Bismark Ampofo
    Bismark Ampofo (FC Inter Turku) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Santeri Haarala
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Santeri Haarala avslutter utenfor.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Tampereen Ilves er nær straffområde.
    12'
    Joona Veteli
    Tampereen Ilves avanserer forover i Tampere. Joona Veteli avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 FC Inter Turku
    Mål: Vincent Ulundu
    Målgivende: Santeri Haarala
    Vincent Ulundu setter ballen i nettet og Tampereen Ilves leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Santeri Haarala.
    15'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    17'
    Gult kort til FC Inter Turku
    Mikael Almen
    Dommeren gir Mikael Almen (FC Inter Turku) et gult kort.
    18'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    18'
    Frispark til FC Inter Turku på halvdelen til Tampereen Ilves.
    22'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Marius Soderback
    Tampereen Ilves angriper i Tampere. Marius Soderback avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    FC Inter Turku, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Anton Popovitch (Tampereen Ilves) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    24'
    Tatu Miettunen
    Målsjanse på Tammela Stadium! Tatu Miettunen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    24'
    24'
    Peiman Simani tildeler Tampereen Ilves en corner. Anton Popovitch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Doni Arifi
    Doni Arifi (Tampereen Ilves) header ballen mot mål, men FC Inter Turku klarerer.
    25'
    25'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Doni Arifi
    Dommer Peiman Simani viser Doni Arifi (Tampereen Ilves) det gule kortet.
    27'
    Kan FC Inter Turku utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Florian Krebs
    Florian Krebs (Inter Turku) får en nickmöjlighet på Tammela Stadium men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    28'
    31'
    Tampereen Ilves 2 - 0 FC Inter Turku
    Mål: Anton Popovitch
    Målgivende: Oiva Jukkola
    Mål! Anton Popovitch øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Oiva Jukkola før målet.
    34'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside på Tammela Stadium.
    37'
    I Tampere slår Anton Popovitch en corner fra høyre.
    38'
    FC Inter Turku tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Sjanse i Tampere! Bismark Ampofo (FC Inter Turku) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Doni Arifi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Doni Arifi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tampere.
    44'
    Frispark for FC Inter Turku på egen banehalvdel.
    45'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Peiman Simani signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Maksim Stjopin
    Ut: Doni Arifi
    Joonas Rantanen gjør dagens første bytte i Tampere, når han tar ut Doni Arifi og setter inn Maksim Stjopin.
    46'
    Spillerbytte - FC Inter Turku
    Inn: Christian Ouguehi
    Ut: Valentin Purosalo
    Bytte for FC Inter Turku. Christian Ouguehi kommer inn for Valentin Purosalo på Tammela Stadium.
    46'
    Luka Kuittinen
    Luka Kuittinen (FC Inter Turku) får et gult kort av dommer Peiman Simani.
    51'
    Maksim Stjopin (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    52'
    Vincent Ulundu
    Vincent Ulundu (Tampereen Ilves) avanserer forover på Tammela Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    I Tampere slår Anton Popovitch en corner fra venstre.
    52'
    Santeri Haarala (Tampereen Ilves) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Timo Stavitski (FC Inter Turku) slår en corner fra venstre side på Tammela Stadium.
    56'
    56'
    58'
    58'
    Skudd på mål, FC Inter Turku
    59'
    59'
    Axel Kouame (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra høyre på Tammela Stadium.
    60'
    Matias Tamminen
    FC Inter Turku angriper i Tampere. Matias Tamminen fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Inn: Ricardo Araujo
    Ut: Vincent Ulundu
    Joonas Rantanen (Tampereen Ilves) gjør sitt andre bytte for dagen. Ricardo Araujo erstatter Vincent Ulundu.
    61'
    Inn: Roope Riski
    Ut: Marius Soderback
    Tampereen Ilves bytter ut Marius Soderback med Roope Riski. Dette er det tredje byttet som Joonas Rantanen gjør i dagens kamp.
    62'
    Peiman Simani tildeler Tampereen Ilves en corner. Maksim Stjopin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    66'
    Maksim Stjopin (Tampereen Ilves) slår en corner fra høyre side på Tammela Stadium.
    67'
    Inn: Darren Smith
    Ut: Axel Kouame
    FC Inter Turku bytter ut Axel Kouame med Darren Smith. Dette er det andre byttet som Vesa Vasara gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Thomas Lahdensuo
    Ut: Matias Tamminen
    Vesa Vasara (FC Inter Turku) gjør sitt tredje bytte for dagen. Thomas Lahdensuo erstatter Matias Tamminen.
    68'
    70'
    73'
    Dommer Peiman Simani venter med å sette i gang spillet fordi Aapo Maenpaa ligger nede.
    74'
    Inn: Iiro Jarvinen
    Ut: Florian Krebs
    FC Inter Turku gjør sitt fjerde bytte. Florian Krebs erstattes av Iiro Jarvinen.
    75'
    Tampereen Ilves slipper å klare seg uten Aapo Maenpaa som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Peiman Simani tildeler FC Inter Turku en corner. Timo Stavitski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    I Tampere slår Maksim Stjopin en corner fra høyre.
    77'
    Frispark FC Inter Turku.
    78'
    Frispark Tampereen Ilves.
    80'
    Inn: Felipe Aspegren
    Ut: Santeri Haarala
    Tampereen Ilves bytter ut Santeri Haarala med Felipe Aspegren.
    81'
    Timo Stavitski
    Dommer Peiman Simani gir Timo Stavitski (FC Inter Turku) et gult kort.
    81'
    FC Inter Turku må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tampereen Ilves.
    82'
    Maksim Stjopin
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Maksim Stjopin går utenfor.
    83'
    84'
    Inn: Derik Osede
    Ut: Jussi Niska
    Bytte for FC Inter Turku. Derik Osede kommer inn for Jussi Niska på Tammela Stadium.
    84'
    Darren Smith
    Darren Smith (FC Inter Turku) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    85'
    85'
    Peiman Simani signaliserer et frispark til FC Inter Turku.
    87'
    87'
    87'
    88'
    Oiva Jukkola ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'
    Oiva Jukkola er på beina igjen og fortsetter kampen på Tammela Stadium.
    90'
    Inn: Umar Mohammed
    Ut: Oiva Jukkola
    Joonas Rantanen gjør dagens femte bytte i Tampere, når han tar ut Oiva Jukkola og setter inn Umar Mohammed.
    90'+1
    FC Inter Turku angriper, men Peiman Simani blåser for offside.
    90'+3
    90'+3
    Timo Stavitski (FC Inter Turku) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    90'+4
    90'+5
    Tampereen Ilves 3 - 0 FC Inter Turku
    Mål: Felipe Aspegren
    Målgivende: Joona Veteli
    Felipe Aspegren øker Tampereen Ilvess ledelse til 3-0! Joona Veteli sto for den målgivende pasningen.