Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    1'
    Gult kort til Strasbourg
    Abakar Sylla
    Abakar Sylla (Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Hakim Ben el Salem Hadj.
    4'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    7'
    Angers får tildelt et frispark
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    9'
    Angers får tildelt et hjørnespark
    Jim Allevinah
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Angers SCO en corner. Jim Allevinah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Skudd på mål, Strasbourg
    Sjanse til Strasbourg Alsace! Emanuel Emegha er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Farid El Melali
    Farid El Melali (Angers SCO) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    20'
    Frispark Angers SCO.
    21'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    23'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 0 Angers
    Mål: Sebastian Nanasi
    Målgivende: Dilane Bakwa
    Mål! Sebastian Nanasi gir Strasbourg Alsace en 1-0 ledelse. Dilane Bakwa sto for den målgivende pasningen.
    31'
    Andrey Nascimento dos Santos
    Strasbourg Alsace angriper. Andrey Nascimento dos Santos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    Andrey Nascimento dos Santos (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Strasbourg får tildelt et hjørnespark
    Dilane Bakwa (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    36'
    I Strasbourg slår Dilane Bakwa en corner fra venstre.
    36'
    Målsjanse på Stade de la Meinau! Abakar Sylla fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    Sebastian Nanasi (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    39'
    Målsjanse til Strasbourg Alsace! Diarra Mouhamadou treffer mål, men keeper redder.
    39'
    39'
    39'
    39'
    Guela Doue
    Dommeren gir Guela Doue (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    40'
    40'
    Det blir farlig! Frispark for Angers SCO er nær straffområde.
    40'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    45'+1
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    46'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Strasbourg Alsace en corner. Sebastian Nanasi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    50'
    Farid El Melali (Angers SCO) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    53'
    Skudd utenfor mål, Angers
    54'
    56'
    I Strasbourg slår Farid El Melali en corner fra høyre.
    60'
    60'
    Mål for Angers!
    Strasbourg 1 - 1 Angers
    Mål: Bamba Dieng
    Målgivende: Florent Hanin
    Mål! Bamba Dieng utligner til 1-1. Florent Hanin var nest sist på ballen.
    62'
    Gult kort til Angers
    Florent Hanin
    Dommer Hakim Ben el Salem Hadj gir Florent Hanin (Angers SCO) et gult kort.
    65'
    Dommer Hakim Ben el Salem Hadj viser Diarra Mouhamadou (Strasbourg Alsace) det gule kortet.
    67'
    68'
    70'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Sekou Mara
    Ut: Diarra Mouhamadou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Sekou Mara, mens Diarra Mouhamadou tar plass på benken.
    71'
    Inn: Junior Mwanga
    Ut: Ismael Doukouire
    Liam Rosenior (Strasbourg Alsace) gjør sitt andre bytte for dagen. Junior Mwanga erstatter Ismael Doukouire.
    71'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Yassin Belkhdim
    Ut: Jean-Eudes Aholou
    Jean-Eudes Aholou (Angers SCO) erstattes av Yassin Belkhdim.
    72'
    Inn: Sidiki Cherif
    Ut: Farid El Melali
    Angers SCO bytter ut Farid El Melali med Sidiki Cherif.
    72'
    Inn: Zinedine Ferhat
    Ut: Jim Allevinah
    Angers SCO bytter ut Jim Allevinah med Zinedine Ferhat. Dette er det tredje byttet som Alexandre Dujeux gjør i dagens kamp.
    72'
    Skudd på mål, Angers
    76'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Inn: Lilian Rao-Lisoa
    Ut: Arcus Carlens
    Angers SCO bytter ut Arcus Carlens med Lilian Rao-Lisoa.
    78'
    79'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Angers SCO en corner. Zinedine Ferhat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    83'
    83'
    85'
    Inn: Jeremy Sebas
    Ut: Sebastian Nanasi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Jeremy Sebas, mens Sebastian Nanasi tar plass på benken.
    85'
    Zinedine Ferhat (Angers SCO) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    87'
    89'
    Zinedine Ferhat (Angers SCO) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    90'+1
    Zinedine Ferhat (Angers SCO) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    90'+2
    Lilian Rao-Lisoa
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Angers SCO en corner. Lilian Rao-Lisoa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    90'+4
    Emanuel Emegha (Strasbourg Alsace) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.