3-0
    Det blir farlig! Frispark for Sporting CP er nær straffområde.
    2'
    Pedro Goncalves
    Målsjanse på Jose Alvalade! Pedro Goncalves fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    4'
    Sporting CPs Viktor Gyokeres blåses av for offside på Jose Alvalade.
    4'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Portimonense.
    8'
    I Lisboa slår Trincao en corner fra høyre.
    11'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) header mot mål, men ballen går utenfor.
    11'
    Mål for Sporting!
    Sporting 1 - 0 Portimonense SC
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Nuno Santos
    Mål! Paulinho gir Sporting CP ledelsen 1-0 i Lisboa. Flott spill fra Nuno Santos før målet.
    13'
    Målet til Sporting sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Sporting blir stående
    15'
    Portimonense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting CP.
    16'
    Sebastian Coates
    I Lisboa header Sebastian Coates (Sporting CP) mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    19'
    Iancu Ioan Vasilica tildeler Sporting CP en corner. Pedro Goncalves sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Sjanse til Sporting CP! Pedro Goncalves er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    Trincao (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Jose Alvalade.
    21'
    Trincao (Sporting CP) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    25'
    Offside! Luan De Campos Cristino Da Silva (Portimonense) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    28'
    Carlinhos (Portimonense) løfter inn en corner fra høyre på Jose Alvalade.
    30'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Jose Alvalade.
    34'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    35'
    Iancu Ioan Vasilica tildeler Sporting CP en corner. Nuno Santos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) kommer til avslutning på Jose Alvalade. Ballen heades i stolpen! Oi, oi, oi.
    36'
    I Lisboa slår Nuno Santos en corner fra venstre.
    36'
    38'
    Ousmane Diomande
    Ousmane Diomande (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    40'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Paulinho
    Sporting CP fosser forover og Paulinho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    45'
    Nuno Santos (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Jose Alvalade.
    45'
    Goncalo Inacio
    Goncalo Inacio (Sporting CP) kommer til avslutning på Jose Alvalade, men headingen blir reddet.
    45'
    45'
    Iancu Ioan Vasilica tildeler Sporting CP en corner. Trincao sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Offside! Hildeberto Pereira blir vinket av og Portimonense må dermed bygge opp et nytt angrep.
    47'
    Pedro Goncalves (Sporting CP) løfter inn en corner fra høyre på Jose Alvalade.
    48'
    49'
    Frispark Portimonense.
    52'
    Målsjanse til Sporting CP! Pedro Goncalves treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Sporting CP.
    54'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Goncalo Costa
    Ut: Taichi Fukui
    Paulo Sergio gjør dagens første bytte i Lisboa, når han tar ut Taichi Fukui og setter inn Goncalo Costa.
    59'
    Inn: Midana Bigna Soares Cassama
    Ut: Hildeberto Pereira
    Bytte for Portimonense. Midana Bigna Soares Cassama kommer inn for Hildeberto Pereira på Jose Alvalade.
    59'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) avanserer forover på Jose Alvalade. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    61'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Portimonense.
    61'
    Gult kort til Sporting
    Ricardo Esgaio
    Dommer Iancu Ioan Vasilica viser Ricardo Esgaio (Sporting CP) det gule kortet.
    61'
    Goncalo Costa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    Goncalo Costa ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lisboa.
    63'
    64'
    Paulinho
    Sporting CP avanserer forover og Paulinho kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    66'
    66'
    Sjanse i Lisboa! Pedro Goncalves (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Geny Catamo
    Ut: Ricardo Esgaio
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt første bytte for dagen. Geny Catamo erstatter Ricardo Esgaio.
    68'
    Inn: Daniel Braganca
    Ut: Pedro Goncalves
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Daniel Braganca, mens Pedro Goncalves tar plass på benken.
    68'
    68'
    Iancu Ioan Vasilica signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    69'
    Sporting 2 - 0 Portimonense SC
    Mål: Trincao
    Målgivende: Paulinho
    Trincao øker Sporting CPs ledelse til 2-0! Paulinho var nest sist på ballen.
    70'
    72'
    Gult kort til Portimonense SC
    Igor Formiga
    Igor Formiga (Portimonense) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    72'
    Inn: Paulo Estrela
    Ut: Luan De Campos Cristino Da Silva
    Portimonense bytter ut Luan De Campos Cristino Da Silva med Paulo Estrela. Dette er det tredje byttet som Paulo Sergio gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Guga
    Ut: Igor Formiga
    Paulo Sergio gjør dagens fjerde bytte i Lisboa, når han tar ut Igor Formiga og setter inn Guga.
    73'
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    75'
    76'
    77'
    Portimonense fosser fremover, men Goncalo Costa går rett i offsidefella.
    78'
    79'
    Dommer Iancu Ioan Vasilica gir Goncalo Inacio (Sporting CP) et gult kort.
    79'
    Midana Bigna Soares Cassama
    Midana Bigna Soares Cassama (Portimonense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Hidemasa Morita
    Ut: Morten Hjulmand
    Sporting CP bytter ut Morten Hjulmand med Hidemasa Morita.
    80'
    Midana Bigna Soares Cassama (Portimonense) får et gult kort av dommer Iancu Ioan Vasilica.
    81'
    Inn: Quaresma
    Ut: Ousmane Diomande
    Sporting CP bytter ut Ousmane Diomande med Quaresma. Dette er det fjerde byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    81'
    Viktor Gyokeres
    Sporting CP angriper. Viktor Gyokeres får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Nuno Santos
    Dommeren gir Nuno Santos (Sporting CP) et gult kort.
    82'
    Frispark Sporting CP.
    82'
    Helio Varela
    Helio Varela (Portimonense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    Spillet på Jose Alvalade er stoppet midlertidig fordi Carlinhos ligger nede.
    88'
    Inn: Dener
    Ut: Carlinhos
    Portimonense bytter ut Carlinhos som ikke ser ut til å kunne fortsette. Paulo Sergio blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Dener.
    88'
    Inn: Matheus Reis
    Ut: Nuno Santos
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt femte bytte for dagen. Matheus Reis erstatter Nuno Santos.
    89'
    90'+1
    90'+1
    Sporting 3 - 0 Portimonense SC
    Mål: Viktor Gyokeres
    Målgivende: Daniel Braganca
    Sporting CP går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Viktor Gyokeres. Det er en fin assist fra Daniel Braganca.