Slutt

1-1

0-1
Berisha29' (Str.)
1-1
Supporterfordeling på VG
3 739
2 078

[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av NTB

    Hei og hjertelig velkommen til livedekning av oppgjøret mellom Stabæk og Molde i kvartfinalen i NM!
    Denne NM-varianten har vart og vart, og første runde ble spilt tilbake i mai i fjor. Nå gjenstår kun syv kamper, og det skal spilles kvartfinaler og semifinaler før finalen spilles 20 mai. Det blir ikke en lang cup-pause, og første runde i NM 2023 begynner kun fire dager senere. Men før den tid blir vi servert flere godbiter i kvartfinalene, og den første kommer her på Kadettangen når tittelforsvarer Molde er på besøk til nyopprykkede Stabæk!
    Veien til kvartfinale har vært rimelig smertefri for Stabæk, og de har lagt bak seg seire mot Lyn, Notodden og Gjøvik-Lyn. Forrige runde ble spil forrige helg, og var årets første tellende kamp for bærumslaget. Det ble en nærmest perfekt start på sesongen, der de slo Bryne hele 5-0. Etter en rolig førsteførsteomgang sto det 1-0 etter mål fra deres nye danske spiss, Høgh. I andreomgang eksploderte det, og de blå vartet opp med fire mål til. Den 17 år gamle venstrebacken Andresen satte inn 2-0, før Høgh ble tomålsscorer. Det var også en annen spissdebutant, Bakenga, som ville være med på moroa, og han satte inn kampens fjerde før Geelmuyden sørget for nummer fem. Alt i alt var det et meget fint resultat, der flere debutanter viste seg frem. I dag er det ny hjemmekamp, men motstanderen skal sies å være et par knepp vanskeligere når Bryne og OBOS-ligaen byttes ut med seirevinner og Molde.
    Moldes vei til kvartfinale har heller ikke vært særlig krevende, og også de har enda til gode å møte et lag fra eliteserien. Før åttendedelsfinalen forrige helg slo de ut Herd, Brattvåg og Eidsvold TF, og Skeid var neste motstander, igjen på bortebane. Det ble en tøff start på kampen, og Melchior sendte vertene i ledelsen etter snaue 20 minutter. Ledelsen varte ikke lenge, og et par minutter senere utlignet Brynhildsen etter godt forarbeid fra Knudtzon. I andreomgang styrte bortelaget kampen, og Eriksen og Eikrem sto for 2 - og 3-1 som ble sluttresultatet. Seieren ble til slutt fortjent, selv om Skeid ga det et forsøk. I formiddag er det klart for kvartfinale, og igjen spilles kampen på bortebane for Moldes del.
    Ettersom Stabæk var nede på en visitt i OBOS-ligaen forrige sesong må vi tilbake til 2021 for å finne sist gang lagene møtte hverandre. Molde viste seg flere hakk bedre enn dagens motstander det året, både på tabellen og på innbyrdes oppgjør. I Molde ble stillingen 2-1, mens det på Nadderud endte 0-3. Det er over halvannet år siden, så får vi se om kvalitetsforskjellen mellom lagene har jevnet seg ut.
    Det har vært en lang vinter, og etter flere måneder med overgangsvinduet åpent, begynner de fleste Eliteserielagene å bli ferdighandlet. Stabæk har vært aktive på markedet, og samtidig som de har mistet flere viktige spillere har de også forsterket seg klokt og godt. Spesielt fremme i banen har det blitt utskiftninger, og etter Oliver Edvardsen forsvant til Nederland i sommer har de også mistet Azemi (utgående kontrakt) og Normann Hansen. I slutten av januar forsvant også den store stjerna, Gift Orban, og etter det han har vist etter overgangen til Belgia er det svært synd at vi ikke fikk se hva han kunne fått til også i Eliteserien. Inn har blant annet Bakenga kommet fra Japan, en spiller som virkelig har vist at han vet hvor eliteseriemålene står. Sammen med ham har de også hentet Høgh på lån fra Danmark. Også han virker svært spennende, og han scoret som sagt to mål i seieren mot Bryne forrige helg. Ellers har det blitt keeperbytte, og Pettersson, som kommer fra Toulouse, erstatter Sandberg som forsvant til HamKam. I tillegg har det kommet noen forsterkninger på midtbanen med Haugen og Luccia, mens Skovgaard har blitt hentet som en brikke i den bakre treeren fra Brann.
