Strømsgodset: Espen Bugge Pettersen - Lars Vilsvik, Jakob Glesnes, Marius Høibråten, Mounir Hamoud - Bismark Boateng, Mohammed Abu, Francisco - Kristoffer Tokstad, Eirik Ulland Andersen, Jonathan Parr. Rosenborg: Adam Larsen Kwarasey - Jonas Svensson, Johan Lædre Bjørdal, Holmar Eyolfsson, Alex Gersbach - Mike Jensen, Gudmundur Thorarinsson, Fredrik Midtsjø - Pål Andre Helland, Christian Gytkjær, Matthias Vilhjalmsson.
    Jonathan Parr kommer for Godset på vesntresiden, skjærer inn og skyter med høyre. Blokkert, men fin Godset-tendens.
    5'
    Finfin dragning av Gudmundur Thorarinsson utenfor Godsets 16-meter. Men blir stoppet.
    7'
    Godset prøver seg. Fin stuss fra Tokstad i retning Eirik Ulland Andersen, men RBK-forsvaret sveiper opp kula.
    8'
    Kanonsjanse for Rosenborg! Pål Andre Helland trilles plutselig alene med Bugge og lobber elegant over. Men Godset-Vilsvik forfølger ballen og redder på mållinjen!
    9'
    Godset-fansen mener det burde vært blåst på Helland i forkant i en duell og piper på Rosenborg idet de tar corneren etter Vilsviks klarering.
    10'
    Godt pasningsspill av Godset midt på banen. Men RBK ovetar og kontrer på motsatt side. Der blir innlegget fra Svensson klarert.
    12'
    Ok Rosenborg-angrep, der Jensen og Svensson kombinerer og til slutt Vilhjalmsson stusser Gytkjær i scoringsposisjon. Han skyver ballen over streken, men det er vinket for offside før noen har tenkt på å juble.
    14'
    Nytt RBK-innlegg. Bugge Pettersen er ute og får trøbbel med å holde, men er uansett tildelt frispark.
    15'
    Gult kort til Strømsgodset
    Mohammed Abu
    Godset-spilleren sparker ned Mike Jensen. Frispark RBK.
    19'
    RBK etablerer spill langt inne på Godset-halvdelen. Drammenserne sliter med å få kula ut, men RBK mangler boksåpnerpasningen.
    21'
    Midtsjø hissig på midtbanen og legger Abu i bakken. Får frispark imot.
    23'
    Vi har sett heftigere kamper på Marienlyst enn de første 25 av Strømsgodset-Rosenborg i 2016.
    25'
    Mike Jensen kaster seg inn i en takling på Francisco. Dansken antagelig heldig som slipper kort.
    26'
    Godset prøver seg på høyre. Ender med offsideavvinkning og RBKs ball.
    27'
    Og der noterer vi målsjanse. Mike Jensens venstrefotspasning spiller gjennom Helland som finner Gytkjær foran mål. Dansken header utenfor.
    31'
    Endelig litt Godset-moro. Innlegg fra Kristoffer Tokstad til Junior, men får ikke dreis på headingen.
    32'
    Nyheten om at Lillestrøm leder over gamletrener Ronny Deila og Vålerenga mottas med applaus på Marienlyst.
    35'
    Der begynner Godset å bidra med noe! Eirik Ulland Andersen stormer frem på venstre og prøver med en suser i lengste hjørne. Går utenfor, men vi skribler ned som målsjanse.
    36'
    Fint Godset-spill på venstresiden. Mounir Hamoud blir spilt fri. Litt frem og tilbake, men til slutt banker Parr til på volley. Over.
    40'
    Gult kort til Rosenborg
    Fredrik Midtsjø
    Professional foul fra nordtrønderen. Legger Tokstad i bakken.
    42'
    RBK prøver seg fra høyre. Ender i skuddposisjon for Jensen. Avslutningen blokkert og det blir noe av det siste som skjer på Marienlyst.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Vi prøver oss på litt mer fra Marienlyst.
    46'
    Rosenborg prøver seg først etter pause. Ok angrep fra høyre - igjen - men det blir ikke noe skikkelig ut av kombinasjonene til Svensson/Jensen.
    48'
    Godset roter bort en mulig målsjanse. Tar RBK på en overgang og er plutselig i overtall. Eirik Ulland Andersen slår bare en halvbra pasning til Tokstad, som mister ballen til Svensson.
