Mål for Tenerife CD!
    Tenerife CD 1 - 0 Real Oviedo
    Mål: Victor Mollejo
    Målgivende: Carlos Pomares
    Mål! Victor Mollejo gir Tenerife CD ledelsen 1-0 i Santa Cruz de Tenerife. Carlos Pomares sto for den målgivende pasningen.
    6'
    Frispark for Real Oviedo på egen banehalvdel.
    8'
    Oliver De La Fuente Ramos tildeler Real Oviedo en corner. Marco Sangalli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Carlos Isaac
    Sjanse! Real Oviedo avanserer forover, men Carlos Isaac avslutter utenfor.
    12'
    Alex Bermejo Escribano
    Tenerife CD angriper i Santa Cruz de Tenerife. Alex Bermejo Escribano avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Real Oviedo, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Victor Mollejo
    Tenerife CD angriper i Santa Cruz de Tenerife. Victor Mollejo fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Tenerife CD 2 - 0 Real Oviedo
    Mål: Elady Zorrilla
    Mål! Tenerife CD øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Elady Zorrilla. Det er en fin assist fra Carlos Pomares.
    14'
    Tenerife CD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Real Oviedo på halvdelen til Tenerife CD.
    16'
    I Santa Cruz de Tenerife har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Dani Calvo
    Dani Calvo (Real Oviedo) kommer til en målsjanse på Heliodoro Rodríguez López, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Marco Sangalli en corner fra venstre.
    20'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Real Oviedo på egen banehalvdel.
    21'
    Skudd utenfor mål, Real Oviedo
    22'
    Marco Sangalli (Real Oviedo) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    23'
    23'
    24'
    Gult kort til Tenerife CD
    Enric Gallego
    Enric Gallego (Tenerife CD) får et gult kort av dommer Oliver De La Fuente Ramos.
    24'
    Marco Sangalli (Real Oviedo) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    26'
    Målsjanse! Victor Mollejo (Tenerife CD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    29'
    31'
    Frispark Tenerife CD.
    33'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Real Oviedo.
    35'
    Real Oviedo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Mossa
    Mossa (Real Oviedo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    42'
    Frispark for Tenerife CD på egen banehalvdel.
    43'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Tenerife CD.
    44'
    Gult kort til Real Oviedo
    Mossa
    Mossa (Real Oviedo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Carlos Pomares
    Målsjanse på Heliodoro Rodríguez López! Carlos Pomares fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    Alex Corredera (Tenerife CD) slår en corner fra venstre side på Heliodoro Rodríguez López.
    45'
    Spillerbytte - Real Oviedo
    Inn: Lucas Ahijado
    Ut: Mossa
    Bytte for Real Oviedo. Lucas Ahijado kommer inn for Mossa på Heliodoro Rodríguez López.
    46'
    Inn: Jorge Pombo
    Ut: Samuel Obeng
    Cuco Ziganda (Real Oviedo) gjør sitt andre bytte for dagen. Jorge Pombo erstatter Samuel Obeng.
    46'
    Inn: Borja Sanchez
    Ut: Marco Sangalli
    Cuco Ziganda gjør dagens tredje bytte i Santa Cruz de Tenerife, når han tar ut Marco Sangalli og setter inn Borja Sanchez.
    46'
    Borja Sanchez
    Real Oviedo fosser forover og Borja Sanchez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    Tenerife CD, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Real Oviedo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    55'
    56'
    Spillerbytte - Tenerife CD
    Inn: Michel Herrero
    Ut: Aitor Sanz
    Tenerife CD bytter ut Aitor Sanz med Michel Herrero.
    56'
    Oliver De La Fuente Ramos signaliserer et frispark til Tenerife CD på egen banehalvdel.
    58'
    Frispark i en god posisjon for Tenerife CD!
    61'
    Carlos Isaac (Real Oviedo) mottar sitt første gule kort for dagen på Heliodoro Rodríguez López.
    61'
    Spillet på Heliodoro Rodríguez López er stoppet midlertidig fordi Michel Herrero ligger nede.
    64'
    Michel Herrero er på beina igjen og fortsetter kampen på Heliodoro Rodríguez López.
    66'
    Inn: Erik Jirka
    Ut: Carlos Isaac
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Oviedo. Inn kommer Erik Jirka, mens Carlos Isaac tar plass på benken.
    67'
    Inn: Ruben Diez
    Ut: Enric Gallego
    Tenerife CD gjør sitt andre bytte. Enric Gallego erstattes av Ruben Diez.
    68'
    Frispark til Tenerife CD på halvdelen til Real Oviedo.
    69'
    Michel Herrero
    Sjanse i Santa Cruz de Tenerife! Michel Herrero (Tenerife CD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    Oliver De La Fuente Ramos tildeler Tenerife CD en corner. Alex Corredera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    71'
    Lucas Ahijado
    Målsjanse til Real Oviedo! Lucas Ahijado treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Jorge Pombo (Real Oviedo) løfter inn en corner fra venstre på Heliodoro Rodríguez López.
    73'
    73'
    Lucas Ahijado får gult kort av dommer Oliver De La Fuente Ramos, og må dermed stå over en kamp for Real Oviedo.
    74'
    I Santa Cruz de Tenerife slår Borja Sanchez en corner fra venstre.
    77'
    Alex Corredera (Tenerife CD) løfter inn en corner fra høyre på Heliodoro Rodríguez López.
    79'
    Tenerife CD 3 - 0 Real Oviedo
    Mål: Michel Herrero
    Målgivende: Ruben Diez
    Mål! Tenerife CD øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Michel Herrero på Heliodoro Rodríguez López. Ruben Diez var nest sist på ballen.
    79'
    Frispark Real Oviedo.
    81'
    82'
    Tenerife CD avanserer forover i Santa Cruz de Tenerife. Alex Bermejo Escribano avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Inn: Shaquell Moore
    Ut: Jeremy Mellot
    Tenerife CD bytter ut Jeremy Mellot med Shaquell Moore. Dette er det tredje byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Samuel Shashoua
    Ut: Alex Bermejo Escribano
    Tenerife CD bytter ut Alex Bermejo Escribano med Samuel Shashoua. Dette er det fjerde byttet som Luis Miguel Ramis gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Joni Montiel
    Ut: Borja Baston
    Borja Baston (Real Oviedo) erstattes av Joni Montiel.
    84'
    85'
    Tenerife CD 4 - 0 Real Oviedo
    Mål: Ruben Diez
    Målgivende: Alex Corredera
    Ruben Diez øker Tenerife CDs ledelse til 4-0! Flott spill fra Alex Corredera før målet.