Kampanalyse (AI)

Form og tabellplassering

Sligo Rovers møter Dundalk FC i en spennende kamp i Premier Division. Sligo Rovers ligger på 4. plass med 43 poeng etter 30 kamper, mens Dundalk FC befinner seg på 10. plass med 24 poeng. Sligo har hatt en variabel formkurve med tre seire og to tap i sine siste fem kamper. Dundalk har hatt det tøft, med tre tap og en uavgjort på sine siste fire kamper.

Historikk og skadesituasjon

Ser vi på lagenes historiske møter, har Dundalk FC hatt overtaket med 29 seire mot Sligo Rovers' 18. I de siste fem møtene har Dundalk vunnet tre, mens Sligo har vunnet én og én kamp har endt uavgjort. Forrige kamp mellom lagene endte med en 1-0 seier til Dundalk. Det er ingen rapporterte skader eller suspensjoner for noen av lagene før denne kampen.

Statistikk og forventninger

Sligo Rovers har vunnet 36% av førsteomgangene denne sesongen, mens Dundalk FC kun har vunnet 20%. Når Sligo Rovers spiller hjemme, er det vanligste resultatet mot Dundalk FC 0-1, noe som har skjedd i fem kamper. Det er et gjennomsnitt på 2,2 mål i kampene mellom disse to lagene. Med Dundalks utfordringer på bortebane, hvor de ikke har vunnet på de siste seks kampene, blir det interessant å se om Sligo kan utnytte dette til sin fordel.

VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her