    Også Molde har vært aktive på overgangsmarkedet, og etter store salg har de vist økonomiske muskler når de har hentet forsterkninger. Fofana ble som kjent solgt til Chelsea som den dyreste fra Eliteserien. Han måtte selvsagt erstattes, og Moe ønsket den tidligere Viking-spilleren Berisha. Han viste seg å være en dyr mann, og Hammarby ville ha over 30 millioner kroner for mannen fra Egersund. Store summer mente Molde likevel at han var verdt, og han ble hentet for å score målene til Molde når de i år skal jakte et nytt seriegull samt suksess i Europa. Videre har de også hentet Eric Kitolano fra Tromsø, i tillegg til Hagelskjær og Ibrahim fra henholdsvis Danmark og Sverige. Ut har blant annet Hussain og Haraldseid forsvunnet fra klubben, og det blir spennende å se om troppen har blitt svekket eller forsterket gjennom vinteren. Viktig har det dog vært å beholde noen av sine viktigste spillere i Mannsverk og Brynhildsen.
    Gjennom vinteren har begge lag spilt mange treningskamper. Stabæk har uten noen meget sterke resultater vist at de kan slå fra seg mot Eliteserielag, og har spilt uavgjort mot både LSK og RBK. Molde har vært solide gjennom vinteren, og spesielt offensivt har de sett gode ut. Eikrem har vært meget god, og det er bare å glede seg til nok en sesong med utenomjordisk overblikk og strålende pasninger fra Eliteseriens De Bruyne.
    Begge lag blir nok å se i en 3-5-2-formasjon denne sesongen, en profil både Bohinen og Moe ar hatt suksess med. Hvilke 22 menn som skal starte dagnes kvartfinale får vi vite en drøy time før kampstart, og frem til det ønsker jeg alle en fin lørdags formiddag.
    Lagene er klare! Stabæk stiller uendret fra forrige runde, da de vant 5-0 mot Bryne. Det er tydelig at Bohinen er fornøyd med hvordan laget presterte i storseieren. Molde og Moe gjør derimot flere endringer fra laget som vant 3-1 over Skeid. I forsvaret kommer Hagelskjær inn for Risa, og får med det sin debut fra start for bortelaget. De bytter også begge vingbackene, og Løvik og Linnes kommer inn på hver sin side, og erstatter Haugen og Knudtzon. På midtbanen kommer Kitolano inn til sin debut fra start, og erstatter Mannsverk som ikke er med i dagens tropp. Også Berisha får sin debut fra start når han plasserer seg ved siden av Eikrem på topp! Det er altså tre debutanter fra start for Molde her i Bærum!
    Lagene har entret banen og vi er starks klare for avspark!
    Kampen har startet
    0'
    Krogstad triller kampen i gang!
    0'
    Høgh er litt hardhendt med Haugan, og Molde får frispark på egen banehalvdel.
    0'
    Løvik er på farten til venstre og han vinner en corner.
    2'
    Corneren tas mot første stolpe og det blir litt rot i feltet. Kitolano prøver en høy ball videre inn i feltet, men den havner helt inne hos Pettersson.
    2'
    Stabæk står høyt på Molde som prøver å spille seg ut bakfra.
    4'
    Molde har mest ball her innledningsvis, og Stabæk ser komfortable ut med å forsvare seg organisert.
    5'
    Stopp i spillet når Andresen ligger ned med skade. Han får behandling på matta, men kommer seg omsider på beina igjen.
    5'
    Det kommer et par innlegg fra Skovgaard fra venstre. Ballen havner til slutt løst bak i feltet, og Ottesen forsøker skuddet. Det går rett i blokka, og Molde overtar.
    8'
    Linnes kriger med seg ballen ute til høyre før han slipper til Eikrem i feltet. Han får et litt svakt touch, og Pettersson kommer ut og plukker ballen.
