Haris Hajradinovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    76'
    Inn: Clinton N'Jie
    Ut: Gerson Rodrigues
    Bytte for Sivasspor. Clinton N'Jie kommer inn for Gerson Rodrigues på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    76'
    Bengadli Koita (Sivasspor) kommer til en målsjanse på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium, men klarer ikke å score.
    77'
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Kasimpasa.
    77'
    78'
    Yasin Ozcan
    Yasin Ozcan (Kasimpasa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    80'
    Hjørnespark til Sivasspor
    81'
    Sivasspor angriper i Sivas, men blir avblåst for offside.
    81'
    Clinton N'Jie
    Sivasspor angriper i Sivas. Clinton N'Jie fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Clinton N'Jie (Sivasspor) løfter inn en corner fra høyre på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    85'
    Skudd på mål, Sivasspor
    85'
    85'
    Inn: Dries Saddiki
    Ut: Haris Hajradinovic
    Kemal Ozdes gjør dagens tredje bytte i Sivas, når han tar ut Haris Hajradinovic og setter inn Dries Saddiki.
    85'
    Modou Secka Barrow (Sivasspor) slår en corner fra høyre side på Yeni Sivas 4 Eylul Stadium.
    86'
    Aaron Appindangoye
    I Sivas header Aaron Appindangoye (Sivasspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    86'
    88'
    Inn: Rey Manaj
    Ut: Roman Kvet
    Sivasspor bytter ut Roman Kvet med Rey Manaj. Dette er det fjerde byttet som Servet Cetin gjør i dagens kamp.
    88'
    Samuel Saiz
    Sjanse i Sivas! Samuel Saiz (Sivasspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Frispark for Kasimpasa på egen banehalvdel.
    90'
    Inn: Selim Dilli
    Ut: Mamadou Fall
    Mamadou Fall (Kasimpasa) erstattes av Selim Dilli.
    90'+3
    Yasar Kemal Ugurlu signaliserer et frispark til Sivasspor på egen banehalvdel.
    90'+3
    Selim Dilli
    Selim Dilli (Kasimpasa) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+3
    Sivasspor avanserer forover i Sivas. Clinton N'Jie avslutter, men treffer ikke mål.