Ibrahima Drame (FC Juniors OO) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Skudd på mål, FC Juniors OÖ
    Marco Kadlec
    Sjanse i Amstetten! Marco Kadlec (FC Juniors OO) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    FC Juniors OÖ, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Roman Alin
    I Amstetten slår Roman Alin en corner fra høyre.
    12'
    Skudd på mål, SKU Amstetten
    Philipp Offenthaler
    Målsjanse på Ertl Glas-Stadion! Philipp Offenthaler fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Skudd utenfor mål, FC Juniors OÖ
    Dominik Weixelbraun
    Sjanse! FC Juniors OO avanserer forover, men Dominik Weixelbraun avslutter utenfor.
    19'
    FC Juniors OÖ får tildelt et hjørnespark
    19'
    Frispark for SKU Amstetten på egen banehalvdel.
    19'
    20'
    Skudd utenfor mål, SKU Amstetten
    Stefan Feiertag
    20'
    Frispark for FC Juniors OO på egen banehalvdel.
    22'
    24'
    Kan SKU Amstetten utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    FC Juniors OO angriper. Ibrahima Drame får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    26'
    Frispark FC Juniors OO.
    28'
    Målsjanse! Marco Kadlec (FC Juniors OO) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    30'
    FC Juniors OÖ blir avblåst for offside
    Metehan Altunbas
    En av FC Juniors OOs spillere blir avblåst for offside.
    31'
    FC Juniors OO angriper i Amstetten, men blir avblåst for offside.
    32'
    Roman Alin
    SKU Amstetten fosser forover og Roman Alin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    33'
    33'
    Roman Alin
    33'
    37'
    SKU Amstetten blir avblåst for offside
    Roman Alin
    SKU Amstetten fosser fremover, men Markus Hameter blåser for offside på Ertl Glas-Stadion.
    40'
    Dommer Markus Hameter venter med å sette i gang spillet fordi Philipp Offenthaler ligger nede.
    40'
    43'
    Philipp Offenthaler er tilbake på banen igjen.
    43'
    FC Juniors OO avanserer forover i Amstetten. Ibrahima Drame avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Wale Musa Alli
    SKU Amstetten angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - FC Juniors OÖ
    Inn: Alexander Michlmayr
    Ut: Marco Kadlec
    FC Juniors OO bytter ut Marco Kadlec med Alexander Michlmayr. Dette er det første byttet som Manuel Takacs gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Marco Alessandro Sulzner
    Ut: Ibrahima Drame
    Bytte for FC Juniors OO. Marco Alessandro Sulzner kommer inn for Ibrahima Drame på Ertl Glas-Stadion.
    46'
    47'
    Spillet på Ertl Glas-Stadion er stoppet midlertidig fordi Can Kurt ligger nede.
    47'
    Metehan Altunbas (FC Juniors OO) mottar sitt første gule kort for dagen på Ertl Glas-Stadion.
    47'
    Tilbake fra skade: SKU Amstetten
    48'
    Markus Hameter tildeler FC Juniors OO en corner. Metehan Altunbas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Alexander Michlmayr
    FC Juniors OO angriper i Amstetten. Alexander Michlmayr fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Sebastian Dirnberger
    Sjanse til SKU Amstetten! Sebastian Dirnberger er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    51'
    Frispark til FC Juniors OO på halvdelen til SKU Amstetten.
    51'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Roman Alin
    Roman Alin (SKU Amstetten) får et gult kort av dommer Markus Hameter.
    51'
    53'
    56'
    56'
    58'
    Mål for FC Juniors OÖ!
    SKU Amstetten 0 - 1 FC Juniors OÖ
    Mål: Dominik Weixelbraun
    Dominik Weixelbraun dundrer ballen i mål og FC Juniors OO tar ledelsen 0-1 på Ertl Glas-Stadion.
    62'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Thomas Mayer
    Ut: Philipp Schellnegger
    SKU Amstetten gjør sitt første bytte. Philipp Schellnegger erstattes av Thomas Mayer.
    64'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til FC Juniors OO.
    64'
    FC Juniors OO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Dominik Weixelbraun (FC Juniors OO) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ertl Glas-Stadion.
    67'
    69'
    69'
    Dominik Weixelbraun er tilbake i kampen igjen.
    70'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SKU Amstetten.
    70'
    Frispark SKU Amstetten.
    70'
    Moritz Wurdinger
    Dommeren gir Moritz Wurdinger (FC Juniors OO) et gult kort.
    71'
    Inn: Adam Griger
    Ut: Moritz Wurdinger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Juniors OO. Inn kommer Adam Griger, mens Moritz Wurdinger tar plass på benken.
    71'
    73'
    73'
    Inn: John Frederiksen
    Ut: Sebastian Leimhofer
    Jochen Fallmann gjør dagens andre bytte i Amstetten, når han tar ut Sebastian Leimhofer og setter inn John Frederiksen.
    74'
    Inn: Bojan Mustecic
    Ut: Dino Kovacec
    Jochen Fallmann (SKU Amstetten) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bojan Mustecic erstatter Dino Kovacec.
    75'
    Marco Alessandro Sulzner
    Marco Alessandro Sulzner (FC Juniors OO) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    76'
    Andre gule kort til FC Juniors OÖ
    Metehan Altunbas (FC Juniors OO) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    78'
    Frispark til SKU Amstetten på halvdelen til FC Juniors OO.
    79'
    80'
    82'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til FC Juniors OO på egen banehalvdel.
    84'
    Thomas Mayer
    SKU Amstetten angriper i Amstetten. Thomas Mayer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    84'
    85'
    88'
    89'
    90'+1
    90'+1
    FC Juniors OO fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Strahinja Kerkez
    Ut: Fredy Valencia
    Fredy Valencia (FC Juniors OO) erstattes av Strahinja Kerkez.
    90'+3
    Fredy Valencia
    Fredy Valencia (FC Juniors OO) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.