    10'
    Ballen slås inn i Moldes felt, og Karlstrøm kommer ut og bokser. Krogstad blir liggende etter duellen, men han kommer seg opp igjen. Det er så vidt han når ut på ballen, keeperen, og det kunne fort blitt halvfarlig.
    11'
    Firspark til Stabæk midt på banen.
    12'
    Næss forstyrres av Berisha og Eikrem, men han slipper med skrekken når han får gitt ballen videre til Skovgaard.
    13'
    Frispark til Stabæk og Næss i innleggsposisjon.
    13'
    Linnes setter fart til høyre før han gir ballen inn til Eikrem. Han gir den videre til Breivik som slipper til Kitolano, og han tester skuddfoten. Skuddet er svakt og blir keepermat for Pettersson, men fine tendenser fra bortelaget.
    14'
    Berisha jobber i kjent stil hardt på topp, og han har vært nære på å snappe ballen ved flere anledninger.
    16'
    Ottesen får ballen ute til høyre, og han tvinger Løvik til å gi til corner.
    16'
    Pedersen får hodet på ballen i feltet, men headingen går et stykke til side for mål.
    16'
    Høgh gir røff behandling til Hagleskjær mist på banen, og denne gang blir det tilsnakk til dansken.
    18'
    Høgh vil ha frispark når han går i bakken ved midtbanen, men dommer vinker spillet videre.
    19'
    Kitolano legger inn fra venstre, men ballen forsvinner inn til Pettersson.
    20'
    Molde kombinerer fint ute til høyre med Eriksen og Linnes. Sistnevnte kommer til avslutning fra spiss vinkel, men ballen går rett i nettveggen.
    21'
    Bakenga vender opp i mellomrommet, men han stoppes av av Haugan.
    22'
    Haugan går hardt i ryggen på Bakenga som får firspark til venstre i banen. Næss står klar og skal legge inn.
    23'
    Linnes kommer ute til høyre og legger inn mot Berisha. Ottesen vinner i feltet og header ut itl corner.
    26'
    Pettersson kommer ut og bokser. Det blir et skuddforsøk fra utenfor 16-meteren, men det blokkeres.
    26'
    Straffe til Molde! Haugan bryter gunstig, og Eikrem gir ballen ut til Eriksen som tar den med seg inn i feltet. Der blir han felt av Næss, og dommer peker på straffemerket! Næss sin takling kommer bakfra på Eriksen, og straffen er soleklar! Berisha gjør seg klar ved ellevemeteren!
    28'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 0 - 1 Molde
    Mål: Veton Berisha
    Berisha scorer sitt første mål i Molde-drakt! Han sender ballen hardt nede til venstre, og ballen går i mål selv om Pettersson går riktig vei! God straffe av Moldes nye spiss!
    29'
    Hvordan svarer Stabæk på denne kalddusjen?
    30'
    Stabæk har økt tempoet etter baklengsmålet, men enn så lenge har Molde kontroll i forsvar.
    31'
    Eikrem sender gjennom Berisha ute til høyre. Han er nokså alene, og velger skuddet fra noe spiss vinkel, og ballen går i nettveggen.
    34'
    Stabæk ser litt energiløse ut nå, og Molde har god kontroll på kampen.
    36'
    Løvik legger inn i feltet, og klareringen fa Næss går rett i Berisha før den triller inn til Pettersson. Hadde Berisha fått kontroll på den kunne det fort blitt farlig.
    38'
    Heades ut av Tiedemann.
    39'
    Stabæk angriper og Andresen legger inn fra venstre. Ballen havner på motsatt side til Edwards som legger inn igjen i feltet, men forøket blokkeres.
    41'
    Tas kort til Løvik som legger inn. Ballen havner på motsatt side hos Linnes som legger inn igjen mot Berisha, men han vinkes av for offside.
    42'
    Ottesen prøver å krige med seg ballen, men Haugan får klarert.
