Facundo Daniel Torres Perez (Orlando City SC) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    2'
    Skudd på mål, Orlando City
    Ramiro Enrique
    Orlando City SC angriper i Kansas City. Ramiro Enrique avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Orlando City får tildelt et hjørnespark
    4'
    Wilder Cartagena
    Målsjanse! Wilder Cartagena (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Orlando City får tildelt et frispark
    Frispark Orlando City SC.
    5'
    Orlando City SC angriper i Kansas City. Ramiro Enrique fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Sporting Kansas City blir avblåst for offside
    Sporting Kansas City angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    9'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    12'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    15'
    Sporting Kansas City får tildelt et frispark
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Sporting Kansas City angriper, men Tim Ford blåser for offside.
    23'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    24'
    Skudd på mål, Sporting Kansas City
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City fosser forover og Erik Thommy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Sporting Kansas City får tildelt et hjørnespark
    28'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Orlando City SC.
    29'
    Daniel Salloi
    Sporting Kansas City angriper. Daniel Salloi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    30'
    35'
    Martin Ojeda
    Martin Ojeda (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    37'
    Erik Thommy
    Tim Ford tildeler Sporting Kansas City en corner. Erik Thommy sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Erik Thommy går utenfor.
    40'
    William Agada
    William Agada (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 0 Orlando City
    Mål: Jake Davis
    Målgivende: Stephen Afrifa
    Mål! Jake Davis gir Sporting Kansas City ledelsen 1-0 i Kansas City. Stephen Afrifa var nest sist på ballen.
    44'
    45'+3
    45'+5
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Dany Rosero
    Ut: Andreu Fontas
    Sporting Kansas City bytter ut Andreu Fontas med Dany Rosero.
    46'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Rafael Santos
    Ut: Kyle Smith
    Kyle Smith (Orlando City SC) erstattes av Rafael Santos.
    46'
    I Kansas City slår Martin Ojeda en corner fra venstre.
    49'
    50'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Dommer Tim Ford gir William Agada (Sporting Kansas City) et gult kort.
    51'
    51'
    Sporting Kansas City 2 - 0 Orlando City
    Mål: Daniel Salloi
    Målgivende: Erik Thommy
    Mål! Daniel Salloi øker Sporting Kansas Citys ledelse til 2-0 på Children's Mercy Park. Det er en fin assist fra Erik Thommy.
    52'
    Inn: Duncan McGuire
    Ut: Martin Ojeda
    Orlando City SC bytter ut Martin Ojeda med Duncan McGuire. Dette er det andre byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Luis Muriel
    Ut: Ivan Angulo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Orlando City SC. Inn kommer Luis Muriel, mens Ivan Angulo tar plass på benken.
    59'
    Luis Muriel
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Luis Muriel går utenfor.
    60'
    61'
    Dommer Tim Ford venter med å sette i gang spillet fordi Daniel Salloi ligger nede.
    61'
    Inn: Alan Pulido
    Ut: Erik Thommy
    Bytte for Sporting Kansas City. Alan Pulido kommer inn for Erik Thommy på Children's Mercy Park.
    62'
    Inn: Johnny Russell
    Ut: Stephen Afrifa
    Sporting Kansas City gjør sitt tredje bytte. Stephen Afrifa erstattes av Johnny Russell.
    62'
    Daniel Salloi er tilbake på banen igjen.
    63'
    Frispark Sporting Kansas City.
    63'
    Johnny Russell
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    64'
    Orlando City blir avblåst for offside
    En av Orlando City SCs spillere blir avblåst for offside på Children's Mercy Park.
    65'
    67'
    67'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    69'
    Rødt kort!
    Spilleren på Sporting Kansas City får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    70'
    Rødt kort til Sporting Kansas City
    Utvisning! Sporting Kansas Citys William Agada får rødt kort og sendes av banen.
    70'
    72'
    Inn: Nicolas Lodeiro
    Ut: Cesar Nahuel Araujo Vilches
    Orlando City SC gjør sitt fjerde bytte. Cesar Nahuel Araujo Vilches erstattes av Nicolas Lodeiro.
    73'
    Tim Ford signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Remi Walter
    Ut: Zorhan Bassong
    Zorhan Bassong (Sporting Kansas City) erstattes av Remi Walter.
    77'
    Inn: Logan Ndenbe
    Ut: Tim Leibold
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Logan Ndenbe, mens Tim Leibold tar plass på benken.
    77'
    Inn: Yutaro Tsukada
    Ut: Facundo Daniel Torres Perez
    Oscar Pareja gjør dagens femte bytte i Kansas City, når han tar ut Facundo Daniel Torres Perez og setter inn Yutaro Tsukada.
    82'
    Gult kort til Orlando City
    Rafael Santos
    Dommer Tim Ford viser Rafael Santos (Orlando City SC) det gule kortet.
    84'
    85'
    Orlando City SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting Kansas City.
    86'
    Johnny Russell ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Johnny Russell er tilbake i kampen igjen.
    89'
    Ramiro Enrique (Orlando City SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    Sporting Kansas City 3 - 0 Orlando City
    Mål: Remi Walter
    Målgivende: Alan Pulido
    Remi Walter øker Sporting Kansas Citys ledelse til 3-0! Flott spill fra Alan Pulido før målet.
    90'+2
    90'+3
    90'+7
    Frisparket tildelt Orlando City SC er farlig nær Sporting Kansas Citys målområde.
    90'+9
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) pådrar seg et gult kort.
    90'+9
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.