Mål for Grazer AK!
    SKU Amstetten 0 - 1 Grazer AK
    Mål: Michael Cheukoua
    Målgivende: Marco Gantschnig
    Michael Cheukoua setter ballen i nettet og Grazer AK leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Marco Gantschnig.
    3'
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    5'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Sebastian Dirnberger
    Sebastian Dirnberger (Amstetten) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    7'
    Frispark i en god posisjon for Grazer AK!
    8'
    Stjepan Bosnjak signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til Grazer AK på halvdelen til Amstetten.
    10'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Grazer AK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Marco Alessandro Sulzner
    Målsjanse! Marco Alessandro Sulzner (Amstetten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Leon Fust
    Leon Fust (Amstetten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for Grazer AK er nær straffområde.
    20'
    I Amstetten slår Leon Fust en corner fra høyre.
    24'
    Stjepan Bosnjak signaliserer et frispark til Grazer AK på egen banehalvdel.
    24'
    Benjamin Rosenberger
    Benjamin Rosenberger (GAK) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    26'
    Stjepan Bosnjak signaliserer et frispark til Grazer AK.
    30'
    Philipp Offenthaler
    Sjanse i Amstetten! Philipp Offenthaler (Amstetten) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Grazer AK, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Frispark Amstetten.
    34'
    Gult kort til Grazer AK
    Marco Gantschnig
    Marco Gantschnig (Grazer AK) mottar sitt første gule kort for dagen på Ertl Glas-Stadion.
    34'
    Leon Fust (Amstetten) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    37'
    Frispark for Grazer AK på egen banehalvdel.
    37'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Grazer AK angriper, men avslutningen til Benjamin Rosenberger går utenfor.
    42'
    42'
    Frisparket tildelt Amstetten er farlig nær Grazer AKs målområde.
    44'
    Niels Hahn (Amstetten) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ertl Glas-Stadion.
    44'+1
    Niels Hahn kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ertl Glas-Stadion.
    45'+1
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Thomas Mayer
    Ut: Gabriel Zirngast
    Grazer AK gjør sitt første bytte. Gabriel Zirngast erstattes av Thomas Mayer.
    46'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Jurgen Lemmerer
    Ut: Marcel Monsberger
    Amstetten bytter ut Marcel Monsberger med Jurgen Lemmerer. Dette er det første byttet som Patrick Enengl gjør i dagens kamp.
    46'
    Marco Perchtold
    Marco Perchtold (Grazer AK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Thomas Mayer
    Thomas Mayer (Grazer AK) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Kan Amstetten utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    Marco Alessandro Sulzner (Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    48'
    49'
    Stjepan Bosnjak signaliserer et frispark til Amstetten.
    49'
    Stjepan Bosnjak tildeler Amstetten en corner. Marco Alessandro Sulzner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Levan Eloshvili
    I Amstetten header Levan Eloshvili (Grazer AK) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    53'
    Sjanse! Grazer AK avanserer forover, men Marco Gantschnig avslutter utenfor.
    54'
    56'
    57'
    59'
    Inn: Burak Yilmaz
    Ut: Niels Hahn
    Niels Hahn (Amstetten) erstattes av Burak Yilmaz.
    62'
    Inn: Angelo Gattermayer
    Ut: Dominik Starkl
    Amstetten bytter ut Dominik Starkl med Angelo Gattermayer.
    62'
    63'
    64'
    En av Grazer AKs spillere går i offside.
    64'
    Sjanse! Amstetten avanserer forover, men Marco Alessandro Sulzner avslutter utenfor.
    66'
    67'
    68'
    SKU Amstetten 0 - 2 Grazer AK
    Mål: Lenn Jastremski
    Målgivende: Levan Eloshvili
    Mål! Lenn Jastremski øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Levan Eloshvili før målet.
    69'
    Inn: Daniel Scharner
    Ut: Marco Alessandro Sulzner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Amstetten. Inn kommer Daniel Scharner, mens Marco Alessandro Sulzner tar plass på benken.
    71'
    Stjepan Bosnjak signaliserer et frispark til Amstetten like utenfor Grazer AK-området.
    72'
    En av Amstettens spillere blir avblåst for offside på Ertl Glas-Stadion.
    73'
    Julian Tomka
    Dommer Stjepan Bosnjak gir Julian Tomka (Amstetten) et gult kort.
    78'
    Levan Eloshvili (Grazer AK) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    79'
    I Amstetten slår Levan Eloshvili en corner fra høyre.
    79'
    80'
    Yannick Oberleitner
    Dommeren gir Yannick Oberleitner (Grazer AK) et gult kort.
    80'
    Inn: Kevin Prince Milla
    Ut: Michael Cheukoua
    Gernot Messner (Grazer AK) gjør sitt andre bytte for dagen. Kevin Prince Milla erstatter Michael Cheukoua.
    82'
    Inn: Daniel Maderner
    Ut: Lenn Jastremski
    Bytte for Grazer AK. Daniel Maderner kommer inn for Lenn Jastremski på Ertl Glas-Stadion.
    82'
    82'
    84'
    84'
    85'
    Inn: Murat Satin
    Ut: Levan Eloshvili
    Gernot Messner gjør dagens fjerde bytte i Amstetten, når han tar ut Levan Eloshvili og setter inn Murat Satin.
    86'
    87'
    Hjørnespark til SKU Amstetten
    88'
    Mål for SKU Amstetten!
    SKU Amstetten 1 - 2 Grazer AK
    Mål: Jurgen Lemmerer
    Målgivende: Sebastian Dirnberger
    Jurgen Lemmerer scorer og reduserer til 1-2 på Ertl Glas-Stadion. Sebastian Dirnberger var nest sist på ballen.