0-1

SV Wehen Wiesbaden tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Florian Exner signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for SV Wehen Wiesbaden på egen banehalvdel.
    8'
    Osnabruck tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Kan Osnabruck utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Gult kort til SV Wehen Wiesbaden
    Aleksandar Vukotic
    Dommeren gir Aleksandar Vukotic (SV Wehen Wiesbaden) et gult kort.
    20'
    SV Wehen Wiesbaden, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Hjørnespark til VfL 1899 Osnabruck
    20'
    20'
    Gult kort til VfL 1899 Osnabruck
    Oumar Diakhite
    Oumar Diakhite (Osnabruck) mottar sitt første gule kort for dagen på Brita Arena.
    20'
    Mickael Cuisance
    Osnabruck angriper, men avslutningen til Mickael Cuisance går utenfor.
    25'
    Frispark til SV Wehen Wiesbaden på halvdelen til Osnabruck.
    26'
    Frispark for Osnabruck på egen banehalvdel.
    26'
    Florian Exner signaliserer et frispark til Osnabruck på egen banehalvdel.
    27'
    En av Osnabrucks spillere blir avblåst for offside på Brita Arena.
    28'
    Robin Heusser
    Robin Heusser (SV Wehen Wiesbaden) kommer seg fri på Brita Arena, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Mål for VfL 1899 Osnabruck!
    SV Wehen Wiesbaden 0 - 1 VfL 1899 Osnabruck
    Mål: Christian Joe Conteh
    Mål! Christian Joe Conteh gir Osnabruck ledelsen 0-1 i Wiesbaden.
    31'
    Jannes Wulff
    Målsjanse på Brita Arena! Jannes Wulff fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    Osnabruck angriper, men Florian Exner blåser for offside.
    35'
    Thijmen Goppel
    SV Wehen Wiesbaden angriper på Brita Arena og Thijmen Goppel skyter i stolpen!
    36'
    Hjørnespark til SV Wehen Wiesbaden
    37'
    Frispark i en god posisjon for SV Wehen Wiesbaden!
    38'
    Dave Gnaase
    Dommer Florian Exner viser Dave Gnaase (Osnabruck) det gule kortet.
    38'
    Det blir farlig! Frispark for SV Wehen Wiesbaden er nær straffområde.
    43'
    SV Wehen Wiesbaden fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    45'+1
    I Wiesbaden slår Mickael Cuisance en corner fra høyre.
    45'+3
    Spillerbytte - SV Wehen Wiesbaden
    Inn: Florian Carstens
    Ut: Marcus Mathisen
    Markus Kauczinski gjør dagens første bytte i Wiesbaden, når han tar ut Marcus Mathisen og setter inn Florian Carstens.
    46'
    Inn: Emanuel Taffertshofer
    Ut: Gino Fechner
    SV Wehen Wiesbaden gjør sitt andre bytte. Gino Fechner erstattes av Emanuel Taffertshofer.
    46'
    47'
    48'
    I Wiesbaden har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    SV Wehen Wiesbaden fosser fremover, men Florian Exner blåser for offside på Brita Arena.
    53'
    SV Wehen Wiesbaden angriper i Wiesbaden. Thijmen Goppel fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Mickael Cuisance (Osnabruck) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Brita Arena.
    56'
    Mickael Cuisance ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wiesbaden.
    57'
    Dommer Florian Exner gir Thijmen Goppel (SV Wehen Wiesbaden) et gult kort.
    58'
    59'
    Ivan Prtajin
    Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) header mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    SV Wehen Wiesbaden må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Osnabruck.
    60'
    Spillerbytte - VfL 1899 Osnabruck
    Inn: Noel Niemann
    Ut: Christian Joe Conteh
    Uwe Koschinat (Osnabruck) gjør sitt første bytte for dagen. Noel Niemann erstatter Christian Joe Conteh.
    61'
    Inn: Hyun-ju Lee
    Ut: Thijmen Goppel
    SV Wehen Wiesbaden bytter ut Thijmen Goppel med Hyun-ju Lee. Dette er det tredje byttet som Markus Kauczinski gjør i dagens kamp.
    61'
    Noel Niemann
    Noel Niemann (Osnabruck) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    62'
    Florian Exner tildeler SV Wehen Wiesbaden en corner. Robin Heusser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    I Wiesbaden slår Robin Heusser en corner fra venstre.
    63'
    64'
    66'
    66'
    Bashkim Ajdini vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Bashkim Ajdini kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Brita Arena.
    69'
    Florian Exner signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden.
    72'
    Inn: John Iredale
    Ut: Franko Kovacevic
    Bytte for SV Wehen Wiesbaden. John Iredale kommer inn for Franko Kovacevic på Brita Arena.
    74'
    Inn: Niklas Wiemann
    Ut: Jannes Wulff
    Jannes Wulff (Osnabruck) erstattes av Niklas Wiemann.
    75'
    Florian Exner signaliserer et frispark til SV Wehen Wiesbaden like utenfor Osnabruck-området.
    76'
    79'
    Florian Carstens
    Florian Carstens (SV Wehen Wiesbaden) kommer til en målsjanse på Brita Arena, men klarer ikke å score.
    79'
    Hyun-ju Lee
    Sjanse til SV Wehen Wiesbaden! Hyun-ju Lee er nær ved å score, men keeper redder.
    80'
    VfL 1899 Osnabruck, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    80'
    Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Sjanse i Wiesbaden! Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    82'
    83'
    Ivan Prtajin (SV Wehen Wiesbaden) kommer til en målsjanse på Brita Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Inn: Nikolas Agrafiotis
    Ut: Nick Batzner
    Markus Kauczinski gjør dagens femte bytte i Wiesbaden, når han tar ut Nick Batzner og setter inn Nikolas Agrafiotis.
    84'
    Frispark SV Wehen Wiesbaden.
    85'
    Inn: Thanasis Androutsos
    Ut: Bashkim Ajdini
    Osnabruck bytter ut Bashkim Ajdini med Thanasis Androutsos.
    85'
    Inn: Lukas Kunze
    Ut: Erik Engelhardt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Osnabruck. Inn kommer Lukas Kunze, mens Erik Engelhardt tar plass på benken.
    85'
    Nikolas Agrafiotis
    Nikolas Agrafiotis (SV Wehen Wiesbaden) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    86'
    86'
    86'
    Frisparket tildelt SV Wehen Wiesbaden er farlig nær Osnabrucks målområde.
    87'
    88'
    89'
    Mickael Cuisance (Osnabruck) får et gult kort av dommer Florian Exner.
    90'
    Andre gule kort til VfL 1899 Osnabruck
    Mickael Cuisance (Osnabruck) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Brita Arena.
    90'+1
    Sjanse! SV Wehen Wiesbaden avanserer forover, men Ivan Prtajin avslutter utenfor.