Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Daniel Salloi
    Målgivende: Johnny Russell
    Sporting Kansas City leder 1-0 etter en scoring av Daniel Salloi. Flott spill fra Johnny Russell før målet.
    3'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kansas City fordi Johnny Russell får behandling for en skade på banen.
    4'
    Erik Thommy
    Erik Thommy (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Sporting Kansas City slipper å klare seg uten Johnny Russell som kommer tilbake på banen igjen.
    7'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    12'
    Hjørnespark til Sporting Kansas City
    13'
    Sporting Kansas City fosser fremover, men Pierre-Luc Lauziere blåser for offside på Children's Mercy Park.
    14'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Sporting Kansas City.
    15'
    Erik Thommy
    Sporting Kansas City angriper, og Erik Thommy sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    16'
    17'
    18'
    18'
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes avanserer forover i Kansas City. Cade Cowell avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    I Kansas City slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    21'
    Miguel Trauco
    San Jose Earthquakes angriper, men avslutningen til Miguel Trauco går utenfor.
    21'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    23'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    25'
    Carlos Akapo
    Målsjanse! Carlos Akapo (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    26'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Alan Pulido
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Alan Pulido avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    35'
    Sporting Kansas City 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Johnny Russell
    Målgivende: Nemanja Radoja
    Mål! Johnny Russell øker ledelsen til 2-0. Nemanja Radoja sto for den målgivende pasningen.
    42'
    En av Sporting Kansas Citys spillere går i offside.
    44'
    Offside! Jamiro Monteiro (San Jose Earthquakes) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    45'+1
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Matthew Hoppe
    Ut: Cade Cowell
    Cade Cowell (San Jose Earthquakes) erstattes av Matthew Hoppe.
    46'
    Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Carlos Akapo er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    48'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    49'
    49'
    I Kansas City slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    49'
    Remi Walter ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    50'
    Remi Walter er tilbake i kampen igjen.
    52'
    Dommer Pierre-Luc Lauziere venter med å sette i gang spillet fordi Johnny Russell ligger nede.
    53'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Johnny Russell
    Sporting Kansas City gjør sitt første bytte. Johnny Russell erstattes av Khiry Shelton.
    54'
    Sporting Kansas City slipper å klare seg uten Johnny Russell som kommer tilbake på banen i Kansas City.
    54'
    Daniel Salloi
    Sporting Kansas City fosser forover og Daniel Salloi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    61'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    61'
    63'
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Jamiro Monteiro
    San Jose Earthquakes bytter ut Jamiro Monteiro med Jack Skahan. Dette er det andre byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Ayo Akinola
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Luis Gonzalez Gallaguer (San Jose Earthquakes) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ayo Akinola erstatter Jeremy Ebobisse.
    67'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Carlos Akapo
    Luis Gonzalez Gallaguer gjør dagens fjerde bytte i Kansas City, når han tar ut Carlos Akapo og setter inn Paul Marie.
    67'
    Sporting Kansas City 3 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Erik Thommy
    Mål! Sporting Kansas City øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Erik Thommy på Children's Mercy Park. Nemanja Radoja var nest sist på ballen.
    69'
    Alan Pulido
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Alan Pulido avslutter utenfor.
    73'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    73'
    Frispark Sporting Kansas City.
    74'
    Inn: Niko Tsakiris
    Ut: Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes bytter ut Cristian Espinoza med Niko Tsakiris.
    75'
    Logan Ndenbe
    Logan Ndenbe (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    76'
    Inn: William Agada
    Ut: Alan Pulido
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer William Agada, mens Alan Pulido tar plass på benken.
    77'
    Inn: Marinos Tzionis
    Ut: Daniel Salloi
    Sporting Kansas City bytter ut Daniel Salloi med Marinos Tzionis.
    77'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    79'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Roger Espinoza
    Ut: Nemanja Radoja
    Bytte for Sporting Kansas City. Roger Espinoza kommer inn for Nemanja Radoja på Children's Mercy Park.
    84'
    Jack Skahan
    Målsjanse! Jack Skahan (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Marinos Tzionis
    Marinos Tzionis (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Straffe til San Jose Earthquakes
    90'
    San Jose Earthquakes fikk tildelt et straffespark som Carlos Gruezo mislyktes med å sette i mål!