6'
1-0
2-1
2-3

Hei, og velkommen til livedekningen mellom Start og Lillestrøm i årets tiende runde av eliteserien. Kampen spilles på Sør Arena.
    Start ligger på sjetteplass i ligaen med 15 poeng på ni kamper, og har dermed fått en god start på sesongen. Laget har likevel vist svake tendenser ved å tape to av de tre siste kampene, og må heve seg for å slå LSK i kveld.
    Lillestrøm ligger på 8.plass i eliteserien med 14 poeng på ni kamper, og har dermed bare ett poeng opp til Start. Laget har kun tapt en kamp i årets serie, og det var i åpningskampen mot overraskelseslaget Aalesund (0-3).
    Start sliter med skader og har viktige spillere som Solomon Owello, Geir Ludvig Fevang og Clarence Goodson ute. Men hjemmelaget kan glede seg over at Mads Stokkelien og Petter Bruer Hanssen er klare igjen og går rett inn på laget.
    Start vant 3-0 hjemme mot Lillestrøm i fjor. Sist Start tapte hjemme mot Lillestrøm var i 2002. Da blei det 0-2.
    Lillestrøm tar avspark.
    1'
    Nsaliwa drar ned en motspiller midt på banen, og Start får frispark.
    1'
    Børufsen forsøker å runde Essediri før han legger inn, men backen får halvveis blokkert innlegget og ballen spretter inn til keeper.
    3'
    Freeman og Bolaños kombinerer på høyrekanten, men sistnevnte er for upresis og header ballen over sidelinjen.
    4'
    Stokkelien forsøker å heade ballen mot Årst i 16-meteren, men Kippe avskjærer ballen og header den tilbake mot egen keeper, som til hans store overraskelse er på vei ut av mål. Han rekker dog tilbake, og forhindrer at det blir corner.
    5'
    Pedersen klarerer til corner etter innlegg fra Børufsen.
    6'
    Hjørnespark til Start
    6'
    Mål for Start!
    Start 1 - 0 Lillestrøm
    Bolaños skrur ballen mot bakerste stolpe til en umarkert Årst! Han stupheader ballen inn foran mål, og den spretter via en motspiller og ut til Mathisen som enkelt kan dunke den i mål fra fem meters hold! Meget svakt forsvarsspill av et normalt solid forsvar!
    6'
    Start tar dermed føringen på den første målsjansen i kampen. Vi får se om Lillestrøm kan svare på dette?
    9'
    Årst med helhjertet jobbing hjemover og stopper en motspiller fra å slå en pasning ut mot høyrekanten.
    10'
    Tarik spiller ballen inn til Igiebor som drar av Freeman i 16-meteren, men skuddet fra skrått hold syv meter fra mål blokkeres av en utrusende Høie!
    12'
    LSK får en ny sjanse da en umarkert Igiebor spilles fri igjen, men denne gang er det Kleiven som avskjærer spissen og gir til corner.
    12'
    Skrus inn mot 5-meteren, men Start-forsvaret får ryddet opp.
    12'
    Ny stor sjanse til LSK! Essediri skrur et frispark fra 25 meters hold inn i 16-meteren, og en utrusende Høie bommer på utboksingen. Ballen spretter forbi han, og treffer stolpen, men dommeren har blåst for Start-frispark for en holding mot Mathisen.
    14'
    Vikstøl slår et innlegg fra venstrekanten over mot Bolaños, men Eriksen header ballen unna.
    15'
    Sigurdarson og Igiebor kombinerer fint før sistnevnte smeller til fra 20 meters hold, men Høie er raskt nede og redder greit.
    17'
    Stokkelien slår et flott innlegg inn i 16-meteren mot en fremadstormende Årst, men spissen som vanligvis er svært god til å heade styrer ballen langt til side for mål fra 13 meters hold.
    18'
    Start 2 - 0 Lillestrøm
    Mål: Mads Stokkelien
    Målgivende: Christian Bolanos
    Start tar en tidlig tomålsledelse! Årst brystdemper et innlegg ned mot Bolaños som får stå på høyresiden i 16-meteren. Eriksen står og avventer hva costaricaneren skal gjøre, men henger ikke med i det vingen finter seg ut mot dødlinja og slår hardt inn til Stokkelien som bredsider ballen inn fra fem meters hold! Kollaps i LSK-forsvaret!
    19'
    Start får frispark 15 meter inne på LSKs banehalvdel, men får ingenting ut av det.
    21'
    Nsaliwa får frispark midt inne på Starts banehalvdel.
    24'
    Essediri slår frisparket inn i 16-meteren, men Mathisen vinner duellen i feltet, og får etter hvert klarert.
    25'
    LSK får nytt frispark på venstrekanten. Essediri slår ballen inn i 16-meteren, men igjen får Start-forsvaret ryddet unna og klarert.