    44'
    Edwards får plutselig mye rom ute til høyre og han legger inn mot Krogstad. Kommunikasjonen er ikke god med Bakenga, og de to forstyrrer hverandre. Ballen havner bak i feltet hos Høgh, men skuddet fra dansken går i nettveggen. Slike muligheter må hjemmelaget utnytte.
    45'
    Pause
    45'+1
    Det er pause på AJ Arena, og Molde leder 1-0! Det har vært en nokså rolig omgang med lite sjanser, og selv om Molde har hatt mest ball har det ikke vært noe fyrverkeri fra bortelaget heller. Målet kom etter en halvtime, da Eriksen ble felt av Næss i feltet. Berisha stilte seg opp på elleve meter, og der var han sikker. Med sitt første mål i Molde-drakt sørger han for at stillinga er 0-1 til pause. Stabæk må opp og frem om de skal komme tilbake her, men med kun ett mål i sekken har de alle muligheter når vi straks er tilbake med andreomgang!
    Da er lagene på vei ut på matta igjen, og vi er straks klar for de siste 45.
    2. omgang
    45'
    Eikrem triller igang andreomgang!
    45'
    Ottesen prøver et innlegg fra høyre, men Molde overtar.
    47'
    Gult kort til Stabæk
    Aleksander Andresen
    Andresen kommer sent inn i Eriksen, og belønnes med det gule kortet.
    47'
    Linnes legger inn fra høyre, men i feltet vinner Næss duellen.
    49'
    Nesten for Berisha! Stabæk sliter med å klarere ballen, og spissen snapper den i feltet. Han skyter fra ti meter, men Pettersson varter opp med en helt enorm redning!
    50'
    Heades ut av Næss.
    50'
    Edwards legger inn fra høyre, men ballen går hele veien inn til Karlstrøm.
    51'
    Eikrem trer Linnes gjennom ute til høyre, og han legger inn. I feltet gjør Pedersen en god jobb og får ballen unna.
    52'
    Ottesen legger inn fra høyre, men innlegget er upresist og Molde overtar.
    56'
    Stabæk triller mye ball nå, men sjansene uteblir.
    56'
    Kitolano vinner et frispark høyt i banen.
    59'
    Nesten for Bakenga! Pedersen legger inn, og med litt flaks får Bakenga ballen i beina. Han skyter fra kloss hold, men Karlstrøm redder godt!
    61'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Magnus Grødem
    Ut: Eric Kitolano
    62'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Ola Brynhildsen
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    Molde gjøre et dobbeltbytte. Eikrem og Kitolano takker for seg, og Grødem og Brynhildsen kommer inn. Sistnevnte til piping fra hjemmefansen.
    62'
    Corner til Molde fra høyre.
    64'
    Stabæk får klarert.
    64'
    Nå er det Molde som holder ballen i laget.
    65'
    Berisha felles på vei gjennom! Dommer dømmer frispark, men kan se ut til at den ballen var innenfor! Ingen VAR her, og det skal skytes fra 16 meter!
    66'
    Pettersson sender en lang ball som Høgh legger ned, men Haugan får en tå på ballen rett foran Bakenga.
    69'
    Ottesen legger inn mot Bakenga, men forsøket er akkurat litt for høyt for spissen.
    69'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Fredrik Haugen
    Ut: Jonatan Lucca
    Lucca er ferdigspilt og erstattes av Haugen.
    71'
    Molde ser ut til å ha god kontroll her, så får vi se om Stabæk makter å komme med en sluttspurt her når det straks kun er et kvarter igjen.
    72'
    Berisha får to forsøk på å legge inn fra venstre, men Stabæk klarerer.
    73'
    Brynhildsen felles av Pedersen i feltet. Ikke straffe mener dommer!
    73'
    Berisha vinner et frispark til venstre for 16-meteren!
    74'
    Det legges inn fra venstre, og Grødem tvinges til å heade ut til corner.
    76'
    Haugan header ut.
    76'
    Haugen legger inn fra høyre, men igjen klarer Molde-forsvaret.
    76'
    Høgh er oppe med en arm i ryggen på Hagelskjær, og Molde vinner et frispark høyt i banen.
    79'
    Gult kort til Molde
    Jacob Karlstrøm
    Bruker lang tid når han skal ta frisparket.
