2-1
2-2
Sergio Aguero79' (Str.)

Ble dekket av Marius Guttormsen

Hei og hjertelig velkommen til dekningen av FA-cupoppgjøret mellom Swansea og Manchester City!
    Vi er kommet til kvartfinalene i Englands gjeveste cupturnering. Fra før er Watford klar for semifinalen etter 2-1-seier mot Crystal Palace. Senere lørdag spiller Manchester United mot Wolverhampton. Milwall og Brighton utgjør den siste kvartfinalen.
    Bersant Celina starter for Swansea, tross den noe svake straffesparket han hadde i midtuken mot West Brom, som blir beskrevet som tidenes verste straffespark.
    Der er oppgjøret i gang i Wales!
    1'
    Corner for City. Gundogan slår inn, men ballen klareres på følrste stolpe.
    1'
    Ny corner for City. Stanges ut denne gangen også.
    4'
    Ny corner for gjestene.
    7'
    Klareres ut på fem meter.
    7'
    Swansea er litt mer med nå og etablerer et angrep på Citys halvdel.
    12'
    Så kontrer City hurtig ved Walker, men James løper opp backen i boksen og avverger situasjonen. Godt forsvarsspill.
    12'
    Så får City en stor mulighet! Sané finner Bernardo med et innlegg, men portugiseren får ikke skikkelig klem på avslutnignen fra kloss hold og Swanseas målvakt redder.
    17'
    STRAFFE TIL SWANSEA! Det er Delph som heller Roberts inne i boksen. Utrolig klønete.
    20'
    Det blir ikke Celina ...
    20'
    Swansea City scorer på straffe!
    Swansea City 1 - 0 Manchester City
    Mål: Matt Grimes
    Setter den knallhardt opp i krysset! Dermed leder Swansea overraskende 1-0!
    20'
    Offside mot Sané. Men den ser noe tvilsom ut på reprisen.
    23'
    City legger ballen foran kassa, men der når ikke Sané frem i tide.
    24'
    Mål for Swansea City!
    Swansea City 2 - 0 Manchester City
    Mål: Bersant Celina
    FOR. EN. SCORING! Han bommer på straffespark tidligere denne uken, men nå treffer han blink! Swansea angriper fantastisk og ballen trilles ut til Celina på kanten av 16-meteren. Der bredsider han ballen opp i vinkelen! Utsøkt!
    29'
    Hva nå Pep Guardiola?
    31'
    Hardt skudd fra Bernardo, men målvakten slår ballen ut til corner.
    33'
    Nå ligger Celina nede med skade ...
    33'
    Der er Celina inne på banen igjen.
    34'
    City er så nær, så nær å redusere! Bernardo slår 45 grader og Silva skyter mot mål. Men ballen treffer en forsvarer og triller like utenfor stolpen. Smått utrolig at den ikke går i mål.
    35'
    Det nærmer seg pause i Wales. City har kanskje skapt de fleste sjansene, men det er Swanseas dødelige effektivitet som gjør at de leder 2-0.
    42'
    Carter-Vickers stiger til værs på et innlegg i City-boksen, men når ikke helt opp på ballne.
    43'
    To minutter legges til før pause.
    45'+1
    Gult kort til Manchester City
    Aymeric Laporte
    Får det gule kortet for kjeftbruk etter at pausesignalet har gått i Wales.
    46'
    Der 2. omgang i gang i Wales!
    46'
    Celina setter fart fremover og får mye rom å løpe i. Velger skuddet fra cirka 25 meter, men sender ballen høyt over mål.
    49'
    Nordfeldt må klarere ballen ut over sidelinjen etter å ha blitt satt under press av Citys høye presslinje.
    53'
    Corner til City. Jobbes frem av Walker.
    54'
    Kort variant.
    54'
    Tre City-skudd på rappen, men samtlige blokkeres av Swansea-spillere i boksen.
    55'
    Men dette kan bli en lang omgang om de må forsvare seg i egen boks.
    55'
    City har hatt ballen 83 prosent de siste 10 minuttene.
    56'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Oleksandr Zinchenko
    Ut: Fabian Delph
    Gjør et grep allerede her Pep.
    57'
    Inn: Raheem Sterling
    Ut: Leroy Sane
    To grep faktisk.
    57'
    Offside mot Jesus. Klarte ikke redde den.
    58'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Nathan Dyer
    61'
    Corner for City.
    63'
    Inn: Sergio Aguero
    Ut: Riyad Mahrez
    64'
    God sjanse for Swansea etter fint fremspill av Celina, men Ederson kommer ut av målet og fanger ballen.
    65'
    Mål for Manchester City!
    Swansea City 2 - 1 Manchester City
    Mål: Bernardo Silva
    Målgivende: Sergio Aguero
    REDUSERINGEN ER ET FAKTUM! Swansea kløner i eget forsvar og får ikke bort ballen. Aguero skyter først i ansiktet på Fulton før han finner Bernardo lengre bak i feltet. Der prikkskyter han inn 1-2 til Manchester City. Nå blir det kjør!
    69'
    Nesten for City. Sterling vippes gjennom, men ballen blir akkurat litt for lang.
    74'
    STRAFFE til City! Sterling "felles" men reprisen viser at forsvareren er på ballen og ikke i nærheten av City-spilleren.
    78'
    Manchester City scorer på straffe!
    Swansea City 2 - 2 Manchester City
    Mål: Sergio Aguero
    I stolpen, via ryggen på keeper og i mål! Heldig der, men det spiller ingen rolle. Utligningen er et faktum.
    79'
    Det straffesparket kommer til å bli diskutert i etterkant. Vanskelig situasjon med kontakt både her og der.
    82'
    FOR NOEN CITY-SJANSER! Helt utrolig at ballen ikke går i mål der. Stolpen og en fantastisk redning fra keeper Nordfeldt hindrer scoring. Aguero og Jesus sto i kø der for å avslutte.
    83'
    86'
    Ebber ut i ingenting.
    86'
    Swansea City 2 - 3 Manchester City
    Til slutt måtte den sitte for City! Aguero stupheader inn 3-2, men reprisen viser at argentineren er i offside. Kan takke høyere makter for at VAR benyttes i denne kampen.