    51'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 0 Rosenborg
    Mål: Jonathan Parr
    Parr-ty på Marienlyst. Den hjemvendte England-proffen snapper opp en svak RBK-klarering, trekker seg inn fra venstresiden og skrur 1-0-ledelse til Godset opp i lengste kryss. Nydelig!
    52'
    RBK dundrer rett i angrep. Seriemesteren er garantert keen på å nå 72 poeng i år, som betyr ny poengrekord i Tippeligaen.
    55'
    Rosenborg med corner. Heades ut.
    56'
    Svensson forsøker seg med oppspill fra høyre i retning Eyjolfsson som fortsatt er i feltet. Ballen ender til utspill for Godset.
    56'
    Corner RBK fra Helland. Heades igjen ut. Ikke noe drag på dødballene fra RBK så langt.
    60'
    Lekker dribling av Helland skaper ny corner. Så får vi se...
    60'
    Bedre nå, denne gangen mot bakerste, men Godset vinner igjen ballen.
    61'
    Voldsomt trykk mot Godset-boksen nå. Gytkjær og Helland forsøker seg etter innlegg, men det blir for puslete. Bugge Pettersen blir ikke satt ordentlig på prøve.
    65'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Petter Vaagan Moen
    Ut: Francisco Júnior
    66'
    Inn: Øyvind Storflor
    Ut: Jonathan Parr
    67'
    Rosenborg med corner. Godset-forsvaret stanger enkelt unna.
    67'
    Helland kommer til nok et innlegg. Helt ufarlig. Bugge Pettersen plukker enkelt.
    68'
    Stor sjanse for Godset! Tokstad drar seg inn fra venstre og skyter mot lengste hjørne. En RBK-forsvarer blokkerer i siste liten. Corner for hjemmelaget.
    69'
    Ulland Andersen skyter fra distanse. Ikke helt patent keeperspill fra Larsen Kwarasey, som må slippe ballen til nok en corner for vertene.
    70'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Fredrik Midtsjø
    71'
    Corner for trønderne nå. Mike Jensen skal slå inn.
    71'
    Rosenborg med corner. Det blir helt ufarlig. Ingen problemer for Godset med å rydde opp i eget felt.
    72'
    Abu ligger nede etter å ha blitt taklet av Lædre Bjørdal. Får behandling ute på matta nå.
    73'
    Kampen er i gang igjen. RBKs Rashani får ballen inne i 16-meteren, men er for ubesluttsom. Godset-forsvaret overtar enkelt.
    76'
    Frispark for hjemmelaget i meget god posisjon.
    77'
    Strømsgodset 2 - 0 Rosenborg
    Mål: Øyvind Storflor
    For en avslutning av Storflor! Trønderen skrur ballen perfekt over muren og Larsen Kwarasey er sjanseløs på å ta den. Storflor spiller sin siste hjemmekamp for Godset i dag og ble av klubben hyllet før kampen. Nå kan han krone en lang Godset-karriere med seier og scoring mot årets overlegne seriemester.
    78'
    Marienlyst Stadion hyller Storflor nå. Rosenborg ser ut til å ha gitt opp. Klarer ikke produsere stort på den siste tredjedelen.
    82'
    Inn: Anders Konradsen
    Ut: Mike Jensen
    82'
    Inn: Marcus Pedersen
    Ut: Eirik Ulland Andersen
    83'
    Inn: Magnus Stamnestrø
    Ut: Pål André Helland
    82'
    Hjemmelaget løper og kriger Rosenborg ut av stilen. Det gjør at de får en del gode overgangsmuligheter. Pedersen virker hissig på å vise seg frem, men det blir bare nesten.
    85'
    Rashani pådrar seg frispark i duell med Vilsvik. Tiden går og trønderne virker tannløse. Dette går mot tre poeng til Godset og Drammen.
    87'
    Petter Vaagan Moen
    Får frispark imot og gult kort for en forseelse like utenfor Godsets 16-meter.
    89'
    Thorarinsson forsøker seg med et direkteskudd. Via muren blir det corner for gjestene.
    90'
    RBK får ingenting ut av hjørnesparket. Strømsgodset overtar.
    90'+1
    Tre minutter er lagt til denne omgangen.
    90'+1
    Corner for Godset nå. Det er vel noe av det siste som skjer denne kampen.
    90'+2
    Corneren blir en kort variant. Etter mye frem og tilbake får hjemmelaget innkast nede ved cornerflagget. Det er også det siste som skjer. Tre poeng til Drammen og null til Trondheim!