Francesco Forte (Cosenza Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Cosenza Calcio får tildelt et frispark
    Mirko Antonucci
    Daniele Minelli signaliserer et frispark til Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    3'
    Gult kort til Spezia Calcio
    Dommer Daniele Minelli gir Mirko Antonucci (Spezia) et gult kort.
    3'
    Cosenza Calcio blir avblåst for offside
    Dommer Daniele Minelli ser at linjemannen løfter flagget, og Cosenza Calcios Francesco Forte blåses av for offside.
    4'
    Spezia Calcio får tildelt et frispark
    Mateusz Praszelik
    Frispark for Spezia på egen banehalvdel.
    5'
    Dommer Daniele Minelli venter med å sette i gang spillet fordi Filippo Bandinelli ligger nede.
    6'
    Andrea Meroni ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    6'
    Andrea Meroni er tilbake på banen igjen.
    7'
    Spezia slipper å klare seg uten Filippo Bandinelli som kommer tilbake på banen igjen.
    7'
    Spezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Andrea Meroni
    Frispark til Spezia på halvdelen til Cosenza Calcio.
    9'
    Gult kort til Cosenza Calcio
    Dommer Daniele Minelli viser Andrea Meroni (Cosenza Calcio) det gule kortet.
    9'
    Arkadiusz Reca
    10'
    Cosenza Calcio angriper på Stadio Alberto Picco, men Francesco Forte header utenfor.
    13'
    Cosenza Calcio får tildelt et hjørnespark
    Manuel Marras
    I La Spezia slår Manuel Marras en corner fra høyre.
    15'
    Skudd på mål, Cosenza Calcio
    Cosenza Calcio fosser forover og Manuel Marras fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    Cosenza Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Mateusz Praszelik (Cosenza Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Alberto Picco.
    16'
    18'
    Alessandro Fontanarosa
    Frisparket tildelt Spezia er farlig nær Cosenza Calcios målområde.
    18'
    Skudd på mål, Spezia Calcio
    Kelvin Amian
    Kelvin Amian (Spezia) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    20'
    Spezia Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Sjanse til Cosenza Calcio! Francesco Forte er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    20'
    Mateusz Praszelik (Cosenza Calcio) slår en corner fra venstre side på Stadio Alberto Picco.
    21'
    Salvatore Esposito
    Frispark for Cosenza Calcio på egen banehalvdel.
    22'
    Målsjanse på Stadio Alberto Picco! Francesco Forte fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    23'
    Szymon Zurkowski
    I La Spezia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Spezia Calcio får tildelt et hjørnespark
    Daniele Minelli tildeler Spezia en corner. Salvatore Esposito sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Skudd utenfor mål, Spezia Calcio
    Iva Gelashvili
    Iva Gelashvili (Spezia) header utenfor.
    25'
    Cosenza Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Daniele Minelli signaliserer et frispark til Spezia på egen banehalvdel.
    27'
    Spezia angriper. Mirko Antonucci får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Spezia Calcio blir avblåst for offside
    Francesco Pio Esposito
    Offside! Francesco Pio Esposito (Spezia) er alene igjennom, men dommer Daniele Minelli ser at linjemannen er oppe med flagget.
    29'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i La Spezia fordi Filippo Bandinelli får behandling for en skade på banen.
    31'
    Filippo Bandinelli er tilbake i kampen igjen.
    32'
    33'
    Francesco Pio Esposito (Spezia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Salvatore Elia
    34'
    Målsjanse til Spezia! Arkadiusz Reca treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    Mattia Viviani
    36'
    Spezia avanserer forover i La Spezia. Mirko Antonucci avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Spezia angriper, men avslutningen til Szymon Zurkowski går utenfor.
    38'
    39'
    40'
    Cosenza Calcio angriper i La Spezia. Francesco Forte avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    Kan Cosenza Calcio utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Salvatore Elia (Spezia) får et gult kort av dommer Daniele Minelli.
    42'
    VAR sjekker om det er straffe til Cosenza Calcio
    43'
    Ingen straffe til Cosenza Calcio
    44'
    Sjanse! Spezia avanserer forover, men Arkadiusz Reca avslutter utenfor.
    45'
    Daniele Minelli tildeler Cosenza Calcio en corner. Mateusz Praszelik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Spillerbytte - Cosenza Calcio
    Inn: Tommaso D'Orazio
    Ut: Alessandro Fontanarosa
    Bytte for Cosenza Calcio. Tommaso D'Orazio kommer inn for Alessandro Fontanarosa på Stadio Alberto Picco.
    46'
    Spillerbytte - Spezia Calcio
    Inn: Francesco Cassata
    Ut: Filippo Bandinelli
    Spezia gjør sitt første bytte. Filippo Bandinelli erstattes av Francesco Cassata.
    46'
    Spezia angriper. Szymon Zurkowski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.