    79'
    Pedersen legger inn mot Bakenga, men Tiedemann header unna.
    80'
    Næss sender en lang ball mot Ottesen som header inn feltet, men der står Haugan og klarerer.
    81'
    Brynhildsen finner Grødem ute til venstre. Han dribler seg inn i 16-meteren før han fyrer til, men ballen forsvinner like over tverrliggeren.
    82'
    Mål for Stabæk!
    Stabæk 1 - 1 Molde
    Mål: Kasper Høgh
    Høgh dukker opp på bakre stolpe og utligner! Haugen forsøker på halv volley fra 17 meter, men ballen skifter retning på vei mot mål da den går via Haugan. Det takker Høgh for, da ballen havner hos ham på bakre stolpe! Der er han sikker og sender ballen forbi Karlstrøm! Den danske målsniken gjør som en målsnik skal!
    83'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Mathias Fjørtoft Løvik
    84'
    Etter en kamp med få sjanser eksploderer det plutselig her! 1-1 med fem minutt igjen på klokka!
    85'
    Linnes legger inn og Ottesen gir til corner.
    87'
    Grødem kommer til heading, men ballen går over mål!
    87'
    Gult kort til Stabæk
    Mushaga Bakenga
    Bakenga får det gule etter en stygg takling på Haugan.
    89'
    Knudtzon legger inn fra venstre, men Stabæk får klarert.
    90'+2
    Pause
    90'+3
    Stillinga er 1-1 etter 90 minutter! Det har vært en sjansefattig kamp, og Stabæk har slitt med å skape noe. Helt på tampen dukket Høgh opp på bakre stolpe, etter et skudd fra Haugen, og utlignet til 1-1! Moldes mål kom etter en straffe i førsteomgang. Det betyr at det skal spilles ekstraomganger her på AJ Arena! Vi er straks tilbake.
    1. ekstraomgang
    90'
    Vi er igang igjen!
    90'
    Gult kort til Molde
    Erling Knudtzon
    Feller Bakenga på vei fremover.
    90'
    Stabæk har hatt mest ball de første minuttene her.
    92'
    Eriksen er på farten ute til høyre og vinner en corner.
    93'
    Stabæk overtar.
    93'
    Linnes river I Andresen på vei fremover, og Stabæk får frispark i innleggsposisjon.
    94'
    Høgh ligger nede med krampe, og han strekkes litt i av Pettersson.
    95'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Herman Geelmuyden
    Ut: Kasper Høgh
    Må gi seg her Høgh!
    95'
    Linnes tar med ballen ned til linja før han legger inn, men Næss får ballen unna.
    97'
    Knudtzon legger inn fra venstre, og han treffer Berisha i feltet. Berisha skyter, men skuddet blokkeres!
    97'
    Berisha legger inn fra høyre, og Pedersen header ut.
    100'
    Gult kort til Molde
    Eirik Haugan
    Haugan kommer farlig sent inn i Geelmuyden!
    100'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Niklas Ødegård
    Ut: Kristian Eriksen
    101'
    Molde vinner et frispark langt inne på egen banehalvdel.
    103'
    Mye rot fra begge lag nå, og ingen av dem ser ut til å nærme seg et vinnermål.
    105'
    Knudtzen tar ned ballen i feltet før han går i bakken. Spillet vinkes videre.
    105'+1
    Pause
    105'+1
    Vi tar en liten pause! I første ekstraomgang har det ikke skjedd stort, og sjansene uteblir! Det blir spennende å se om noen av lagene orker å samle seg til en sluttspurt, eller om vi skal bli servert straffesparkkonkurranse på AJ Arena!
    2. ekstraomgang
    105'
    Vi er igang med de siste 15!
    105'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Nicolas Pignatel Jenssen
    Ut: Aleksander Andresen
    105'
    Edwards legger inn fra venstre, men ballen er upresis og forsvinner over dødlinja.
    106'
    Ottesen ligger nede med krampe.
    109'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Birk Risa
    Ut: Veton Berisha
    Også Berisha har krampe her, og må gi seg. Inn kommer Risa.
