Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Porto får tildelt et hjørnespark
    Pepe
    Luis Miguel Branco Godinho tildeler FC Porto en corner. Pepe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Skudd utenfor mål, Porto
    Otavio
    FC Porto angriper, men avslutningen til Otavio går utenfor.
    13'
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    18'
    Ze Pedro
    Frispark Sporting CP.
    20'
    Skudd utenfor mål, Sporting
    Viktor Gyokeres
    Sporting CP angriper i Lisboa. Viktor Gyokeres fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Nicolas Gonzalez
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    27'
    Geny Catamo
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Sporting
    Geny Catamo
    Geny Catamo (Sporting CP) får et gult kort av dommer Luis Miguel Branco Godinho.
    28'
    Alan Varela
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til FC Porto.
    29'
    Gult kort til Porto
    Alan Varela
    Alan Varela (FC Porto) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Geny Catamo
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    31'
    Trincao
    Trincao (Sporting CP) kommer seg fri på Jose Alvalade, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Trincao
    Trincao (Sporting CP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Pedro Goncalves
    Målsjanse! Pedro Goncalves (Sporting CP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Skudd på mål, Porto
    Wenderson Galeno
    Wenderson Galeno (FC Porto) avanserer forover på Jose Alvalade. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    Porto, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Sporting får tildelt et hjørnespark
    Pedro Goncalves (Sporting CP) løfter inn en corner fra venstre på Jose Alvalade.
    43'
    45'
    Vasco Jose Cardoso Sousa
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til Sporting CP.
    45'+2
    Skudd på mål, Sporting
    Ousmane Diomande
    Sporting CP avanserer forover og Ousmane Diomande kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+3
    Sporting, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Luis Miguel Branco Godinho signaliserer et frispark til FC Porto.
    46'
    Alan Varela
    Alan Varela (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Jose Alvalade.
    47'
    48'
    Geovany Tcherno Quenda
    49'
    50'
    Geny Catamo
    I Lisboa slår Geny Catamo en corner fra venstre.
    53'
    Nicolas Gonzalez (FC Porto) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting CP er nær straffområde.
    55'
    Morten Hjulmand
    56'
    57'
    59'
    Sjanse i Lisboa! Wenderson Galeno (FC Porto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    Alan Varela
    I Lisboa slår Alan Varela en corner fra høyre.
    61'
    FC Porto angriper på Jose Alvalade. Danny Namaso Loader header utenfor.
    61'
    FC Porto avanserer forover i Lisboa. Vasco Jose Cardoso Sousa avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Quaresma
    66'
    Straffe til Sporting
    69'
    Otavio
    Dommer Luis Miguel Branco Godinho gir Otavio (FC Porto) et gult kort.
    69'
    Danny Namaso Loader (FC Porto) mottar sitt første gule kort for dagen på Jose Alvalade.
    70'
    Sporting scorer på straffe!
    Sporting 1 - 0 Porto
    Mål: Viktor Gyokeres
    Mål! Sporting CP tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Viktor Gyokeres.
    72'
    Spillerbytte - Porto
    Inn: Stephen Eustaquio
    Ut: Vasco Jose Cardoso Sousa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Porto. Inn kommer Stephen Eustaquio, mens Vasco Jose Cardoso Sousa tar plass på benken.
    73'
    Inn: Samuel Omorodion
    Ut: Danny Namaso Loader
    Vitor Bruno (FC Porto) gjør sitt andre bytte for dagen. Samuel Omorodion erstatter Danny Namaso Loader.
    73'
    Inn: Goncalo Borges
    Ut: Ivan Jaime
    Bytte for FC Porto. Goncalo Borges kommer inn for Ivan Jaime på Jose Alvalade.
    74'
    Inn: Joao Mario
    Ut: Martim Fernandes
    FC Porto bytter ut Martim Fernandes med Joao Mario. Dette er det fjerde byttet som Vitor Bruno gjør i dagens kamp.
    74'
    Alan Varela
    76'
    77'
    Kan Sporting CP utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Matheus Reis
    Ut: Geovany Tcherno Quenda
    Ruben Amorim gjør dagens første bytte i Lisboa, når han tar ut Geovany Tcherno Quenda og setter inn Matheus Reis.
    79'
    Inn: Zeno Debast
    Ut: Quaresma
    Sporting CP bytter ut Quaresma med Zeno Debast. Dette er det andre byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    79'
    Goncalo Borges
    83'
    Inn: Fran Navarro
    Ut: Alan Varela
    FC Porto gjør sitt femte bytte. Alan Varela erstattes av Fran Navarro.
    84'
    Sjanse! Sporting CP avanserer forover, men Viktor Gyokeres avslutter utenfor.
    85'
    Inn: Daniel Braganca
    Ut: Morten Hjulmand
    Ruben Amorim gjør dagens tredje bytte i Lisboa, når han tar ut Morten Hjulmand og setter inn Daniel Braganca.
    86'
    Geny Catamo
    Geny Catamo (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men klarer ikke å score.
    87'
    Daniel Braganca
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Sporting CP.
    88'
    Inn: Nuno Santos
    Ut: Trincao
    Sporting CP bytter ut Trincao med Nuno Santos.
    90'
    90'+1
    Stephen Eustaquio
    Dommeren gir Stephen Eustaquio (FC Porto) et gult kort.
    90'+2
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+3
    Mål for Sporting!
    Sporting 2 - 0 Porto
    Mål: Geny Catamo
    Målgivende: Pedro Goncalves
    Mål! Geny Catamo gir Sporting CP en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Pedro Goncalves før målet.