HJK Helsinki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til HJK Helsinki på halvdelen til Tampereen Ilves.
    12'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    14'
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Petri Viljanen tildeler Tampereen Ilves en corner. Santeri Haarala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    21'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves.
    22'
    Frispark HJK Helsinki.
    24'
    Lauri Ala-Myllymaki
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Lauri Ala-Myllymaki avslutter utenfor.
    25'
    Frisparket tildelt Tampereen Ilves er farlig nær HJK Helsinkis målområde.
    28'
    Tatu Miettunen
    Tatu Miettunen (Tampereen Ilves) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Skade: Tampereen Ilves
    29'
    31'
    Tilbake fra skade: Tampereen Ilves
    31'
    I Tampere slår Santeri Haarala en corner fra høyre.
    32'
    33'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HJK Helsinki på egen banehalvdel.
    38'
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    38'
    HJK Helsinki, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Gult kort til HJK Helsinki
    Anthony Olusanya
    Dommeren gir Anthony Olusanya (HJK Helsinki) et gult kort.
    39'
    41'
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til HJK Helsinki.
    45'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - HJK Helsinki
    Inn: Perparim Hetemaj
    Ut: Giorgos Kanellopoulos
    Toni Koskela (HJK Helsinki) gjør sitt første bytte for dagen. Perparim Hetemaj erstatter Giorgos Kanellopoulos.
    46'
    Inn: Bojan Radulovic
    Ut: Maksim Stjopin
    Toni Koskela gjør dagens andre bytte i Tampere, når han tar ut Maksim Stjopin og setter inn Bojan Radulovic.
    46'
    Tuomas Ollila (HJK Helsinki) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    47'
    Frispark Tampereen Ilves.
    48'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 HJK Helsinki
    Mål: James Sabit
    Mål! Tampereen Ilves tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av James Sabit på Tammela Stadium.
    48'
    50'
    50'
    Straffe til Tampereen Ilves
    53'
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) misbruker sjansen fra straffemerket!
    54'
    Inn: Aleksi Paananen
    Ut: Matti Peltola
    Bytte for HJK Helsinki. Aleksi Paananen kommer inn for Matti Peltola på Tammela Stadium.
    55'
    Inn: Topi Keskinen
    Ut: Miska Ylitolva
    HJK Helsinki bytter ut Miska Ylitolva med Topi Keskinen. Dette er det fjerde byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    55'
    55'
    57'
    58'
    60'
    Tenho
    Tenho (HJK Helsinki) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    60'
    61'
    62'
    Dommer Petri Viljanen venter med å sette i gang spillet fordi James Sabit ligger nede.
    62'
    James Sabit ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tampere.
    63'
    64'
    64'
    64'
    64'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    64'
    65'
    66'
    Adam Larsson
    Adam Larsson (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    68'
    71'
    71'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Oiva Jukkola
    Ut: Adam Larsson
    Adam Larsson (Tampereen Ilves) erstattes av Oiva Jukkola.
    72'
    Hjørnespark til Tampereen Ilves
    74'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til HJK Helsinki.
    75'
    Skudd på mål, HJK Helsinki
    77'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    Inn: Kai Meriluoto
    Ut: Jukka Raitala
    HJK Helsinki bytter ut Jukka Raitala med Kai Meriluoto. Dette er det femte byttet som Toni Koskela gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Kalle Katz
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Toni Kari Mikael Kallio (Tampereen Ilves) gjør sitt andre bytte for dagen. Kalle Katz erstatter Lauri Ala-Myllymaki.
    79'
    Inn: Noel Hasa
    Ut: Yusif Daouda Moussa
    Toni Kari Mikael Kallio gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Yusif Daouda Moussa og setter inn Noel Hasa.
    79'
    80'
    En av Tampereen Ilvess spillere går i offside.
    81'
    81'
    82'
    84'
    84'
    Petri Viljanen signaliserer et frispark til Tampereen Ilves like utenfor HJK Helsinki-området.
    85'
    Joona Toivio
    Joona Toivio (HJK Helsinki) pådrar seg et gult kort.
    85'
    87'
    Det blir farlig! Frispark for HJK Helsinki er nær straffområde.
    88'
    Kalle Katz
    Dommeren gir Kalle Katz (Tampereen Ilves) et gult kort.
    88'
    Felipe Aspegren
    Felipe Aspegren (Tampereen Ilves) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    90'+1
    I Tampere har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+2
    James Sabit
    James Sabit (Tampereen Ilves) får et gult kort av dommer Petri Viljanen.
    90'+2
    90'+4
    Mål for HJK Helsinki!
    Tampereen Ilves 1 - 1 HJK Helsinki
    Mål: Bojan Radulovic
    Mål! bortelag utligner ved Bojan Radulovic. Stillingen er nå 1-1.
    90'+4
    Topi Keskinen
    Topi Keskinen (HJK Helsinki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.