0-4
    SKN St. Polten angriper, men blir avblåst for offside.
    1'
    Jaden Sean Montnor
    Sjanse i Amstetten! Jaden Sean Montnor (SKN St. Polten) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Mål for SKN St. Polten!
    SKU Amstetten 0 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Jaden Sean Montnor
    Målgivende: Din Barlov
    Mål! Jaden Sean Montnor gir SKN St. Polten en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Din Barlov.
    6'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Stefan Feiertag
    Stefan Feiertag (Amstetten) får et gult kort av dommer Oliver Fluch.
    7'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Jaden Sean Montnor skyter i tverrliggeren! Veldig nære for SKN St. Polten.
    10'
    Kevin Monzialo
    Kevin Monzialo (SKN St. Polten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Jaden Sean Montnor (SKN St. Polten) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    12'
    12'
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til Amstetten.
    14'
    SKU Amstetten 0 - 2 SKN St. Polten
    Mål: Luis Hartwig
    Målgivende: Thomas Salamon
    Mål! SKN St. Polten øker ledelsen til 0-2 etter en velplassert heading fra Luis Hartwig. Flott spill fra Thomas Salamon før målet.
    14'
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    16'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Stefan Feiertag (Amstetten) prøver å heade ballen i mål på Ertl Glas-Stadion, men mislykkes.
    20'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    SKU Amstetten 0 - 3 SKN St. Polten
    Jaden Sean Montnor øker SKN St. Poltens ledelse til 0-3! Din Barlov sto for den målgivende pasningen.
    21'
    Frispark til Amstetten på halvdelen til SKN St. Polten.
    22'
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til Amstetten på egen banehalvdel.
    24'
    SKN St. Polten angriper i Amstetten, men blir avblåst for offside.
    29'
    Frispark SKN St. Polten.
    33'
    Frispark Amstetten.
    34'
    Amstetten angriper i Amstetten. Stefan Feiertag avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    38'
    En av SKN St. Poltens spillere blir avblåst for offside på Ertl Glas-Stadion.
    38'
    Dominik Weixelbraun
    Sjanse! Amstetten avanserer forover, men Dominik Weixelbraun avslutter utenfor.
    39'
    Luis Hartwig
    SKN St. Polten angriper i Amstetten. Luis Hartwig fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    40'
    Målsjanse på Ertl Glas-Stadion! Stefan Feiertag fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    Stefan Feiertag (Amstetten) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    41'
    Oliver Fluch signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    43'
    Thomas Salamon
    SKN St. Polten angriper i Amstetten. Thomas Salamon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    46'
    Hjørnespark til SKU Amstetten
    48'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    SKU Amstetten 0 - 4 SKN St. Polten
    Målgivende: Luis Hartwig
    Mål! Jaden Sean Montnor gir SKN St. Polten en komfortabel 0-4 ledelse. Luis Hartwig var nest sist på ballen.
    51'
    Oliver Fluch tildeler SKN St. Polten en corner. Thomas Salamon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    54'
    55'
    Julian Keiblinger
    SKN St. Polten avanserer forover i Amstetten. Julian Keiblinger avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    57'
    60'
    Målsjanse til Amstetten! Thomas Salamon treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    62'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Uly Llanez Jr.
    Ut: Kevin Monzialo
    SKN St. Polten gjør sitt første bytte. Kevin Monzialo erstattes av Uly Llanez Jr..
    62'
    Inn: Benedict Scharner
    Ut: Din Barlov
    SKN St. Polten bytter ut Din Barlov med Benedict Scharner. Dette er det andre byttet som Stephan Helm gjør i dagens kamp.
    62'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Thomas Mayer
    Ut: Dominik Starkl
    Amstetten bytter ut Dominik Starkl med Thomas Mayer.
    66'
    Benedict Scharner
    SKN St. Polten avanserer forover i Amstetten. Benedict Scharner avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Uly Llanez Jr.
    Sjanse i Amstetten! Uly Llanez Jr. (SKN St. Polten) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    Thomas Mayer
    Målsjanse! Thomas Mayer (Amstetten) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    72'
    Inn: Nicolas Wisak
    Ut: Karim Conte
    Stephan Helm (SKN St. Polten) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nicolas Wisak erstatter Karim Conte.
    72'
    Inn: Dognimani Yacouba Silue
    Ut: Jaden Sean Montnor
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Dognimani Yacouba Silue, mens Jaden Sean Montnor tar plass på benken.
    73'
    En av SKN St. Poltens spillere blir avblåst for offside.
    77'
    Inn: Sebastian Leimhofer
    Ut: Philipp Schobesberger
    Philipp Schobesberger (Amstetten) erstattes av Sebastian Leimhofer.
    79'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Christian Ramsebner
    Christian Ramsebner (SKN St. Polten) pådrar seg et gult kort.
    82'
    82'
    Inn: Rio Nitta
    Ut: Luis Hartwig
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Rio Nitta, mens Luis Hartwig tar plass på benken.
    82'
    84'
    I Amstetten slår Peter Tschernegg en corner fra venstre.
    86'
    Peter Tschernegg (Amstetten) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    88'
    88'
    Dognimani Yacouba Silue
    SKN St. Polten angriper i Amstetten. Dognimani Yacouba Silue fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    89'
    Thomas Salamon (SKN St. Polten) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    90'+1
    Oliver Fluch tildeler Amstetten en corner. Peter Tschernegg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    Peter Tschernegg (Amstetten) løfter inn en corner fra høyre på Ertl Glas-Stadion.