Spania starter slik: Simon - Alba, Laporte, Rodri, Carvajal - Pedri, Busquets, Gavi - Torres, Asensio, Olmo.
    Begge landene har løftet det største trofeet de siste 12 årene. Spania ble verdensmester i 2010, mens Tyskland ble verdensmester i 2014.
    Dette tar fyr, mange mål - umulig å spå hvem som vinner.
    21%
    1-0 til Tyskland.
    14%
    Antall stemmer: 1752
    Gavi ble den yngste til å score i VM siden 1958, da han satte inn 5-0 for Spania mot Costa Rica i forrige kamp. Gavi er bare 18 år. Pelé var litt yngre da han scoret i VM i Sverige i 1958. Blir det ny scoring for det ekstreme fotball-talentet Gavi mot Tyskland? Her sjekker han gressmatten før kampen. Foto: REUTERS
    Det er orden i den tyske garderoben før kampen. Finner man rett plass her, så skulle det meste være gjort for en god start.
    Blir Gavi den nye Messi?
    Ja, det kan fort skje!
    17%
    Altså, det får være grenser for press, men han kommer til å bli en gigant!
    26%
    Nei, så god blir ingen. Det er bare én Messi.
    40%
    Gavi er oppskrytt.
    17%
    Antall stemmer: 2375
    Tyskland gikk på en smell i forrige kamp, ledet 1-0 mot Japan etter 33 minutter (scoret på straffe), men Japan scoret to mål det siste kvarteret og sørget for en skrell.
    Chelsea-spiller Kai Havertz startet forrige kamp for Tyskland, han starter nå på benken.
    Lader opp! Kimmich og Gnabry. Foto: AP.
    Publikum er klare! Foto: EPA
    Det er nasjonalsanger. Nå er det like før!! Foto: AFP
    Statistikken mellom Tyskland og Spania er åtte seire til Spania, ni til Tyskland. Åtte uavgjort. Spania har scoret 29 mål mot Tyskland, mens Tyskland har scoret 28. Jevnt altså!
    Spania og Tyskland møtte hverandre første gang i 1935, da vant Spania 2-1. Det var en privatlandkamp. Sist de møttes var i november 2020, da vant Spania 6-0 !!
    Spania har avspark.
    Tyskland jager ballen, men Alba er raskest. Tar den.
    Spania kommer seg nesten gjennom, men Asensio får ikke kontroll på ballen.
    5'
    Spania med ballen. Spiller bak. Bruker tid. Til Torres. Men bakover igjen.
    6'
    TVERRLIGGEREN!!! Og der Olmo skyter, kjempetreff på ballen, Neuer er på jobb og får venstrehånden på ballen, den går videre i tverrligger.
    7'
    Hvem syns du har startet best?
    Spania.
    71%
    Tyskland.
    29%
    Antall stemmer: 3260
    Så stormer Tyskland frem, men det er offside når gjennombruddspasningen kommer.
    11'
    Spania bryter og setter fart fremover. Det er en duell, dommer mener begge erlike gode, lar spillet gå.
    12'
    Gavi blir tatt på egen halvdel. Får frispark.
    14'
    Gavi får en ball å løpe på, men den er for lang og går over dødlinjen.
    15'
    Laporte header tilbake til keeper. Så nesten ut som en skummelt tilbakeheading, men Simon hadde kontroll.
    18'
    Tyskland med innkast. Raum. Spania bryter, spiller til egen keeper.
    20'
    Spania frem, Gavi og Pedri prøver å tråkke seg gjennom det tyske forsvaret. Kommer et skudd. Utenfor.
    21'
    Tyskland blir avblåst. Så ikke helt hva det var. Frispark til Spania på egen halvdel.
    24'
    Tyskland presser på, Gündogan med avslutning først, så er det Gnabry som gjør en fin dragning og sender en spanjol rett vekk, før han skyter med vendtre. Keeper tar den.
    25'
    TV-bildene viser at den gamle helten David Villa holder seg godt. Sitter og følger med.
    26'
    Torres avslutter, men han venter for lenge og skuddet blir enkelt blokkert.
    27'
    Raum litt tøff med Carvajal der. Frispark til Spania.
    28'
    Antall stemmer: 2929
    Rüdiger sikter på bakerste rad (ser det ut som). Traff nesten.
    30'
    Spania spiller opp og DER - en kjempesjanse, ballen inn til Torres foran mål, han setter ballen over. Men det spiller ingen rolle i det store bildet, for det var offside i trekket før.
    33'
    FINN ET SMIL HER! Fiffen er på plass. FIFA-presidenten Gianni Infantino i midten foran. Foto: PA Photos.
    34'
    Spania til avslutning ved Torres (igjen), men skuddet blir blokkert og ut. Corner.
    36'
    Spansk corner, den tar Olmo. Blir ikke noe. Ballen helt tilbake til keeper.
    36'
    Gult kort til Tyskland
    Thilo Kehrer
    Sager Torres ned med en brutal takling. Kjempegult. Foto: REUTERS
    37'
    Tyskland med frispark fra 35 meter. Skrått.
