Frispark til LOSC Lille på halvdelen til RC Strasbourg Alsace.
    4'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    10'
    Dimitri Lienard (RC Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    13'
    Dimitri Lienard
    Sjanse! RC Strasbourg Alsace avanserer forover, men Dimitri Lienard avslutter utenfor.
    13'
    Frispark for RC Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    17'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    En av LOSC Lilles spillere blir avblåst for offside på Stade de la Meinau.
    18'
    Mål for Lille!
    Strasbourg 0 - 1 Lille
    Mål: Zeki Celik
    Mål! LOSC Lille tar ledelsen 0-1 ved Zeki Celik.
    21'
    Dimitri Lienard (RC Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    23'
    Renato Sanches
    Renato Sanches (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    25'
    I Strasbourg slår Dimitri Lienard en corner fra høyre.
    28'
    Mohamed Simakan
    RC Strasbourg Alsace angriper og Mohamed Simakan får avsluttet. Headingen treffer ikke LOSC Lille-målet.
    28'
    Frispark RC Strasbourg Alsace.
    33'
    I Strasbourg slår Dimitri Lienard en corner fra venstre.
    34'
    Skade: Strasbourg
    35'
    Tilbake fra skade: Strasbourg
    36'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    42'
    Gult kort til Strasbourg
    Alexander Djiku
    Dommer Mikael Lesage viser Alexander Djiku (RC Strasbourg Alsace) det gule kortet.
    42'
    Mikael Lesage tildeler LOSC Lille en corner. Renato Sanches sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    50'
    Burak Yilmaz
    Sjanse til LOSC Lille! Burak Yilmaz er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Strasbourg 0 - 2 Lille
    Mål: Renato Sanches
    LOSC Lille går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Renato Sanches.
    53'
    Målsjanse! Renato Sanches (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    57'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Idriss Saadi
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Thierry Laurey gjør dagens fjerde bytte i Strasbourg, når han tar ut Jeanricner Bellegarde og setter inn Idriss Saadi.
    58'
    Mohamed Simakan (RC Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Inn: Adrien Thomasson
    Ut: Mehdi Chahiri
    Mehdi Chahiri (RC Strasbourg Alsace) erstattes av Adrien Thomasson.
    58'
    Frispark til RC Strasbourg Alsace på halvdelen til LOSC Lille.
    59'
    Gult kort til Lille
    Luiz Araujo
    Luiz Araujo (LOSC Lille) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Luiz Araujo
    LOSC Lille bytter ut Luiz Araujo med Jonathan Ikone.
    62'
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Meinau.
    66'
    Jonathan Ikone er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Meinau.
    67'
    Strasbourg 0 - 3 Lille
    Mål: Burak Yilmaz
    I Strasbourg øker LOSC Lille ledelsen til 0-3 takket være et mål av Burak Yilmaz.
    68'
    Inn: Lucien Kevin Zohi
    Ut: Alexander Djiku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Strasbourg Alsace. Inn kommer Lucien Kevin Zohi, mens Alexander Djiku tar plass på benken.
    69'
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Dimitri Lienard
    RC Strasbourg Alsace bytter ut Dimitri Lienard med Ibrahima Sissoko. Dette er det tredje byttet som Thierry Laurey gjør i dagens kamp.
    71'
    Kenny Lala (RC Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    72'
    Hjørnespark til Strasbourg
    73'
    Inn: Xeka
    Ut: Benjamin Andre
    Christophe Galtier (LOSC Lille) gjør sitt andre bytte for dagen. Xeka erstatter Benjamin Andre.
    74'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Jonathan David
    Bytte for LOSC Lille. Yusuf Yazici kommer inn for Jonathan David på Stade de la Meinau.
    74'
    Mikael Lesage tildeler RC Strasbourg Alsace en corner. Kenny Lala sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Ludovic Ajorque
    RC Strasbourg Alsace angriper, men avslutningen til Ludovic Ajorque går utenfor.
    75'
    Målsjanse til LOSC Lille! Burak Yilmaz treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Kenny Lala (RC Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    81'
    Adrien Thomasson
    RC Strasbourg Alsace avanserer forover i Strasbourg. Adrien Thomasson avslutter, men treffer ikke mål.