Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    5'
    Ken Vermeiren signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    7'
    Mål for KV Mechelen!
    St. Truidense 0 - 1 KV Mechelen
    Mål: Mory Konate
    Målgivende: Slimani Islam
    Mål! Yellow-Red KV Mechelen tar ledelsen 0-1 ved Mory Konate. Det er en fin assist fra Slimani Islam.
    9'
    Målet til KV Mechelen sjekkes av VAR
    10'
    Målet til KV Mechelen blir stående
    12'
    Skudd på mål, KV Mechelen
    15'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for St. Truidense!
    St. Truidense 1 - 1 KV Mechelen
    Mål: Adriano Bertaccini
    Målgivende: Aboubakary Koita
    Adriano Bertaccini utligner til 1-1 på Staaien. Flott spill fra Aboubakary Koita før målet.
    17'
    Hjørnespark til St. Truidense
    17'
    Frispark for Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    24'
    Slimani Islam
    Slimani Islam (Yellow-Red KV Mechelen) kommer seg fri på Staaien, men avslutningen går utenfor.
    29'
    30'
    Ken Vermeiren signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    31'
    Skudd på mål, St. Truidense
    32'
    KV Mechelen, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Skudd utenfor mål, St. Truidense
    32'
    Adriano Bertaccini ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Adriano Bertaccini er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    36'
    37'
    Yellow-Red KV Mechelen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    St. Truidense 2 - 1 KV Mechelen
    Målgivende: Eric Junior Bocat
    I Sint- Truiden tar St. Truidense VV ledelsen 2-1 etter et mål av Adriano Bertaccini. Eric Junior Bocat sto for den målgivende pasningen.
    39'
    42'
    St. Truidense VV angriper i Sint- Truiden, men blir avblåst for offside.
    45'
    Rob Schoofs
    Yellow-Red KV Mechelen angriper. Rob Schoofs får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+1
    45'+1
    Hjørnespark til KV Mechelen
    45'+1
    Sandy Walsh
    KV Mechelen avancerar på Staaien och Sandy Walsh får en nickmöjlighet – utanför!
    45'+1
    45'+2
    Ken Vermeiren signaliserer et frispark til St. Truidense VV like utenfor Yellow-Red KV Mechelen-området.
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - KV Mechelen
    Inn: Boli Bolingoli-Mbombo
    Ut: Sandy Walsh
    Yellow-Red KV Mechelen bytter ut Sandy Walsh med Boli Bolingoli-Mbombo.
    46'
    48'
    48'
    50'
    52'
    52'
    Yellow-Red KV Mechelen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Adriano Bertaccini
    Sjanse! St. Truidense VV avanserer forover, men Adriano Bertaccini avslutter utenfor.
    57'
    59'
    Bruno Godeau vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    Bruno Godeau er tilbake i kampen igjen.
    62'
    67'
    68'
    72'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Fatih Kaya
    Ut: Kahveh Zahiroleslam
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Truidense VV. Inn kommer Fatih Kaya, mens Kahveh Zahiroleslam tar plass på benken.
    72'
    Inn: Rihito Yamamoto
    Ut: Adriano Bertaccini
    Thorsten Fink gjør dagens andre bytte i Sint- Truiden, når han tar ut Adriano Bertaccini og setter inn Rihito Yamamoto.
    73'
    Inn: Wolke Janssens
    Ut: Bruno Godeau
    Det virker som Bruno Godeau ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Wolke Janssens.
    73'
    Inn: Bilal Bafdili
    Ut: Patrick Pflucke
    Besnik Hasi (Yellow-Red KV Mechelen) gjør sitt andre bytte for dagen. Bilal Bafdili erstatter Patrick Pflucke.
    73'
    Inn: Lion Lauberbach
    Ut: Slimani Islam
    Slimani Islam (Yellow-Red KV Mechelen) erstattes av Lion Lauberbach.
    74'
    Dommer Ken Vermeiren venter med å sette i gang spillet fordi Daam Foulon ligger nede.
    78'
    Daam Foulon er tilbake på banen igjen.
    79'
    Inn: Jannes Van Hecke
    Ut: Mory Konate
    Yellow-Red KV Mechelen bytter ut Mory Konate med Jannes Van Hecke. Dette er det fjerde byttet som Besnik Hasi gjør i dagens kamp.
    81'
    82'
    82'
    Rob Schoofs
    Rob Schoofs (Yellow-Red KV Mechelen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Joel Chima Fujita
    Ut: Ryotaro Ito
    St. Truidense VV gjør sitt fjerde bytte. Ryotaro Ito erstattes av Joel Chima Fujita.
    83'
    Skudd utenfor mål, KV Mechelen
    84'
    Skade: KV Mechelen
    85'
    Tilbake fra skade: KV Mechelen
    86'
    Gult kort til St. Truidense
    Wolke Janssens
    Dommer Ken Vermeiren gir Wolke Janssens (St. Truidense VV) et gult kort.
    90'
    I Sint- Truiden har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    Inn: Shinji Okazaki
    Ut: Aboubakary Koita
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Truidense VV. Inn kommer Shinji Okazaki, mens Aboubakary Koita tar plass på benken.