    39'
    MÅLET ER ANNULERT! Rüdiger satte ballen i mål, men VAR viser at det er offside. Her er offsiden: Foto: REUTERS
    40'
    Alba ned på kanten. Spania får corner.
    42'
    Tyskland har virkelig våknet.
    43'
    Gult kort til Spania
    Sergio Busquets
    44'
    Spania småspilller. Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Olmo ligger på gresset. Frispark til Spania.
    45'+1
    Gavi gir seg ikke, jobber og jobber på det frisparket. Blir belønnet med corner.
    45'+2
    Olmo slår corneren. Men ble ikke noe.
    45'+3
    Tyskland stormer rett i angrep.
    Simon spiller ballen opp. Men like etter er ballen tilbake hos Spania-keeperen. Så er det Spania som går i angrep. Men Asensio klarer ikke å gjøre det farlig.
    47'
    Goretzka ligger nede. Tar seg til ansiktet.
    48'
    Ikke helt fornøyd?! Spanias trener Luis Enrique like før pause. Man kan jo bare gjette hva han sa i pausen... Presset er først og fremst på Tyskland. Foto: AP
    49'
    Spillerbytte - Spania
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Ferran Torres
    54'
    Den tyske landslagslegenden Lothar Mattheus ser på telefonen på tribunen. Om ikke han syns kampen er spennende nok..... Her er Mattheus litt tidligere i kampen sammen med FIFA-president Gianni Infantino.
    55'
    KJEMPESJANSE til Tyskland, Kimmich med enorm sjanse, men klarer ikke sette ballen forbi Simon fra godt hold. Får corner.
    57'
    Leon Goretzka
    58'
    Spania kommer til en avslutning.
    59'
    Får for taklingen med knotter av Olmo.
    60'
    Kimmich slår frisparket for langt. ut.
    61'
    Mål for Spania!
    Spania 1 - 0 Tyskland
    Mål: Alvaro Morata
    Målgivende: Jordi Alba
    OG DER SITTER DEN. Innbytter Morata. Alba legger perfekt inn, og i steget skyter Morata med utsiden av foten og ballen går i en perfekt bue over Neuer. Dette er rett etter touchen som satte ballen i mål. Foto: REUTERS
    62'
    KJEMPESJANSE for Spania. De følger opp, men Asensio setter den over.
    65'
    Inn: Koke
    Ut: Marco Asensio
    66'
    Inn: Nicholas Williams
    Ut: Gavi
    67'
    FEIRET målet! Morata etter at han scoret for noen minutter siden. Foto: AFP
    67'
    Holder dette seg så er det null poeng til Tyskland etter to kamper. Det får'n si!
    68'
    Spillerbytte - Tyskland
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Ilkay Gündogan
    70'
    Inn: Lukas Klostermann
    Ut: Thilo Kehrer
    70'
    Inn: Niclas Füllkrug
    Ut: Thomas Müller
    71'
    Spania i angrep. Fikk nesten schjwung over den.
    72'
    Så Tyskland Musiala legger inn, og det var et godt innlegg, og nesten for Tyskland som virkelig MÅ jage mål nå.
    73'
    Musiala igjen. Men der er Simon med en redning. Du verden, to srore sjanser på rad er.
    73'
    Godt slått av Tyskland på den corneren, Füllkrug går opp, god heading. Men det holder ikke.
    74'
    Tror du Tyskland ryker ut av VM i gruppespillet?
    Ja.
    74%
    Nei.
    26%
    Antall stemmer: 5078
    Tyskland jager.
    Sane drar seg nesten gjennom. Den er innom hånden til Busquets, men ingen hands.
    79'
    Frispark til Tyskland fra 18 meter. Litt skrått. Men bare litt. Kimmich skyter rett i muren. Ser ut som det er Morata som header den ballen vekk og ut. Corner.
    80'
    Spania kontrer. Men ballen til Nico Williams er for lang, eventuelt kan man si at Raum var for rask.
    81'
    Inn: Alejandro Balde
    Ut: Jordi Alba
    83'
    Mål for Tyskland!
    Spania 1 - 1 Tyskland
    Mål: Niclas Füllkrug
    Målgivende: Jamal Musiala
    OG DER! Der er utligningen. Og den smeller i nettaket forbi Simon. Fullkrug får ballen fra Musiala, og han dundrer den inn. Den smeller i nettet. Angrepet startet med Sane til Musiala. Foto: REUTERS
    83'
    Inn: Jonas Hofmann
    Ut: Serge Gnabry
    85'
    Inn: Nico Schlotterbeck
    Ut: David Raum
    87'
    Slik så utligningen til Tyskland ut. Füllkrug. Foto: EPA
    88'
    Du og du, skal si - denne 2. omgangen har levd - som man sier. Moro! Enormt viktig den scoringen til Fullkrug. Du og du. Og så får Spania corner, Morata som er i duell med Schlotterbeck.
    89'
    Spania fikk ikke all verden ut av corneren, Olmo (som har vært veldig god og bidratt med mye) mister ballen i feltet.