Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Sporting CP en corner. Nuno Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Goncalo Inacio
    Goncalo Inacio (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    3'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    Sporting CP fosser fremover, men Claudio Filipe Ruivo Pereira blåser for offside på Jose Alvalade.
    9'
    Målet til Sporting sjekkes av VAR
    9'
    Målet til Sporting blir annullert
    10'
    Ricardo Esgaio (Sporting CP) vinkes av for offside i Lisboa.
    12'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Jose Alvalade.
    17'
    Nuno Santos
    Sporting CP angriper, men avslutningen til Nuno Santos går utenfor.
    17'
    Marcus Edwards (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    19'
    I Lisboa slår Nuno Santos en corner fra venstre.
    19'
    21'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    28'
    32'
    Det blir farlig! Frispark for Gil Vicente Barcelos er nær straffområde.
    33'
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Sporting 0 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Ruben Fernandes
    Målgivende: Murilo
    Mål! Gil Vicente Barcelos tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Ruben Fernandes. Murilo var nest sist på ballen.
    34'
    Målet til Gil Vicente Barcelos sjekkes av VAR
    35'
    Målet til Gil Vicente Barcelos blir stående
    36'
    Frispark Sporting CP.
    37'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Sporting CP en corner. Pedro Goncalves sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Gult kort til Sporting
    Ricardo Esgaio
    Ricardo Esgaio (Sporting CP) mottar sitt første gule kort for dagen på Jose Alvalade.
    39'
    39'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    40'
    Gil Vicente Barcelos scorer selvmål!
    Sporting 1 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Utligning! Pedro Miguel Amorim Pereira Silva setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    43'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    45'
    Pedro Goncalves
    Målsjanse! Pedro Goncalves (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira venter med å sette i gang spillet fordi Pedro Miguel Amorim Pereira Silva ligger nede.
    45'+3
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva er på beina igjen og fortsetter kampen på Jose Alvalade.
    45'+5
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    45'+5
    45'+6
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Matheus Reis
    Ut: Nuno Santos
    Nuno Santos (Sporting CP) erstattes av Matheus Reis.
    46'
    Inn: Jeremiah St. Juste
    Ut: Goncalo Inacio
    Sporting CP bytter ut Goncalo Inacio med Jeremiah St. Juste. Dette er det andre byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Geny Catamo
    Ut: Ricardo Esgaio
    Bytte for Sporting CP. Geny Catamo kommer inn for Ricardo Esgaio på Jose Alvalade.
    46'
    46'
    Marcus Edwards
    Sporting CP angriper i Lisboa. Marcus Edwards avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    49'
    Sebastian Coates
    Sporting CP angriper på Jose Alvalade, men Sebastian Coates header utenfor.
    49'
    51'
    Mål for Sporting!
    Sporting 2 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Mål: Viktor Gyokeres
    Viktor Gyokeres setter ballen i nettet og Sporting CP leder nå 2-1.
    52'
    52'
    Målet til Sporting blir stående
    55'
    Sporting 3 - 1 Gil Vicente Barcelos
    Målgivende: Pedro Goncalves
    Mål! Viktor Gyokeres gir Sporting CP en komfortabel 3-1 ledelse. Pedro Goncalves sto for den målgivende pasningen.
    56'
    57'
    57'
    Matheus Reis
    Matheus Reis (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    58'
    I Lisboa slår Marcus Edwards en corner fra høyre.
    59'
    59'
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira viser Marcus Edwards (Sporting CP) det gule kortet.
    59'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Martim Carvalho Neto
    Ut: Maxime Dominguez
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Maxime Dominguez med Martim Carvalho Neto.
    60'
    Inn: Roko Baturina
    Ut: Jorge Miguel Castro Monteiro
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos gjør dagens andre bytte i Lisboa, når han tar ut Jorge Miguel Castro Monteiro og setter inn Roko Baturina.
    60'
    Gil Vicente Barcelos angriper, men Claudio Filipe Ruivo Pereira blåser for offside.
    60'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    64'
    Felix Correia
    Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Quaresma
    Ut: Jeremiah St. Juste
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Quaresma, mens Jeremiah St. Juste tar plass på benken.
    67'
    68'
    69'
    Sporting CPs Viktor Gyokeres blåses av for offside på Jose Alvalade.
    69'
    En av Gil Vicente Barceloss spillere blir avblåst for offside på Jose Alvalade.
    71'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    71'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Ruben Fernandes
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira gir Ruben Fernandes (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    72'
    Inn: Leonardo Daniel Ulineia Buta
    Ut: Kiko Pereira
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos (Gil Vicente Barcelos) gjør sitt tredje bytte for dagen. Leonardo Daniel Ulineia Buta erstatter Kiko Pereira.
    72'
    Inn: Tidjany Chabrol
    Ut: Murilo
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Tidjany Chabrol kommer inn for Murilo på Jose Alvalade.
    72'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos like utenfor Sporting CP-området.
    75'
    Sebastian Coates må stå over en kamp for Sporting CP etter å ha fått gult kort av dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira.
    75'
    Gil Vicente Barcelos angriper, men Felix Correia vinkes av for offside.
    77'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Felix Correia avslutter utenfor.
    80'
    Tidjany Chabrol
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) kommer seg fri på Jose Alvalade, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Felix Correia ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Felix Correia er tilbake på banen igjen.
    83'
    84'
    Inn: Paulinho
    Ut: Pedro Goncalves
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt femte bytte for dagen. Paulinho erstatter Pedro Goncalves.
    84'
    Viktor Gyokeres
    Viktor Gyokeres (Sporting CP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Ali Alipour
    Ut: Felix Correia
    Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ali Alipour.
    87'
    Sporting CP angriper. Viktor Gyokeres får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    87'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Sporting CP en corner. Marcus Edwards sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Offside! Paulinho (Sporting CP) er alene igjennom, men dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'
    90'
    Paulinho
    Sporting CP angriper i Lisboa. Paulinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    Sporting CP må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gil Vicente Barcelos.