Frispark for Italia på egen banehalvdel.
    Frispark Italia.
    2'
    Frispark til Sveits på halvdelen til Italia.
    4'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Italia en corner. Sandro Tonali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Mål for Italia!
    Sveits 0 - 1 Italia
    Mål: Lorenzo Pirola
    Målgivende: Sandro Tonali
    Lorenzo Pirola header ballen i mål og Italia tar ledelsen 0-1 på Cluj Arena. Det er en fin assist fra Sandro Tonali.
    6'
    Skudd utenfor mål, Sveits
    8'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Italia.
    9'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Italia på egen banehalvdel.
    10'
    Sveits 0 - 2 Italia
    Mål: Degnand Wilfried Gnonto
    Mål! Degnand Wilfried Gnonto øker Italias ledelse til 0-2 på Cluj Arena.
    11'
    Degnand Wilfried Gnonto
    Italia angriper i Cluj Napoca. Degnand Wilfried Gnonto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    Sveits, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Sandro Tonali (Italia) slår en corner fra venstre side på Cluj Arena.
    15'
    Pietro Pellegri
    Pietro Pellegri (Italia) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Spillet på Cluj Arena er stoppet midlertidig fordi Lewin Blum ligger nede.
    15'
    Lewin Blum er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Sveits tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    18'
    Dommer Mohammed Al-Hakim ser at linjemannen løfter flagget, og Sveitss Dan Ndoye blåses av for offside.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nicolo Rovella (Italia) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    Frispark til Italia på halvdelen til Sveits.
    21'
    Nicolo Rovella kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Cluj Arena.
    22'
    Sandro Tonali
    Målsjanse på Cluj Arena! Sandro Tonali fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    23'
    Sandro Tonali (Italia) løfter inn en corner fra høyre på Cluj Arena.
    23'
    Zeki Amdouni
    I Cluj Napoca header Zeki Amdouni (Sveits) mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Frispark for Sveits på egen banehalvdel.
    25'
    Gult kort til Italia
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Pietro Pellegri (Italia) det gule kortet.
    25'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Sveits på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Italia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark Sveits.
    30'
    Kastriot Imeri
    Sjanse i Cluj Napoca! Kastriot Imeri (Sveits) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    Italia, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Dommer Mohammed Al-Hakim venter med å sette i gang spillet fordi Marco Carnesecchi ligger nede.
    31'
    Hjørnespark til Sveits
    32'
    Italia slipper å klare seg uten Marco Carnesecchi som kommer tilbake på banen i Cluj Napoca.
    32'
    32'
    Gult kort til Sveits
    Simon Sohm
    Simon Sohm (Sveits) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    36'
    37'
    Lewin Blum
    Lewin Blum (Sveits) mottar sitt første gule kort for dagen på Cluj Arena.
    40'
    Fabian Rieder (Sveits) løfter inn en corner fra høyre på Cluj Arena.
    40'
    40'
    44'
    Skade: Sveits
    44'
    Tilbake fra skade: Sveits
    45'+1
    Sjanse til Italia! Degnand Wilfried Gnonto er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Hjørnespark til Italia
    45'+3
    Sveits 0 - 3 Italia
    Mål: Fabiano Parisi
    Fabiano Parisi setter ballen i mål og øker Italias ledelse til 0-3 i Cluj Napoca.
    45'+4
    Spillerbytte - Sveits
    Inn: Darian Males
    Ut: Lewin Blum
    Sveits bytter ut Lewin Blum med Darian Males. Dette er det første byttet som Patrick Rahmen gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Italia
    Inn: Matteo Cancellieri
    Ut: Pietro Pellegri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Italia. Inn kommer Matteo Cancellieri, mens Pietro Pellegri tar plass på benken.
    46'
    Mål for Sveits!
    Sveits 1 - 3 Italia
    Mål: Kastriot Imeri
    Målgivende: Simon Sohm
    Kastriot Imeri scorer og reduserer dermed til 1-3. Flott spill fra Simon Sohm før målet.
    47'
    Sveits fosser forover og Zeki Amdouni fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    50'
    51'
    Sveits 2 - 3 Italia
    Mål: Zeki Amdouni
    Målgivende: Fabian Rieder
    Mål! Sveits reduserer til 2-3 ved Zeki Amdouni. Fabian Rieder sto for den målgivende pasningen.
    52'
    53'
    56'
    Dan Ndoye
    Dan Ndoye (Schweiz) får en nickmöjlighet på Cluj Arena men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    57'
    58'
    Målsjanse! Zeki Amdouni (Sveits) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    61'
    Giorgio Scalvini
    Giorgio Scalvini (Italia) kommer til avslutning på Cluj Arena, men headingen blir reddet.
    61'
    61'
    Skudd utenfor mål, Italia
    62'
    62'
    62'
    Skade: Italia
    63'
    65'
    Tilbake fra skade: Italia
    65'
    Raoul Bellanova
    Italia angriper, men avslutningen til Raoul Bellanova går utenfor.
    66'
    Inn: Samuele Ricci
    Ut: Nicolo Rovella
    Paolo Nicolato gjør dagens tredje bytte i Cluj Napoca, når han tar ut Nicolo Rovella og setter inn Samuele Ricci.
    71'
    Inn: Matteo Lovato
    Ut: Lorenzo Pirola
    Bytte for Italia. Matteo Lovato kommer inn for Lorenzo Pirola på Cluj Arena.
    71'
    Inn: Lorenzo Colombo
    Ut: Degnand Wilfried Gnonto
    Degnand Wilfried Gnonto (Italia) erstattes av Lorenzo Colombo.
    71'
    73'
    Lorenzo Colombo
    Lorenzo Colombo (Italia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Darian Males
    Darian Males (Sveits) kommer seg fri på Cluj Arena, men avslutningen går utenfor.
    74'
    75'
    Målsjanse til Italia! Sandro Tonali treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    Raoul Bellanova (Italia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Cluj Arena.
    79'
    81'
    Raoul Bellanova ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cluj Napoca.
    81'
    Frisparket tildelt Italia er farlig nær Sveitss målområde.
    82'
    83'
    83'
    Inn: Julian Von Moos
    Ut: Kastriot Imeri
    Patrick Rahmen (Sveits) gjør sitt andre bytte for dagen. Julian Von Moos erstatter Kastriot Imeri.
    86'
    Inn: Nicolas Vouilloz
    Ut: Marco Burch
    Sveits bytter ut Marco Burch med Nicolas Vouilloz.
    86'
    Zeki Amdouni (Sveits) avanserer forover på Cluj Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    Ardon Jashari
    Sveits angriper. Ardon Jashari får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    90'+1
    Inn: Filip Stojilkovic
    Ut: Dan Ndoye
    Sveits gjør sitt fjerde bytte. Dan Ndoye erstattes av Filip Stojilkovic.
    90'+2
    Inn: Nicolo Cambiaghi
    Ut: Matteo Cancellieri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Italia. Inn kommer Nicolo Cambiaghi, mens Matteo Cancellieri tar plass på benken.
    90'+2
    Fabian Rieder
    Sveits avanserer forover i Cluj Napoca. Fabian Rieder avslutter, men treffer ikke mål.