1-0
1-1

Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til livedekning av denne kampen fra Premier League. Avspark er 13.30.
    Stokes lag: Butland; Johnson, Shawcross, Zouma, Pieters; Shaqiri, Allen, Badou, Bauer; Crouch, Diouf.
    Stokes innbyttere: Haugaard; Ireland, Adam, Cameron, Fletcher, Ramadan, Campbell.
    Crystal Palace: Hennesey; Ward, Tomkins, Sakho, Van Aanholt; Lofthus Cheek, Milivojevic, Cabaye, Mcarthur - Townsend, Zaha
    Innbyttere for gjestene fra London: Cavalieri, Wan-Bissaka, Kelly, Schlupp, Lee, Sørloth, Benteke
    Som vi ser av laguttaket er Sørloth på benken for Crystal Palace
    Crystal Palace er oppe på 12. plass med 38 poeng. Stoke har 30 på nest siste plass og trenger virkelig poeng i dag!
    Lagene entrer matten i solskinn.
    Kampen er i gang.
    1'
    Loftus Cheek prøver å tre igjennom McArthur, men pasningen blir litt upresis. Tanken var dog god.
    2'
    Bra trøkk på Bet365. Fansen innser alvoret. De må ha poeng og helst tre.
    2'
    Kampens pipeblåser er for øvrig Martin Atkinson.
    3'
    Jevn start på kampen i åpningsminuttene.
    5'
    Allen mister ball, og Badou lager et frispark i favør Crystal Palace.
    7'
    Et skummelt tilbakespill fra Tomkins gjør at Stoke-fansen øyner et håp om at noe farlig skal skje, men Hennessey er ute og rydder opp.
    8'
    Skudd fra 16-17 meter like utenfor fra Loftus-Cheek. Nære 1-0 for gjestene.
    9'
    Fin tunnel først av Bauer, men innlegget blir stoppet av Stoke-forsvaret.
    10'
    Bauer med en dårlig pasning etter at Shaqiri var i fint driv.
    11'
    Cabaye blir lagt i bakken av Crouch. Midtbanespilleren fra Frankrike sliter med smerter.
    13'
    Zaha kommer til et skudd fra skrå vinkel. Den går noen meter til side for målet til Stoke. Crystal Palace som har hatt de to farligste sjansene til nå.
    15'
    Pieters med et håpløst oppspill mot Crouch. Stoke sliter med å skape noe i begynnelsen her.
    18'
    Stokes Cabaye sliter med taklingen fra Crouch noen minutter tilbake fremdeles.
    21'
    Stoke kommer til sin første mulighet. Fint spill av Allen og Shaqiri. Sistnevnte legger inn på panna til Diouf. Headingen går et par meter utenfor.
    23'
    Crouch og Hennessey i duell. Det blåses frispark mot den langstrakte Stoke-spissen.
    24'
    Pieters får seg en trøkk.
    26'
    Pieters med bra legg til Crouch. Spissens forsøk på å heade ballen ned til Diouf er dårlig og det blir ingen sjanse ut av dette.
    28'
    Zaha er upresis i pasning mot og Loftus-Cheek. Crystal Palace får likevel en corner.
    30'
    Van Anholt skyter på volley. Rett i Johnson og til ny corner for bortelaget.
    32'
    Townsend faller lett i bakken. Det er langt fra straffe. Crystal Palace-spilleren legger seg altfor enkelt.
    33'
    Cabaye stusser en ball videre fra 16 meter. Den går over og lander på nettaket.
    33'
    Townsend prøver å slå inn. Zouma blokkerer forsøket. Corner for Crystal Palace igjen.
    35'
    Cabaye med et svært svakt skudd fra 18 meter. Skuddet går langt over etter en fin cornervariant først anført av Zaha
    37'
    Zouma får frispark i duell med Townsend i midtsirkelen
    37'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Martin Kelly
    Ut: Aaron Wan-Bissaka
    Wan-Bisakka må ut med skade.
    39'
    Shaqiri rives ned og Stoke får frispark i fin posisjon.
    41'
    Mål for Stoke City!
    Stoke City 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Xherdan Shaqiri
    Shaqiri setter frisparket via muren, hodet til Loftus-Cheek, og i mål! Den er viktig for Stoke. Nå lever håpet om å overleve.