    25'
    Kippe dytter Freeman overende i 16-meteren da frispark nummer tre på kort tid slås inn mot nærmeste stolpe, og Start tildeles frispark.
    26'
    Gult kort til Start
    Slenger med leppa etter å ha felt en motspiller bakifra, og får gult kort.
    28'
    Essediri vinner en corner for gjestene.
    29'
    En innøvd kort variant ender med at Børufsen feller Essediri, som vinner frispark like ved hjørneflagget.
    29'
    Stokkelien og Start kontrer etter at hjemmelaget klarerer frisparket, men førstnevntes skudd fra 20 meters hold triller langt til side for mål.
    31'
    Børufsen spiller en upresis gjennombruddspasning mot Bolanos, og LSK kan bryte. Svakt av kantspilleren, som hadde en god mulighet til å spille fri lagkameraten der.
    33'
    Freeman dytter Igiebor i ryggen, og LSK får frispark ti meter inne på Starts banehalvdel.
    34'
    Essediri slår ballen inn til Søgård som header ballen rett inn til Høie!
    35'
    Børufsen slår et innlegg fra venstrekanten, og Tarik handser i 16-meteren! Dommeren peker rett på straffemerket!
    35'
    Børufsen slår et innlegg fra venstrekanten, og Tarik handser i 16-meteren! Dommeren peker rett på straffemerket! Det må være tidenes dårligste straffe! Han skyter svakt og lavt midt på keeper, men Magnusson gir likevel retur. Bolaños blir presset i det han får tak i ballen igjen, og vinner til slutt kun en corner.
    35'
    LSK får til slutt klarert.
    37'
    Vanvittig ping-pong situasjon i Starts 16-meter! Igiebor og Sundgodt kommer begge til avslutning fra ti meters hold, men hjemmelaget får blokkert flere skudd innenfor kort tid! Der burde det virkelig stått 1-2.
    39'
    Igiebor skjærer inn i Starts 16-meter og utfordrer Freeman på fart, men han spiller ballen for langt foran seg og en Start-forsvarer klarerer ballen langt opp på banen.
    41'
    Årst klarerer ballen ut av egen 16-meter med et langt utspark.
    41'
    Freeman drar ned Igiebor som har vært livlig så langt, og får gult kort for hendelsen.
    42'
    Essediris frispark er ikke godt nok, og Start klarerer enkelt.
    43'
    Start prøver å tråkle seg igjennom LSKs forsvar, men gjestene får klarert.
    45'
    Det legges til ett minutt i første omgang.
    45'+1
    Årst med en utrolig svak førsteberøring, og gjestene kan enkelt klarere.
    45'+2
    45'+2
    Start leder 2-0 over LSK til pause i en jevn fotballkamp. Hjemmelaget scoret på sine to første sjanser, og det er det som skiller lagene. LSK er ikke like effektive foran mål, og tar til tider selvmord i forsvar, men får de først ett mål kan oppgjøret bli åpent igjen. Vi får håpe andre omgang byr på enda flere mål.
    45'
    Lagene er uforandret i andre omgang.
    46'
    Igiebor ligger nede med en skade - mulig overtråkk eller vridning av et slag.
    47'
    Igiebor løper seg varm igjen, og entrer banen.
    48'
    Sigurdarson løper seg fast i Borgersen da han prøver å drible seg fri og igjennom Start-forsvaret.
    49'
    Essediri slår et innlegg fra høyrekanten, og Eriksen vinner en hodeduell i 16-meteren, men styrer headingen til side for mål.
    50'
    LSK virker å kjempe mer i denne omgangen, men sliter med å få tak i ballen fra Start-spillerne.
    51'
    Tarik forsøker å spille igjennom Sundgodt, men spissen følger ikke med, og Start-forsvaret kan enkelt bryte.
    52'
    Igiebor drar seg fri og stormer mot mål, men felles av Borgersen 20 meter fra mål, men utrolig nok velger dommeren å vinke spissen på beina igjen. Latterlig dømming.
    55'
    Like skandaløst er det når Borgersen like etterpå handser innenfor 16-meteren uten at dommeren velger å gjøre noe med det. Lite konsekvent!
    56'
    For en sjanse for bortelaget! Sundgot får ballen i gavepakke fem meter fra Starts mål, og fra skrått hold passer han ballen fint inn til en umarkert Tarik som presterer å treffe Mathisen på streken! Start-spilleren får klarert i panikk!
    56'
    Mål for Lillestrøm!
    Start 2 - 1 Lillestrøm
    Mål: Arild Sundgot
    Tarik skyter i stolpen fra skrått hold, men ballen spretter ut igjen på høyresiden i 16-meteren. Tarik tar seg av returen og leverer et glimrende innlegg mot Sundgot som stanger inn 1-2 til gjestene! Dermed er det full kamp igjen, og det er svært fortjent av gjestene nå har redusert.
