God ettermiddag, som glir over i kveld en halvtime før Stoke tar imot Tottenham i ligacupens kvartfinale.
    Tottenhams lag i 4-2-3-1: Lloris – Doherty, Sanchez, Dier, Davies – Højbjerg, Winks – Lucas, Dele, Bale – Kane
    Benk: Hart, Alderweireld, Reguilon, Sissoko, Lamela, Son, Vinicius
    Stoke (5-4-1): Lonergan – Collins, Batth, Souttar, Smith, Fox - Oakley-Boothe, Cousins, Thompson, McClean - Brown
    Benk: Nna Noukeu, Ince, Vokes, Shawcross, Fletcher, Powell, Tymon
    Mens José Mourinho kjører på med en sterk startellever, gjør Stoke seks endringer på laget og later til å prioritere ligaen.
    Det blir spennende å se hvordan Stoke stiller, for det er ikke enkelt å forutse med dette nykomponerte mannskapet.
    Stoke har 9-6-5 i ligaen denne sesongen og er med i opprykkskampen like før Championship er midtveis.
    Stoke-supporter Einar Tørnquist virker ikke å være superoptimist.
    Lonergan i Stoke-buret debuterer for hjemmelaget. Interessant i en alder av 37 år.
    1'
    Moura svinger inn i boks, men Lonergan er ute og bokser.
    4'
    Igjen må Lonergan strekke seg lang i feltet, og igjen får han hansken på den når han får ballen unna.
    4'
    Frispark for Tottenham i fin posisjon for et innlegg. Er Bale som får seg en kakk i hælen.
    5'
    Bale svinger inn, men ballen havner bak Moura som nærmest gjør Stoke-jobben selv i det han sender ballen i motsatt retning av målet.
    6'
    På sedvanlig vis er det hustrig vær i Stoke. Fem grader og frisk bris fra nordøst. Ni meter per sekund, ifølge Meteorologisk Institutt. "Cold and rainy night at Stoke" med andre ord.
    7'
    Stoke slår langt ved anledning, mens Tottenham prøver å trille seg fremover i banen. Ikke et helt uventet kampbilde.
    13'
    Kane klemmer til fra skrå vinkel, men Lonergan er på jobb. Redder fint der den rutinerte keeperen.
    14'
    Moura titter opp og spiller gjennom mot Bale, men ballen blir hakket for langt for waliseren.
    18'
    Tottenham triller en del inne på Stokes halvdel, men får ikke alt for mye ut av det.
    20'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Stoke City 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Gareth Bale
    Målgivende: Harry Winks
    Så går bortelaget i ledelsen! Et nyyydelig innlegg fra Winks som Bale nikker videre i mål!
    22'
    Tottenham fortsetter å trøkke på. Blir ikke veldig overrasket om det blir scoret flere i løpet av omgangen.
    26'
    Fin corner fra Bale på bakerste stolpe, men det er oppofrende spill fra både Lonergan og Collins. Ny corner fra motsatt side.
    29'
    Gult kort til Stoke City
    Nathan Collins
    30'
    Fox ligger nede med skade. Kan se ut til at han må byttes av her.
    31'
    Litt spesielle bilder. Fox må nok bytte, men erstatter Tymon løper plutselig oppover på tribunen.
    32'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Steven Fletcher
    Ut: Morgan Fox
    Offensivt bytte. McClean faller ned på vingbacken.
    34'
    Alli med en kjempesjanse! Kommer alene med Lonergan, men keeperen kommer ut med labben og redder strålende!
    35'
    Har altså vært et helt likt kampbilde i 39 minutter. Stoke slår langt både fremover og på tvers. Tottenham triller.
    39'
    Det slås langt opp mot Brown, og så kolliderer han sammen med Oakley-Boothe. Begge går i bakken, men heldigvis er de raskt oppe på beina igjen.
    40'
    Kane triller gjennom til Bale i mellomrom, men waliseren sklir. Med et godt touch der, kunne det fort ha blitt satt fart mot Stoke og burvokter Lonergan.
    43'
    Lonergan! Alli får ball upresset utenfor 16-meteren og klinker til mot hjørne. Der strekker Lonergan seg lang som han er og redder mesterlig!
    43'
    Bale svinger en corner i boks mot Sanchez som får hodet på ball. Ballen går så i en Stoke-spiller og det blir ny corner.
    44'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    Fullstendig unødvendig frispark til Tottenham i god posisjon. Elendig av Thompson som lager det frisparket.
    45'+1
    Bale klemmer til, men ballen går i muren.
    45'+2
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Son Heung-min
    Ut: Gareth Bale
    46'
    Stoke fortsetter å slå langt mot Brown.
    48'
    Kane slår nydelig i bakrom mot Alli som kommer helt alene, men midtbanespilleren bommer faktisk på ballen i forsøket på en volley!
    49'
    Alli får seg en trøkk i duell med Cousins. Ligger og vrir seg, men ser ut til at det skal gå greit.
    51'
    McClean slår i boks mot Fletcher som prøver å ta ned ball på 16 meterstreken, men ballen spretter like før. Dermed blir ikke touchet like godt.
    53'
    Mål for Stoke City!
    Stoke City 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Jordan Thompson
    Målgivende: Tashan Oakley-Boothe
    Så scorer Stoke! Og det er virkelig på deres første store sjanse i kampen! Oakley-Boothe kommer rundt på høyresiden og slår tvers over til Thompson som klemmer til i nærmeste hjørnet!
    53'
    Det var faktisk Stoke sitt første skudd i kampen. Dødelig effektivt.
    55'
    Kane prøver et innlegg, men den går over alt og alle. McClean tar ingen sjanser og forlenger til corner ettersom Moura presser backen.
    56'
    Son svinger inn corneren, men den stanges unna.
    57'
    Alli blir sendt i bakrom på lekkert vis, men Nathan Collins forsvarer seg eksemplarisk i det han tupper ballen unna før Alli får avsluttet.
    57'
    Davies kommer rundt på venstresiden og sender en lav ball i bakrom. Tre Tottenham-spillere jakter, men Lonergan er ute og plukker.
    59'
    Smith svinger inn mot Fletcher som stanger til, men spissen får ikke styrt kula mot mål.
    60'
    Kampbildet har endret seg noe i den andre omgangen. Stoke ser rett og slett farligere ut enn Tottenham.
    60'
    McClean stormer opp langs venstresiden og kommer til innlegg, men han sklir i det han treffer ballen. Dermed blir det lavt, og ballen går rett i beina på Dier.
    64'
    Batth prøver å stikke gjennom til Smith, men Davies snapper opp. Stoke vinner så ball igjen like etter. Tottenham har sluppet opp gassen noe voldsomt denne omgangen.
    66'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Dele Alli
    66'
    Inn: Moussa Sissoko
    Ut: Lucas Moura
    66'
    Mourinho gjør to bytter. Det kan vel kanskje tolkes som et tegn på at han ikke er helt happy.
    67'
    Doherty med fint forsøk med en bakromspasning mot Lamerla, men Batth takler ballen til kast.
    70'
    Stoke City 1 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Ben Davies
    Prosjektil! Backen klemmer til fra 25 meter og ballen finner veien ved stolperoten og i mål! Lekkert!
    71'
    Inn: Nick Powell
    Ut: Jacob Brown
    72'
    Son prøver en utsidepasning i bakrom mot Lamela, men ballen går ikke over Stoke-blokka.
    74'
    Kane prøver lykken fra distanse, men ballen går over mål.
    76'
    Son kommer gjennom og chipper ballen i mål, men assistentdommer er oppe med flagget! TV-bildene viser nok at det kan stemme.