Skudd på mål, SKN St. Polten
    3'
    FAC Wien, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Jakob Semler tildeler SKN St. Polten en corner. Marcel Ritzmaier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Skudd på mål, FAC Wien
    7'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Det blir farlig! Frispark for FAC Wien er nær straffområde.
    8'
    9'
    9'
    I Sankt Polten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    11'
    Paolino Bertaccini
    Paolino Bertaccini (FAC Wien) kommer seg fri på NV Arena, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Julian Keiblinger
    Målsjanse til SKN St. Polten! Julian Keiblinger treffer mål, men keeper redder.
    13'
    13'
    Hjørnespark til SKN St. Polten
    16'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    16'
    FAC Wien tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    19'
    Bernd Gschweidl
    SKN St. Polten angriper, men avslutningen til Bernd Gschweidl går utenfor.
    20'
    SKN St. Polten fosser fremover, men Jakob Semler blåser for offside på NV Arena.
    24'
    Frispark SKN St. Polten.
    24'
    I Sankt Polten slår Paolino Bertaccini en corner fra venstre.
    27'
    29'
    Jakob Semler tildeler FAC Wien en corner. Paolino Bertaccini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    31'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til FAC Wien på egen banehalvdel.
    34'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Marcel Ritzmaier
    SKN St. Polten angriper i Sankt Polten. Marcel Ritzmaier fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Mål for SKN St. Polten!
    SKN St. Polten 1 - 0 FAC Wien
    Mål: Gerhard Dombaxi
    Målgivende: Bernd Gschweidl
    I Sankt Polten tar SKN St. Polten ledelsen 1-0 etter et mål av Gerhard Dombaxi. Bernd Gschweidl var nest sist på ballen.
    38'
    Frispark til SKN St. Polten på halvdelen til FAC Wien.
    40'
    Skudd utenfor mål, SKN St. Polten
    42'
    Paolino Bertaccini (FAC Wien) kommer til en målsjanse på NV Arena, men klarer ikke å score.
    43'
    Frispark for FAC Wien på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Rio Nitta
    Ut: Din Barlov
    SKN St. Polten gjør sitt første bytte. Din Barlov erstattes av Rio Nitta.
    46'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til FAC Wien.
    49'
    Leomend Krasniqi
    FAC Wien avanserer forover i Sankt Polten. Leomend Krasniqi avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    55'
    55'
    SKN St. Polten 2 - 0 FAC Wien
    Mål: Bernd Gschweidl
    Mål! Bernd Gschweidl gir SKN St. Polten en komfortabel 2-0 ledelse.
    56'
    FAC Wien angriper i Sankt Polten, men blir avblåst for offside.
    58'
    58'
    Yannick Woudstra
    Sjanse i Sankt Polten! Yannick Woudstra (FAC Wien) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    59'
    59'
    Spillerbytte - FAC Wien
    Inn: Nermin Haljeta
    Ut: Yannick Woudstra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FAC Wien. Inn kommer Nermin Haljeta, mens Yannick Woudstra tar plass på benken.