I Amstetten slår Marc Stendera en corner fra venstre.
    Frispark til SKN St. Polten på halvdelen til Amstetten.
    Frispark for Amstetten på egen banehalvdel.
    19'
    Marco Kadlec
    Marco Kadlec (Amstetten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Schilcher Dominic signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    20'
    22'
    Schilcher Dominic signaliserer et frispark til Amstetten.
    23'
    24'
    26'
    27'
    Marco Kadlec ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Schilcher Dominic tildeler SKN St. Polten en corner. Marcel Ritzmaier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Marco Kadlec ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Amstetten.
    31'
    I Amstetten har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Gult kort til SKU Amstetten
    Can Kurt
    Dommeren gir Can Kurt (Amstetten) et gult kort.
    34'
    Sjanse! SKN St. Polten avanserer forover, men Bernd Gschweidl avslutter utenfor.
    36'
    37'
    Dommer Schilcher Dominic venter med å sette i gang spillet fordi Burak Yilmaz ligger nede.
    40'
    Dario Tadic
    SKN St. Polten angriper på Ertl Glas-Stadion, men Dario Tadic header utenfor.
    42'
    43'
    Marcel Ritzmaier (SKN St. Polten) slår en corner fra høyre side på Ertl Glas-Stadion.
    43'
    43'
    Amstetten slipper å klare seg uten Burak Yilmaz som kommer tilbake på banen i Amstetten.
    43'
    Marcel Ritzmaier
    Marcel Ritzmaier (SKN St. Polten) kommer til en målsjanse på Ertl Glas-Stadion, men klarer ikke å score.
    45'
    Marc Stendera (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra høyre på Ertl Glas-Stadion.
    45'+1
    46'
    47'
    47'
    50'
    Marcel Ritzmaier (SKN St. Polten) slår en corner fra venstre side på Ertl Glas-Stadion.
    51'
    SKN St. Polten fosser fremover, men Schilcher Dominic blåser for offside på Ertl Glas-Stadion.
    51'
    Marcel Ritzmaier (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Ertl Glas-Stadion.
    53'
    54'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Dirk Carlson
    Dirk Carlson (SKN St. Polten) mottar sitt første gule kort for dagen på Ertl Glas-Stadion.
    54'
    Niels Hahn
    Amstetten avanserer forover i Amstetten. Niels Hahn avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Marco Siverio
    Amstetten fosser forover og Marco Siverio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Amstetten angriper. Marco Siverio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    57'
    59'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Christoph Messerer
    Ut: Marc Stendera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Christoph Messerer, mens Marc Stendera tar plass på benken.
    59'
    Inn: Din Barlov
    Ut: Bernd Gschweidl
    Stephan Helm gjør dagens andre bytte i Amstetten, når han tar ut Bernd Gschweidl og setter inn Din Barlov.
    60'
    62'
    63'
    Schilcher Dominic signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    65'
    Offside! Julian Keiblinger blir vinket av og SKN St. Polten må dermed bygge opp et nytt angrep.
    65'
    David Riegler
    SKN St. Polten angriper i Amstetten. David Riegler avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    SKU Amstetten, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Mål for SKN St. Polten!
    SKU Amstetten 0 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Andree Neumayer
    Mål! Andree Neumayer gir SKN St. Polten ledelsen 0-1 i Amstetten.
    67'
    Skudd på mål, SKN St. Polten
    67'
    67'
    Hjørnespark til SKU Amstetten
    70'
    Schilcher Dominic tildeler SKN St. Polten en corner. Marcel Ritzmaier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Spillerbytte - SKU Amstetten
    Inn: Dominik Weixelbraun
    Ut: Marco Kadlec
    Amstetten bytter ut Marco Kadlec med Dominik Weixelbraun.
    75'
    Inn: Dominik Starkl
    Ut: Daniel Owusu
    Bytte for Amstetten. Dominik Starkl kommer inn for Daniel Owusu på Ertl Glas-Stadion.
    75'
    En av Amstettens spillere går i offside.
    76'
    Marco Stark
    Dommer Schilcher Dominic gir Marco Stark (Amstetten) et gult kort.
    78'
    79'
    Julian Keiblinger
    SKN St. Polten angriper i Amstetten. Julian Keiblinger fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    I Amstetten slår Marcel Ritzmaier en corner fra høyre.
    79'
    79'
    Amstetten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Rio Nitta
    Ut: Dario Tadic
    SKN St. Polten bytter ut Dario Tadic med Rio Nitta. Dette er det tredje byttet som Stephan Helm gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Tobias Pellegrini
    Ut: Philipp Offenthaler
    Jochen Fallmann (Amstetten) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tobias Pellegrini erstatter Philipp Offenthaler.
    82'
    83'
    83'
    84'
    85'
    Julian Tomka
    Julian Tomka (Amstetten) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    87'
    89'
    Gerhard Dombaxi
    Gerhard Dombaxi (SKN St. Polten) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    Marcel Ritzmaier (SKN St. Polten) kommer seg fri på Ertl Glas-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Dommer Schilcher Dominic viser Julian Keiblinger (SKN St. Polten) det gule kortet.
    90'+1
    Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz (Amstetten) får et gult kort av dommer Schilcher Dominic.
    90'+1
    Schilcher Dominic signaliserer et frispark til Amstetten like utenfor SKN St. Polten-området.