1-0
    Kampen er i gang på Tammela Stadium.
    Skudd på mål, Tampereen Ilves
    Lauri Ala-Myllymaki
    Målsjanse på Tammela Stadium! Lauri Ala-Myllymaki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Tampereen Ilves, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Kuopion Palloseura får tildelt et hjørnespark
    Clinton Antwi
    Mohammad Al-Emara tildeler Kuopion Palloseura en corner. Clinton Antwi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Kuopion Palloseura får tildelt et frispark
    Aapo Maenpaa
    Frisparket tildelt Kuopion Palloseura er farlig nær Tampereen Ilvess målområde.
    14'
    Tampereen Ilves får tildelt et frispark
    Jaakko Oksanen
    Frispark til Tampereen Ilves på halvdelen til Kuopion Palloseura.
    18'
    Skudd utenfor mål, Kuopion Palloseura
    Arttu Heinonen
    Kuopion Palloseura angriper i Tampere. Arttu Heinonen fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark Tampereen Ilves.
    23'
    Tampereen Ilves får tildelt et hjørnespark
    25'
    Skudd utenfor mål, Tampereen Ilves
    26'
    Tampereen Ilves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Otto Ruoppi
    I Tampere har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Gult kort til Kuopion Palloseura
    Otto Ruoppi
    Otto Ruoppi (Kuopion Palloseura) får et gult kort av dommer Mohammad Al-Emara.
    31'
    Axel Vidjeskog
    Axel Vidjeskog skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Kuopion Palloseura.
    35'
    Kuopion Palloseura avanserer forover i Tampere. Clinton Antwi avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Mål for Tampereen Ilves!
    Tampereen Ilves 1 - 0 Kuopion Palloseura
    Mål: Oiva Jukkola
    Mål! Oiva Jukkola gir Tampereen Ilves ledelsen 1-0 i Tampere.
    37'
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura.
    39'
    Frispark for Tampereen Ilves på egen banehalvdel.
    42'
    Joona Veteli
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    44'
    Kan Tampereen Ilves utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    Lauri Ala-Myllymaki (Tampereen Ilves) header utenfor.
    51'
    Roope Riski
    Roope Riski (Tampereen Ilves) løfter inn en corner fra venstre på Tammela Stadium.
    53'
    Juhani Pikkarainen
    Tampereen Ilves angriper, men avslutningen til Juhani Pikkarainen går utenfor.
    53'
    54'
    Seth Saarinen
    Seth Saarinen (Kuopion Palloseura) mottar sitt første gule kort for dagen på Tammela Stadium.
    54'
    Roope Riski
    Målsjanse! Roope Riski (Tampereen Ilves) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Spillerbytte - Kuopion Palloseura
    Inn: Petteri Pennanen
    Ut: Arttu Heinonen
    Bytte for Kuopion Palloseura. Petteri Pennanen kommer inn for Arttu Heinonen på Tammela Stadium.
    55'
    Inn: Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Ut: Otto Ruoppi
    Kuopion Palloseura bytter ut Otto Ruoppi med Lucas Rangel Nunes Goncalves.
    55'
    Inn: Taneli Hamalainen
    Ut: Seth Saarinen
    Jani Honkavaara (Kuopion Palloseura) gjør sitt tredje bytte for dagen. Taneli Hamalainen erstatter Seth Saarinen.
    55'
    57'
    Taneli Hamalainen
    Taneli Hamalainen (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    57'
    Tampereen Ilves blir avblåst for offside
    Tampereen Ilves angriper, men Mohammad Al-Emara blåser for offside.
    59'
    Oiva Jukkola
    Offside! Oiva Jukkola (Tampereen Ilves) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    61'
    62'
    Lucas Rangel Nunes Goncalves
    Lucas Rangel Nunes Goncalves (Kuopion Palloseura) kommer seg fri på Tammela Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Skudd på mål, Kuopion Palloseura
    Ousmane Diawara
    Kuopion Palloseura angriper. Ousmane Diawara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    Kuopion Palloseura, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    67'
    Anton Popovitch ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Spillerbytte - Tampereen Ilves
    Inn: Maksim Stjopin
    Ut: Anton Popovitch
    Anton Popovitch, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Maksim Stjopin kommer inn for Tampereen Ilves.
    68'
    Inn: Marius Soderback
    Ut: Roope Riski
    Tampereen Ilves bytter ut Roope Riski med Marius Soderback. Dette er det andre byttet som Joonas Rantanen gjør i dagens kamp.
    69'
    Sjanse! Tampereen Ilves avanserer forover, men Lauri Ala-Myllymaki avslutter utenfor.
    71'
    71'
    Inn: Jonathan Muzinga
    Ut: Matias Siltanen
    Jani Honkavaara gjør dagens femte bytte i Tampere, når han tar ut Matias Siltanen og setter inn Jonathan Muzinga.
    72'
    Maksim Stjopin
    Mohammad Al-Emara signaliserer et frispark til Kuopion Palloseura like utenfor Tampereen Ilves-området.
    72'
    Ousmane Diawara (Kuopion Palloseura) kommer til en målsjanse på Tammela Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    Kuopion Palloseura tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    76'
    Inn: Jerry Voutilainen
    Ut: Jaakko Oksanen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Kuopion Palloseura. Inn kommer Jerry Voutilainen, mens Jaakko Oksanen tar plass på benken.
    76'
    77'
    Kuopion Palloseura angriper i Tampere. Axel Vidjeskog fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Kante Abdoulaye
    Ut: Lauri Ala-Myllymaki
    Joonas Rantanen gjør dagens tredje bytte i Tampere, når han tar ut Lauri Ala-Myllymaki og setter inn Kante Abdoulaye.
    78'
    Kante Abdoulaye
    Sjanse i Tampere! Kante Abdoulaye (Tampereen Ilves) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Frispark for Kuopion Palloseura på egen banehalvdel.
    82'
    Frispark Kuopion Palloseura.
    85'
    85'
    En av Tampereen Ilvess spillere blir avblåst for offside.
    89'
    Inn: Joshua Oghene Ochukwu Akpudje
    Ut: Adeleke Akinyemi
    Bytte for Tampereen Ilves. Joshua Oghene Ochukwu Akpudje kommer inn for Adeleke Akinyemi på Tammela Stadium.
    89'
    90'
    Gult kort til Tampereen Ilves
    Otso Virtanen
    Dommer Mohammad Al-Emara gir Otso Virtanen (Tampereen Ilves) et gult kort.
    90'+2
    Samuli Miettinen
    Kuopion Palloseura må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Tampereen Ilves.