2-1
71
1 092

Marko Tolic
    Sjanse i Bratislava! Marko Tolic (SLO) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    1'
    KI Klaksvik, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Lucas Lovat
    Målsjanse til SLO! Lucas Lovat treffer mål, men keeper redder.
    3'
    3'
    Frispark til SLO på halvdelen til KI Klaksvik.
    6'
    Christian-Petru Ciochirca tildeler SLO en corner. Vladimir Weiss sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    I Bratislava har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til SLO.
    15'
    En av SLOs spillere blir avblåst for offside på Tehelne Pole Stadion.
    17'
    Aleksandar Cavric
    SLO angriper på Tehelne Pole Stadion, men Aleksandar Cavric header utenfor.
    22'
    SLO angriper i Bratislava, men blir avblåst for offside.
    24'
    I Bratislava slår Lucas Lovat en corner fra venstre.
    24'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til SLO på egen banehalvdel.
    30'
    KI Klaksvik tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark for KI Klaksvik på egen banehalvdel.
    33'
    Gult kort til Slovan Bratislava
    Kyriakos Savvidis
    Kyriakos Savvidis (SLO) får et gult kort av dommer Christian-Petru Ciochirca.
    33'
    Arni Frederiksberg (KI Klaksvik) slår en corner fra høyre side på Tehelne Pole Stadion.
    36'
    Frispark SLO.
    37'
    37'
    Jaba Kankava
    Sjanse til SLO! Jaba Kankava er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    38'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til KI Klaksvik.
    43'
    Frispark for SLO på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til KI Klaksvik
    Deni Pavlovic
    Deni Pavlovic (KI Klaksvik) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    En av SLOs spillere går i offside.
    45'
    46'
    Skudd utenfor mål, Slovan Bratislava
    46'
    Frispark KI Klaksvik.
    47'
    Arni Frederiksberg (KI Klaksvik) løfter inn en corner fra høyre på Tehelne Pole Stadion.
    48'
    Mål for KI Klaksvik!
    Slovan Bratislava 0 - 1 KI Klaksvik
    Mål: Deni Pavlovic
    Målgivende: Arni Frederiksberg
    Mål! Deni Pavlovic gir KI Klaksvik en 0-1 ledelse. Arni Frederiksberg var nest sist på ballen.
    49'
    Jakup Biskopsto Andreasen
    Jakup Biskopsto Andreasen (KI Klaksvik) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    50'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til KI Klaksvik på egen banehalvdel.
    51'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    52'
    Ikke rødt kort likevel
    52'
    Mål for Slovan Bratislava!
    Slovan Bratislava 1 - 1 KI Klaksvik
    Mål: Vladimir Weiss
    Målgivende: Aleksandar Cavric
    Mål! Vladimir Weiss utligner for SLO. Stillingen er dermed 1-1 i Bratislava. Det er en fin assist fra Aleksandar Cavric.
    54'
    Lucas Lovat (SLO) slår en corner fra venstre side på Tehelne Pole Stadion.
    56'
    KI Klaksvik angriper, men Christian-Petru Ciochirca blåser for offside.
    57'
    Vladimir Weiss (SLO) løfter inn en corner fra høyre på Tehelne Pole Stadion.
    60'
    Kan SLO utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    Skudd på mål, Slovan Bratislava
    62'
    62'
    Hjørnespark til KI Klaksvik
    64'
    65'
    Spillerbytte - Slovan Bratislava
    Inn: Juraj Kucka
    Ut: Kyriakos Savvidis
    Bytte for SLO. Juraj Kucka kommer inn for Kyriakos Savvidis på Tehelne Pole Stadion.
    66'
    Inn: Tigran Barseghyan
    Ut: David Strelec
    Vladimir Weiss gjør dagens andre bytte i Bratislava, når han tar ut David Strelec og setter inn Tigran Barseghyan.
    66'
    Lucas Lovat
    Dommeren gir Lucas Lovat (SLO) et gult kort.
    68'
    68'
    69'
    SLO fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    Spillerbytte - KI Klaksvik
    Inn: Pall Andrasson Klettskard
    Ut: Deni Pavlovic
    KI Klaksvik bytter ut Deni Pavlovic med Pall Andrasson Klettskard. Dette er det første byttet som Magne Hoseth gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Luc Kassi
    Ut: Mads Boe Mikkelsen
    KI Klaksvik gjør sitt andre bytte. Mads Boe Mikkelsen erstattes av Luc Kassi.
    72'
    Slovan Bratislava 2 - 1 KI Klaksvik
    Mål: Aleksandar Cavric
    Målgivende: Tigran Barseghyan
    Mål! SLO tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Aleksandar Cavric på Tehelne Pole Stadion. Tigran Barseghyan sto for den målgivende pasningen.
    74'
    Målet til Slovan Bratislava sjekkes av VAR
    75'
    Målet til Slovan Bratislava blir stående
    76'
    Sivert Gussiås
    Målsjanse på Tehelne Pole Stadion! Sivert Gussias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    Slovan Bratislava, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    78'
    Dommer Christian-Petru Ciochirca venter med å sette i gang spillet fordi Aleksandar Cavric ligger nede.
    79'
    Aleksandar Cavric ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bratislava.
    81'
    Tigran Barseghyan
    SLO fosser forover og Tigran Barseghyan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    En av SLOs spillere blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Abdul Malik Abubakari
    Ut: Marko Tolic
    Marko Tolic (SLO) erstattes av Abdul Malik Abubakari.
    85'
    SLO fosser fremover, men Vladimir Weiss går rett i offsidefella.
    85'
    87'
    87'
    I Bratislava slår Vladimir Weiss en corner fra venstre.
    89'
    89'
    Joannes Danielsen
    Joannes Danielsen (KI Klaksvik) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Inn: Johan Josephsen
    Ut: Sivert Gussiås
    KI Klaksvik bytter ut Sivert Gussias med Johan Josephsen.
    90'
    Jakup Biskopsto Andreasen (KI Klaksvik) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    Inn: Nino Marcelli
    Ut: Vladimir Weiss
    Vladimir Weiss (SLO) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nino Marcelli erstatter Vladimir Weiss.
    90'+4
    Inn: Lukas Pauschek
    Ut: Aleksandar Cavric
    Vladimir Weiss (SLO) tar ut Aleksandar Cavric som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Lukas Pauschek.
    90'+4
    90'+6
    Arni Frederiksberg (KI Klaksvik) slår en corner fra venstre side på Tehelne Pole Stadion.