    43'
    Stoke har nå 33 poeng. Like mange som Swansea, to mindre enn Huddersfield og West Ham. Problemet til Stoke er bare at de har kun en kamp igjen etter denne. Resten av lagene har tre.
    45'
    Legges til fire minutter. Har vært et par skader.
    45'+1
    Zaha slår inn mot bakre. Pieters løser den fint for Stoke.
    45'+2
    Badou ligger nede etter en duell med Kelly.
    45'+3
    Annen omgang i gang. Ingen bytter.
    46'
    Pieters med en strålende takling på Loftus-Cheek som sistemann.
    48'
    Zouma blir liggende nede med vondt i beinet, men det ser ut som det går bra med stopperen til Stoke.
    50'
    Van Anholts innlegg blir avverget av Stoke.
    52'
    Gult kort til Crystal Palace
    Luka Milivojevic
    Shaqiri løfter ballen forbi han, men Crystal Palace-kapteinen tar ballen med hånden.
    54'
    Allen stopper en kort corner-variant fra Crystal Palace.
    56'
    Van Anholt med et skummelt innlegg, men gjestenes back er i offside
    58'
    Zouma får seg en smell i øret. Igjen virker det til å gå bra for stopperen.
    60'
    Ser ut som Benteke skal inn for Crystal Palace. Det minsker sjansene for spilletid til Sørloth..
    61'
    Inn: Christian Benteke
    Ut: Yohan Cabaye
    62'
    Crouch går ned i feltet til Crystal Palace. Dommer finner ingen grunn til å blåse.
    63'
    Gult kort til Stoke City
    Moritz Bauer
    63'
    Glen Johnson
    65'
    James Tomkins
    65'
    Et gult kort hver til Johnson og Tomkins etter litt krangling.
    66'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Ramadan Sobhi
    Ut: Peter Crouch
    67'
    Mål for Crystal Palace!
    Stoke City 1 - 1 Crystal Palace
    Mål: James McArthur
    Målgivende: Ruben Loftus-Cheek
    Stoke etterlater seg masse plass og Crystal Palace kommer med mange. De spiller seg fint framover. McArthur scorer fra 7-8 meter. Dette er krise for Stoke. Hvorfor var det så åpent bakover?!
    68'
    Zouma kommer til heading i feltet, men Crystal Palace rensker unna.
    70'
    Crystal Palace kommer igjen fort fremover og er tre mot to, men en sløv pasning av Benteke ødelegger en stor sjanse. Svakt.
    70'
    Tomkins kommer ikke høyt nok på en dødball for Crystal Palace.
    72'
    Allen header et innlegg fra Shaqiri over og utenfor.
    74'
    Benteke legger seg lett i feltet. Pieters har kontroll på han. Ingen grunn til at Benteke skal kaste seg sånn der og se etter straffespark.
    75'
    Shaqiri bommer alene med keeper, men er i offside.
    77'
    Inn: Geoff Cameron
    Ut: Glen Johnson
    78'
    Gigantsjanse for Zaha. Crystal Palace-spilleren er helt alene i boksen, men skyter himmelhøyt over. Der burde det stått 1-2.
    79'
    Benteke med et dårlig skudd inne i boksen. Triller utenfor. God sjanse egentlig. Crystal Palace som skaper mest nå. Det stinker nedrykk av Stoke
    80'
    Zouma lager frispark i mot. Det begynner å haste for Stoke nå.
    82'
    Stor sjanse for Loftus-Cheek! Han skyter over fra 6-7 meter, litt skrå vinkel.
    85'
    Stoke får ikke noe ut av en corner. De trenger mål NÅ! Et poeng her er nok ikke nok for å overleve.
    85'
    Stoke City 1 - 2 Crystal Palace
    Mål: Patrick Van Aanholt
    van Aanholt sender Stoke ned i Championship etter alle solemerker! Igjen scorer Crystal Palace på kontring. Alene med keeper etter touch av Shawcross, scorer van Aanholt enkelt!
    86'
    Stoke er nå avhengig av å vinne sin siste kamp, mens Southampon og Swansea kun tar et poeng de siste tre kampene. Stokes målforskjell er også forferdelig. Dette kan ikke gå, dessverre for Stoke.