    59'
    Tarik handser da han slår ballen vekk fra Vikstøl, men dommeren lar det ebbe ut med frispark til hjemmelaget.
    62'
    Livlige Igiebor kommer til skudd fra 20 meters hold, men sender ballen langt til side for mål. Helt ufarlig.
    63'
    Igiebor skjærer inn i 16-meteren da han plutselig mister kontroll over ballen. Svakt utført av angrepsspilleren.
    64'
    Freeman kommer til skudd fra 20 meters hold, men sender ballen noen meter til side for mål.
    65'
    Igiebor skyter fra 20 meter, og skuddet går rett på Høie. Men keeperen gir retur rett ut til Sigurdarson, som sikkert er like overrasket over å få ballen, og får dermed ikke kontrollert den. Start slipper dermed med skrekken!
    67'
    Årst klarerer ballen via en motspiller til utspill fra mål.
    67'
    Bolaños trer igjennom en offsideplassert Årst som stormer mot 16-meteren før han skyter like utenfor fra 17 meters hold! Men linjemann er oppe med flagget.
    71'
    Start 2 - 2 Lillestrøm
    Mål: Bjorn Sigurdarson
    Målgivende: Arild Sundgot
    Sundtgot kjipper ballen frem til Sigurdarson som havner i løpeduell med Borgersen og Mathisen, men som likevel får trengt seg igjennom og styrt ballen til side for keeper og i mål fra ti meters hold! Sterkt gjort av angriperen, men påfølgende dårlig forsvarsspill fra Start.
    71'
    Start får frispark midt på banen, og Freeman gjør seg klar. Han slår ballen opp mot 16-meteren, men Sigurdarson header ballen ut igjen.
    74'
    Børufsen triller ballen frem mot Årst, men Magnusson oppfatter situasjonen raskt og kommer ut og fanger ballen i egen 16-meter.
    77'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Khaled Mouelhi
    Ut: Tamandani Nsaliwa
    Mouelhi kommer inn for Nsaliwa, som ikke har gjort seg bort i dag.
    77'
    Bolaños forsøker å finne Stokkelien med et innlegg fra høyrekanten, men det er for høyt.
    78'
    Start ser ut til å være mest ivrig for å skaffe seg de tre poengene, men burde vel kanskje gjort mer for å holde på ledelsen?
    79'
    Årst med et optimistisk skudd langs bakken fra 25 meter som Magnusson.
    81'
    Start 2 - 3 Lillestrøm
    Målgivende: Erling Knudtzon
    Knudtzon kommer rundt på venstrekanten og slår et hardt innlegg langs bakken 45 grader ut i feltet til Sundgot som klinker ballen ned i høyre hjørnet fra 15 meters hold! Dermed har Lillestrøm snudd kampen!
    81'
    Start rakner fullstendig nå. Virker å ha full kontroll tidvis i andre omgang, men så mister de det helt. Vitner om svak lagmoral.
    83'
    Start nære ved å utligne! Hæstad drar seg fri og slår ballen inn i 16-meteren, men det ser ufarlig ut helt til Essediri bommer på ballen og sparker den 30 centimeter utenfor egen stolperot!
    85'
    Corneren går rett i nettveggen.
    85'
    Hæstad løper opp Knudtzon på egen banehalvdel. Godt jobbet.
    88'
    Start virker ikke å ha det som skal til for å komme tilbake i kampen. Det ser mørkt ut for hjemmelaget nå.
    89'
    Bolaños skyter fra 20 meters hold og ballen går via Tarik og inn til keeper Magnusson.
    90'+1
    Det legges til minimum fire minutter i andre omgang.
    90'+1
    Årst får en mulighet fra 20 meters hold, men treffer ikke rent, og LSK tar over.
    90'+1
    Tarik prøver å holde ballen i spill oppe med Starts cornerflagg, men klarer ikke å unngå at ballen passerer dødlinja. Dermed blir det utspill fra mål.
    90'+3
    Årst blir presset hardt da han prøver å dempe ballen på 16 meter fra mål, og får ikke avsluttet.
    90'+4
    Kjempesjanse for Start! Bolaños slår et siste innlegg fra høyrekanten og ballen daler ned til Årst som klemmer til fra ti meters hold! Ballen er i ferd med å gå like til side for stolperoten, men da kommer Kippe skliende inn og klarerer.
    90'+5
    90'+5
    Start presterer å tape 2-3 hjemme for Lillestrøm etter å ha ledet 2-0 til pause. All honnør til LSK for snuoperasjonen og en god andre omgang, men en kan sette spørsmålstegn ved begge lags forsvarsspill i dag. Det var ikke akkurat upåklagelig.
    Det vitner om god moral og lagånd hos Lillestrøm som viser mental styrke ved å snu kampen. Lillestrøm rykker med seieren opp på fjerdeplass på tabellen med 17 poeng på ti kamper. Start faller ned til 8. plass.