Markus Hameter signaliserer et frispark til Grazer AK.
    Frispark for SV Horn på egen banehalvdel.
    Marco Siverio (SV Horn) kommer til en målsjanse på Waldviertler Volksbank Arena, men klarer ikke å score.
    I Horn har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Hjørnespark til Grazer AK
    12'
    Markus Hameter tildeler Grazer AK en corner. Marco Perchtold sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Grazer AK angriper i Horn, men blir avblåst for offside.
    13'
    Ilter Ayyildiz
    Ilter Ayyildiz (SV Horn) avanserer forover på Waldviertler Volksbank Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    Grazer AK, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Frispark til Grazer AK på halvdelen til SV Horn.
    17'
    I Horn har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Horn fordi Albin Gashi får behandling for en skade på banen.
    20'
    Spillerbytte - SV Horn
    Inn: Burak Yilmaz
    Ut: Albin Gashi
    Rolf Landerl gjør dagens første bytte i Horn, når han tar ut Albin Gashi og setter inn Burak Yilmaz.
    21'
    Albin Gashi er på beina igjen og fortsetter kampen på Waldviertler Volksbank Arena.
    21'
    22'
    Jurgen Bauer
    Jurgen Bauer (SV Horn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    SV Horn angriper i Horn. Marco Siverio fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    Frispark til SV Horn på halvdelen til Grazer AK.
    28'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til SV Horn.
    28'
    Gult kort til Grazer AK
    Felix Kochl
    Dommer Markus Hameter gir Felix Kochl (Grazer AK) et gult kort.
    29'
    Markus Hameter signaliserer et frispark til Grazer AK på egen banehalvdel.
    31'
    Grazer AK fosser fremover, men Markus Hameter blåser for offside på Waldviertler Volksbank Arena.
    32'
    Marco Perchtold
    Målsjanse til Grazer AK! Marco Perchtold treffer mål, men keeper redder.
    33'
    SV Horn, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    34'
    37'
    Grazer AK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SV Horn.
    39'
    40'
    En av Grazer AKs spillere går i offside.
    42'
    Mål for Grazer AK!
    SV Horn 0 - 1 Grazer AK
    Mål: David Peharm
    Målgivende: Benjamin Rosenberger
    David Peharm header ballen i mål og Grazer AK leder dermed 0-1. Benjamin Rosenberger var nest sist på ballen.
    43'
    46'
    Gerald Nutz
    Grazer AK avanserer forover i Horn. Gerald Nutz avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Frispark SV Horn.
    48'
    Markus Rusek
    Dommeren gir Markus Rusek (Grazer AK) et gult kort.
    48'
    Grazer AK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    50'
    Hjørnespark til SV Horn
    52'
    Sjanse! SV Horn avanserer forover, men Marco Siverio avslutter utenfor.
    52'
    Kan Grazer AK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    53'
    54'
    55'
    SV Horn 0 - 2 Grazer AK
    Målgivende: Gerald Nutz
    Grazer AK øker ledelsen til 0-2 etter en heading av David Peharm. Flott spill fra Gerald Nutz før målet.
    55'
    Dommer Markus Hameter venter med å sette i gang spillet fordi Simon Kronsteiner ligger nede.
    56'
    Markus Rusek (Grazer AK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Waldviertler Volksbank Arena.
    56'
    Inn: Jaroslav Kasprisin
    Ut: Simon Kronsteiner
    Simon Kronsteiner, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jaroslav Kasprisin kommer inn for SV Horn.
    61'
    Simon Kronsteiner er tilbake på banen igjen.
    61'
    Markus Rusek er tilbake i kampen igjen.
    61'
    Grazer AK angriper, men Markus Hameter blåser for offside.
    64'
    65'
    Skudd på mål, SV Horn
    65'
    65'
    66'
    Skudd utenfor mål, SV Horn
    68'
    70'
    70'
    Dommer Markus Hameter viser Marco Perchtold (Grazer AK) det gule kortet.
    70'
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Pedro Felipe
    Ut: Daniel Kalajdzic
    Grazer AK gjør sitt første bytte. Daniel Kalajdzic erstattes av Pedro Felipe.
    71'
    73'
    75'
    75'
    77'
    79'
    80'
    Inn: Sergio Marakis
    Ut: Paul Gobara
    Paul Gobara (SV Horn) erstattes av Sergio Marakis.
    81'
    Inn: Djibril Fandje Toure
    Ut: Ilter Ayyildiz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SV Horn. Inn kommer Fandje Toure, mens Ilter Ayyildiz tar plass på benken.
    81'
    Inn: Martin Majnovics
    Ut: Andree Neumayer
    SV Horn bytter ut Andree Neumayer med Martin Majnovics.
    81'
    82'
    SV Horn fosser forover og Denizcan Cosgun fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    84'
    Inn: Dragan Smoljan
    Ut: Felix Kochl
    Grazer AK gjør sitt andre bytte. Felix Kochl erstattes av Dragan Smoljan.
    84'
    Inn: Markus Stenzel
    Ut: Markus Rusek
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Grazer AK. Inn kommer Markus Stenzel, mens Markus Rusek tar plass på benken.
    84'
    Markus Hameter tildeler SV Horn en corner. Marcel Schelle sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    86'
    Samuel Biek
    SV Horn angriper på Waldviertler Volksbank Arena, men Samuel Biek header utenfor.
    86'
    Frispark for Grazer AK på egen banehalvdel.
    88'
    88'
    89'
    90'
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Marcel Schelle (SV Horn) løfter inn en corner fra høyre på Waldviertler Volksbank Arena.
    90'+4
    90'+5
    Inn: Paul-Friedrich Koller
    Ut: Gerald Nutz
    Grazer AK bytter ut Gerald Nutz med Paul-Friedrich Koller. Dette er det fjerde byttet som Gernot Messner gjør i dagens kamp.
    90'+6
    90'+7
    Gult kort til SV Horn
    Samuel Biek
    Samuel Biek (SV Horn) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+7
    Marco Gantschnig
    Grazer AK avanserer forover i Horn. Marco Gantschnig avslutter, men treffer ikke mål.