0-1
1-1
    Marcel Monsberger
    Målsjanse på Ertl Glas-Stadion! Marcel Monsberger fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    1'
    FC Liefering, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Tim Trummer
    FC Liefering angriper i Amstetten. Tim Trummer fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Jakob Semler tildeler Amstetten en corner. Fabian Palzer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Frispark FC Liefering.
    6'
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    7'
    Zeteny Jano (FC Liefering) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    12'
    Zeteny Jano (FC Liefering) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    13'
    Frispark til FC Liefering på halvdelen til Amstetten.
    14'
    I Amstetten slår Fabian Palzer en corner fra høyre.
    17'
    Fabian Palzer
    Målsjanse! Fabian Palzer (Amstetten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til Amstetten.
    22'
    FC Liefering tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Jakob Semler tildeler Amstetten en corner. Fabian Palzer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Philipp Offenthaler
    Philipp Offenthaler (Amstetten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Marco Alessandro Sulzner
    Marco Alessandro Sulzner må stå over en kamp for Amstetten etter å ha fått gult kort av dommer Jakob Semler.
    29'
    Zeteny Jano ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    30'
    FC Liefering slipper å klare seg uten Zeteny Jano som kommer tilbake på banen i Amstetten.
    31'
    FC Liefering fosser fremover, men Jakob Semler blåser for offside på Ertl Glas-Stadion.
    32'
    Frisparket tildelt FC Liefering er farlig nær Amstettens målområde.
    34'
    Gaoussou Diakite (FC Liefering) vinkes av for offside i Amstetten.
    35'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til FC Liefering på egen banehalvdel.
    36'
    40'
    Soumaila Diabate
    FC Liefering avanserer forover i Amstetten. Soumaila Diabate avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Mål for FC Liefering!
    SKU Amstetten 0 - 1 FC Liefering
    Mål: Luka Reischl
    Målgivende: Zeteny Jano
    Luka Reischl setter ballen i nettet og FC Liefering leder nå 0-1. Zeteny Jano sto for den målgivende pasningen.
    42'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    42'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Atsushi Zaizen
    Ut: Dominik Weixelbraun
    Amstetten bytter ut Dominik Weixelbraun med Atsushi Zaizen.
    46'
    I Amstetten slår Justin Omoregie en corner fra venstre.
    47'
    Gaoussou Diakite
    Sjanse! FC Liefering avanserer forover, men Gaoussou Diakite avslutter utenfor.
    47'
    49'
    Gaoussou Diakite (FC Liefering) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    49'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Angelo Gattermayer (Amstetten) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Angelo Gattermayer er tilbake i kampen igjen.
    51'
    Jakob Semler tildeler FC Liefering en corner. Zeteny Jano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Kan FC Liefering utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    53'
    Atsushi Zaizen
    Amstetten angriper i Amstetten. Atsushi Zaizen fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Inn: Burak Yilmaz
    Ut: Fabian Palzer
    Patrick Enengl (Amstetten) gjør sitt andre bytte for dagen. Burak Yilmaz erstatter Fabian Palzer.
    56'
    Inn: Julian Tomka
    Ut: Marco Alessandro Sulzner
    Amstetten bytter ut Marco Alessandro Sulzner med Julian Tomka. Dette er det tredje byttet som Patrick Enengl gjør i dagens kamp.
    56'
    Frispark i en god posisjon for Amstetten!
    61'
    Sjanse i Amstetten! Gaoussou Diakite (FC Liefering) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Skudd utenfor mål, FC Liefering
    70'
    Inn: Stefan Radulovic
    Ut: Silvio Apollonio
    Patrick Enengl gjør dagens fjerde bytte i Amstetten, når han tar ut Silvio Apollonio og setter inn Stefan Radulovic.
    70'
    Jakob Semler signaliserer et frispark til Amstetten like utenfor FC Liefering-området.
    72'
    Gaoussou Diakite (FC Liefering) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Spillerbytte - FC Liefering
    Inn: Matteo Schablas
    Ut: Zeteny Jano
    Bytte for FC Liefering. Matteo Schablas kommer inn for Zeteny Jano på Ertl Glas-Stadion.
    74'
    Inn: Mark Gevorgyan
    Ut: Tim Trummer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Liefering. Inn kommer Mark Gevorgyan, mens Tim Trummer tar plass på benken.
    74'
    En av FC Lieferings spillere blir avblåst for offside.
    76'
    FC Liefering angriper i Amstetten, men blir avblåst for offside.
    77'
    79'
    81'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    82'
    83'
    Inn: Dominik Lechner
    Ut: Gaoussou Diakite
    FC Liefering gjør sitt tredje bytte. Gaoussou Diakite erstattes av Dominik Lechner.
    84'
    Inn: Jurgen Lemmerer
    Ut: Niels Hahn
    Amstetten bytter ut Niels Hahn med Jurgen Lemmerer. Dette er det femte byttet som Patrick Enengl gjør i dagens kamp.
    84'
    I Amstetten slår Justin Omoregie en corner fra høyre.
    86'
    Justin Omoregie (FC Liefering) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    86'
    Frispark Amstetten.
    88'
    Frispark til Amstetten på halvdelen til FC Liefering.
    90'+2
    Mål for SKU Amstetten!
    SKU Amstetten 1 - 1 FC Liefering
    Mål: Philipp Offenthaler
    Philipp Offenthaler scorer og utligningen er et faktum på Ertl Glas-Stadion. 1-1.