    110'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Fillip Jenssen Riise
    Ut: Sturla Ottesen
    Ottesen må gi seg her, og erstattes av B.H Riises sønn, Fillip!
    110'
    Corner til Molde.
    111'
    Stabæk får ballen unna.
    111'
    Grødem krangler seg inn i 16-meteren, men han stoppes av en blå vegg.
    112'
    Det legges inn fra Moldes vestre side, men Stabæk står imot!
    113'
    Stabæk spilles svært dype nå.
    113'
    Grødem legger inn, over alt og alle.
    113'
    Grødem fortsetter å legge inn, men igjen får Stabæk klarert.
    114'
    Riise passerer Riise elegant før han prøver å tre gjennom Bakenga. Pasningen er upresis.
    115'
    Det legges inn fra venstre, og i lufta får Grødem hodet på ballen. Headingen er derimot svak og forsvinner til side for mål.
    116'
    Bakenga vinner et frispark i innleggsposisjon!
    117'
    Stabæk-forsvaret fortsetter å stange ut innleggene fra Moldes venstre.
    119'
    Linnes står helt upresset og legger inn fra høyre. Pettersson er god og kommer ut og plukker.
    119'
    Riise slår en ball mot Geelmuyden, men den er litt for lang.
    120'
    To minutter igjen å gjøre det på!
    120'
    Pedersen er sterk og vinner et frispark i egen boks!
    120'+1
    Pause
    120'+2
    Det ender 1-1 etter 120 spilte minutter, og det blir straffesparkkonkurranse!
    120'
    Straffesparkkonkurranse
    120'
    Geelmuyden blåser straffen over mål!
    120'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 0 - 1 Molde
    Mål: Birk Risa
    Risa sender ballen opp i nettaket!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 1 - 1 Molde
    Mål: Mushaga Bakenga
    Bakenga venter ut keeper og setter ballen i mål!
    120'
    Pettersson er raskt nede til sin høyre og redder straffen til Brynhildsen!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 2 - 1 Molde
    Mål: Fredrik Haugen
    Haugen sender keeper feil vei og ballen i mål!
    120'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 2 - 2 Molde
    Mål: Magnus Grødem
    Pettersson går riktig vei, men straffen er god!
    120'
    Krogstad skyter en dårlig straffe, og Karlstrøm redder!
    120'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 2 - 3 Molde
    Mål: Emil Breivik
    Breivik er sikker!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 3 - 3 Molde
    Mål: Nicolai Næss
    Han setter straffen sikkert!
    120'
    Han blåser straffen over mål!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 4 - 3 Molde
    Mål: Isak Pettersson
    Keeperen er sikker!
    120'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 4 - 4 Molde
    Mål: Eirik Haugan
    Han sender ballen opp i nettaket!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 5 - 4 Molde
    Mål: Kasper Pedersen
    Strålende straffe an dansken!
    120'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 5 - 5 Molde
    Mål: Anders Hagelskjær
    Hard straffe midt i mål!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 6 - 5 Molde
    Mål: Andreas Skovgaard
    Nok en hard straffe midt i mål.
    120'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 6 - 6 Molde
    Mål: Martin Linnes
    Linnes setter den!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 7 - 6 Molde
    Mål: Curtis Edwards
    Sender keeper feil vei, god straffe!
    120'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 7 - 7 Molde
    Mål: Jacob Karlstrøm
    Strålende straffe keeperen!
    120'
    Jenssen treffer tverrligger! Nå kan Molde avgjøre!
    120'
    Pettersson redder mesterlig!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 8 - 7 Molde
    Mål: Fillip Jenssen Riise
    15 år gamle Riise er iskald!
    120'
    Molde scorer på straffe!
    Stabæk 8 - 8 Molde
    Mål: Niklas Ødegård
    Ballen forsvinner mellom fingrene på Pettersson!
    120'
    Stabæk scorer på straffe!
    Stabæk 9 - 8 Molde
    Mål: Mushaga Bakenga
    Bakenga er sikker for andre gang i konkurransen!
    120'
    Pettersson redder og Stabæk er videre!
    120'
    Kampen er slutt
    120'
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her